dobar je jackson...mrzim_ulizice je napisao/la:hehehheh eto vam jackson pa ga po mjesec dana trazite po sarajevuadnan_hzsa je napisao/la:jos samo jovanovica i regoju i necmeo vise.. prelazimo onda na celik.. hahah jackson zanimljiv pravo ... bolje da ga zakljucate u stan.. sto je sigurno sigurno xD
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Smiri se, momak nije mislio ništa loše. Aludirao je na njegovu neodgovornost prema obavezama, i sam znaš koliko je bilo frke sa njim oko igranja, pa povrede, propuštanje treninga . . . Smirite malo euforiju !adnan_hzsa je napisao/la:ko je tebe sta pito bgt..mrzim_ulizice je napisao/la:hehehheh eto vam jackson pa ga po mjesec dana trazite po sarajevuadnan_hzsa je napisao/la:jos samo jovanovica i regoju i necmeo vise.. prelazimo onda na celik.. hahah jackson zanimljiv pravo ... bolje da ga zakljucate u stan.. sto je sigurno sigurno xD
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
-
- Kontakt:
dobar je on kad hoce igrati,ali to je prijatelju rijetkost,odjednom nestane,nema ga ni na mapi,moras Bonda unajmit da ga ne gubi iz vidaadnan_hzsa je napisao/la:dobar je jackson...mrzim_ulizice je napisao/la:hehehheh eto vam jackson pa ga po mjesec dana trazite po sarajevuadnan_hzsa je napisao/la:jos samo jovanovica i regoju i necmeo vise.. prelazimo onda na celik.. hahah jackson zanimljiv pravo ... bolje da ga zakljucate u stan.. sto je sigurno sigurno xD

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
jesi ti normalan, kakve stvari se stavljaju na ovu temu. Brate imaš temu FB pa na njoj stavljaj...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ako ti sta ne pase ne gledaj..Zagor je napisao/la:jesi ti normalan, kakve stvari se stavljaju na ovu temu. Brate imaš temu FB pa na njoj stavljaj...

- TitleMaster
- Kontakt:
e sad nećemo pretjerivati mora i prvenstvo biti interesantno, ali ako hoćete može i to.mrzim_ulizice je napisao/la:ma zajebo si se jarane prvih 15 utakmica 45 bodova![]()

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
moze sto se tice mene 14 pobjedite samo jednu izgubite onu prvuTitleMaster je napisao/la:e sad nećemo pretjerivati mora i prvenstvo biti interesantno, ali ako hoćete može i to.mrzim_ulizice je napisao/la:ma zajebo si se jarane prvih 15 utakmica 45 bodova![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
neka mi oprosti momak... ucinilo mi se da je onaj manijak provokator.... nez sta mi bi....formance je napisao/la:Smiri se, momak nije mislio ništa loše. Aludirao je na njegovu neodgovornost prema obavezama, i sam znaš koliko je bilo frke sa njim oko igranja, pa povrede, propuštanje treninga . . . Smirite malo euforiju !
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Pa ovaj forum ima neka pravila ako nisi znao... A ovo što si ti stavio je van svake pameti.CRC_LJ77 je napisao/la:ako ti sta ne pase ne gledaj..Zagor je napisao/la:jesi ti normalan, kakve stvari se stavljaju na ovu temu. Brate imaš temu FB pa na njoj stavljaj...
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma nista adnane uzivajadnan_hzsa je napisao/la:neka mi oprosti momak... ucinilo mi se da je onaj manijak provokator.... nez sta mi bi....formance je napisao/la:Smiri se, momak nije mislio ništa loše. Aludirao je na njegovu neodgovornost prema obavezama, i sam znaš koliko je bilo frke sa njim oko igranja, pa povrede, propuštanje treninga . . . Smirite malo euforiju !
pa šta onda..stavio sam i kraj priče..ako ti šta ne paše desno gore pritisni odjava i čao 

to sam i uradio. Al želim da me shvatiš, nisam ja ništa mislio loše, nego jednostvno bezveze mi da se nečija imena (a koja nisu javna) vrte po forumima. Možda se sutra i moje ili tvoje ime pojavi, što je meni bezveze...
Jedan od razloga zasto Borac,Sloboda,Celik kupi igrace da kazem i Zelji i Sarajevu je taj jel im prije svega nude ugovore na godinu dana,to ovim nasim igracima vise nego odgovora jel je i njima cilj da dogodine mogu imati ciste papire te ako im se ukaze neka prilika pa da odu vani,ovako kad imaju ugovor manja je vjerovatnoca da ce ih klub pustiti tek takosamo sarajevo je napisao/la:Ajde vjeruj ti ako napisu da ga nasi nisu zvali pa je to odma istina,ako i ode u Borac otice samo iz jednog razloga a to je da su mu ponudili vise para!Respektiva je napisao/la:Ništa od Steve Nikolića naši ga nisu zvali i čovjek produžio u Banja Luku..
Mene uopste ne brine ovo,nek idu nek potpisuju na godinu,ali vidjecemo na kraju sezone sve te ekipe posebno ako ne ispune cilj a to je ne plasiraju se u Evropu ili sta vec uprava stavi pred njih kao cilj u ovoj sezoni...
Sto se mene tice neka je otisao i netreba nam ni jedan koji ce biti tu danas a sutra vec nece
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jarane fora je samo u tome što sam ja postavio link od takozvanog navijača slobode i tamo sam vidio vašu pjesmu..da sam znao da če tolka frka nastati zbog toga ne bi ni postavio..lik glumi nekog huligana a uzima tudje pjesme..pozz iz LJZagor je napisao/la:to sam i uradio. Al želim da me shvatiš, nisam ja ništa mislio loše, nego jednostvno bezveze mi da se nečija imena (a koja nisu javna) vrte po forumima. Možda se sutra i moje ili tvoje ime pojavi, što je meni bezveze...

POTPIS KO KUCAmiky_hz je napisao/la:Jedan od razloga zasto Borac,Sloboda,Celik kupi igrace da kazem i Zelji i Sarajevu je taj jel im prije svega nude ugovore na godinu dana,to ovim nasim igracima vise nego odgovora jel je i njima cilj da dogodine mogu imati ciste papire te ako im se ukaze neka prilika pa da odu vani,ovako kad imaju ugovor manja je vjerovatnoca da ce ih klub pustiti tek takosamo sarajevo je napisao/la:Ajde vjeruj ti ako napisu da ga nasi nisu zvali pa je to odma istina,ako i ode u Borac otice samo iz jednog razloga a to je da su mu ponudili vise para!Respektiva je napisao/la:Ništa od Steve Nikolića naši ga nisu zvali i čovjek produžio u Banja Luku..
Mene uopste ne brine ovo,nek idu nek potpisuju na godinu,ali vidjecemo na kraju sezone sve te ekipe posebno ako ne ispune cilj a to je ne plasiraju se u Evropu ili sta vec uprava stavi pred njih kao cilj u ovoj sezoni...
Sto se mene tice neka je otisao i netreba nam ni jedan koji ce biti tu danas a sutra vec nece
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Nikolic je prvi cini mi se koji vam je dosao i potpisao na 2 godine i eto taj Boris i svaka vam cast za to imate ekipu za respect veliki bez sumlje,ali ova pojacanja prije njega su kolko sam citao potpisala na godinu dana tu mislim na Muminovica i jos par njih,i par ovih sto su produzili produzili su na plus 1 godinu kolko sam informisan
Ovo sam vise manje generalno govorio...jel nisam pristalica tih kratkorocnih ugovora,bez obzira o kakvom s igracu radilo...
Ovo sam vise manje generalno govorio...jel nisam pristalica tih kratkorocnih ugovora,bez obzira o kakvom s igracu radilo...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
samo muminovic i mikic imaju jednogodisnje ugovore, mikic vjerovatnoi jer je stariji pa borac s njim nije htio da ide na predugacak ugovor.miky_hz je napisao/la:Nikolic je prvi cini mi se koji vam je dosao i potpisao na 2 godine i eto taj Boris i svaka vam cast za to imate ekipu za respect veliki bez sumlje,ali ova pojacanja prije njega su kolko sam citao potpisala na godinu dana tu mislim na Muminovica i jos par njih,i par ovih sto su produzili produzili su na plus 1 godinu kolko sam informisan
avdukic 2 godine marcetic 2 godine, puzigaCA 4 godine itd, ne znam ni za jednog koji ima jos jednogodisnji guvor, 2 godine je minalno sa izuzetkom o kojem sam rekao vec
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
borcev_navijac je napisao/la:samo muminovic i mikic imaju jednogodisnje ugovore, mikic vjerovatnoi jer je stariji pa borac s njim nije htio da ide na predugacak ugovor.miky_hz je napisao/la:Nikolic je prvi cini mi se koji vam je dosao i potpisao na 2 godine i eto taj Boris i svaka vam cast za to imate ekipu za respect veliki bez sumlje,ali ova pojacanja prije njega su kolko sam citao potpisala na godinu dana tu mislim na Muminovica i jos par njih,i par ovih sto su produzili produzili su na plus 1 godinu kolko sam informisan
avdukic 2 godine marcetic 2 godine, puzigaCA 4 godine itd, ne znam ni za jednog koji ima jos jednogodisnji guvor, 2 godine je minalno sa izuzetkom o kojem sam rekao vec
I imate trenera koji je , uz duzno postovanje, kompletan debil.Ekipu koja je u jesenjem dijelu prosle sezone igrala pristojan i lijep fudbal ,a pod palicom njegovog prethodnika, Maric je sve na niske grane. Nece mu pomoci ni Nikolic, ni Raspudic ni bilo ko, a to ce pokazati vec prve utakmice u novom prvenstvu. Nazalost.
-
- Kontakt:
vidjecemo , vrijeme ce sve samo recipotencijal je napisao/la:borcev_navijac je napisao/la:samo muminovic i mikic imaju jednogodisnje ugovore, mikic vjerovatnoi jer je stariji pa borac s njim nije htio da ide na predugacak ugovor.miky_hz je napisao/la:Nikolic je prvi cini mi se koji vam je dosao i potpisao na 2 godine i eto taj Boris i svaka vam cast za to imate ekipu za respect veliki bez sumlje,ali ova pojacanja prije njega su kolko sam citao potpisala na godinu dana tu mislim na Muminovica i jos par njih,i par ovih sto su produzili produzili su na plus 1 godinu kolko sam informisan
I imate trenera koji je , uz duzno postovanje, kompletan debil.Ekipu koja je u jesenjem dijelu prosle sezone igrala pristojan i lijep fudbal ,a pod palicom njegovog prethodnika, Maric je sve na niske grane. Nece mu pomoci ni Nikolic, ni Raspudic ni bilo ko, a to ce pokazati vec prve utakmice u novom prvenstvu. Nazalost.
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
- Kontakt:
Ako mislite da je cilj dovesti 6 igraca koji ce odma upasti u prvi tim to je greska,jer vidjecete kolika je to mana jednom timu!
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, crnehorde, Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, sirferguson, Tarapi i 23 gosta.