Samo sjedi i kritikuj to će pomoći pravo.NjonjoVam je napisao/la:I za to su se pobrinuli lokalne kabadahije u svakom smislu.takvi sto razmisljau kao ti.Imas priliku osnovati novi UG pa kralju pomozi ličnim primjerom.Ug uradio ogromne stvari do sada .sviunapad1010 je napisao/la:U kojem klubu nije politička garnitura na neki način?NjonjoVam je napisao/la:@sviunapad1010
Odgovor je jasan UG je vjerovao Azmiru a on njima,sada je situacija 100% drugacija,nema tog povjerenja obostranog, pa i nema elana i euforije.Plus oni znaju da je ovo politička garnitura UO osim gosp.Vitalisa
UG ne bi trebalo da zavisi od UO i treba da u svakoj situaciji traži način da pomaže klub. UO budu i prođu Sloboda ostaje. Takav UG ako je treba ih ugasiti odmah danas.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- 
				sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
UG je bio najbolji segment kluba a ti kako hoćes misli.i dalje veruj onom sto ti faraon servira!

DRŽAVA TUZLA!!
						- 
				sviunapad1010
- Kontakt:
@njonjo
Jest tesko bilo tada biti najbolji segment kluba. Nisu trebali uopste kad je bilo euforija stanje. Ograničen si ko balkon. I da imaš mozga malo shvatio bi da je meni na prvom mjestu klub. Boli me qrac za Asmirom i dzaskom.

Jest tesko bilo tada biti najbolji segment kluba. Nisu trebali uopste kad je bilo euforija stanje. Ograničen si ko balkon. I da imaš mozga malo shvatio bi da je meni na prvom mjestu klub. Boli me qrac za Asmirom i dzaskom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa vjeroatno je Senad istrajan u ostavci ali nema ko da ga naslijedi niti ko hoce osim sto se spominje Adnan Sijercic u nekim portalima.wobly92 je napisao/la:U utrci za Evropu smo bili zahvaljujući zalihama koju je napravila ona ekipa igrača kojih 70% više nema, od kojih nas neki sad i tuže (a i mi njih, ko fol, također tužimo, al izgleda da je samo mlaćenje prazne slame).
Štaviše, bili smo prvi ili na diobi prvog mjesta do onog trenutka kada turbulencije počinju. I opet je ostalo dobrih igrača s kojim se moglo i moralo biti u top 3 pogotovo gledajući "kvalitet" konkurencije.
Pa da je pretprošla sezona bila kvalitetom kao prošla, mi bismo uzeli dupli krunu tad i to ligu bi osigurali 2-3 kola prije kraja.
Govorilo se da "nije loše ni ovo, daj samo da 4. mjesto izborimo, da idemo u Evropu, ako to ne izborimo, onda će biti katastrofa". Kad se ni to 4. mjesto nije izborilo, kad su opet neki igrači otišli, a još uvijek rubrika odlazaka nije kompletirana, a dolaze neki anonimusi, opet je sve to "dobro", i nadamo se boljem plasmanu nego prošle godine?
Što predsjednik nije od riječi, što nije ostavku dao kao što je rekao (nek i ostane, svejedno apsolutno, već potvrđuje koliko sam sebe ne može ispoštovati, kamo li klub)? Što ne tuži ove igrače, savez, i sve ono što je već ranije naveo zašto ne sprovodi?
Šta je sa Kanade???
Jeste li vi navijači Slobode od jučer pa gutate i govorite da je sve ok?
I gdje se ima kupit taj optimizam?
Protiv Kanade se digla i kuka i motika i cuj sada kao sta je sa Kanade,pa mozda je i Senco povjerovao u to 4 mjesto i Europu.
Vremena se promjenila nije titula cilj jer nema para za igrace tipa Zeba Subic itd sa platama 100.000 i vise godisnje. dakle taj budzet nije realan da potrosis 2,5 miliona za 400.000 od Europe
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
						- 
				sviunapad1010
- Kontakt:
Izgleda za tebe puko svako ko želi da Sloboda krene naprijed. Živite u prošlosti i maštate o budućnosti a zaboravljate sadašnjost i šta se sad može uraditi da se pomogne klubu. Sto puta sam napisao i opet ću. Koji god bude UO ako nas nema min 3000 na stadionu treba nas ugasiti jer smo zaslužili. A za UO proslim sadasnjim buducim i predsjednicima boli me rinaka.NjonjoVam je napisao/la:Puko si
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#moSa bodaSlo
						- zamorano1plus8
- Kontakt:
ma da, inace na stadion Zrinjskog je iz kola u kolo pun i trazi se karta vise, rezultat tog je dvije titule u dvije sezone....svi ti rezultati nemaj veze sa radom njihove uprave, nego iskljucivo zahvaljujuci posjeti navijacasviunapad1010 je napisao/la:Izgleda za tebe puko svako ko želi da Sloboda krene naprijed. Živite u prošlosti i maštate o budućnosti a zaboravljate sadašnjost i šta se sad može uraditi da se pomogne klubu. Sto puta sam napisao i opet ću. Koji god bude UO ako nas nema min 3000 na stadionu treba nas ugasiti jer smo zaslužili. A za UO proslim sadasnjim buducim i predsjednicima boli me rinaka.NjonjoVam je napisao/la:Puko si
#moSa bodaSlo

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
						"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Čuj ovog hešteg moSa bodaSlo, a do jučer visio na Sloginoj temi.   

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
						- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne mozemo se mi porediti sa Zrinjskim. Zna se kako oni dolaze do sponzora. Da ste glasali za SDA vjerujem da bi i mi imali slicne sponzore sad, tipa Rudnika Banovici , Termoelektrane itd.zamorano1plus8 je napisao/la:ma da, inace na stadion Zrinjskog je iz kola u kolo pun i trazi se karta vise, rezultat tog je dvije titule u dvije sezone....svi ti rezultati nemaj veze sa radom njihove uprave, nego iskljucivo zahvaljujuci posjeti navijacasviunapad1010 je napisao/la:Izgleda za tebe puko svako ko želi da Sloboda krene naprijed. Živite u prošlosti i maštate o budućnosti a zaboravljate sadašnjost i šta se sad može uraditi da se pomogne klubu. Sto puta sam napisao i opet ću. Koji god bude UO ako nas nema min 3000 na stadionu treba nas ugasiti jer smo zaslužili. A za UO proslim sadasnjim buducim i predsjednicima boli me rinaka.NjonjoVam je napisao/la:Puko si
#moSa bodaSlo
A svakako po doprinosu klubu jedan njihov navijac vrijedi 10 nasih.
mi nazalost bez navijaca i grada ne mozemo nista.
A eto bio je i Azmir, sto je trazio i on pomoc grada, kad grad ne pomaze ni Zelji ni Sarajevu, a boga mi ni Zrinjskom. Kako oni mogu bez grada. Nego i Azmir je imao SMIJESNE prihode od navijaca pa zato mu treba pomoc.
Mi nemamo rezimskih sponzora (kao Zrinjski i Siroki, te u manjoj mjeri Zeljo i Sarajevo) pa to mora nadoknaditi grad. Ali ne moze u mjeri koliko daju rezimski sponzori.
Nemamo navijaca (kao Sarajevo i Zeljo, nemamo cak ni kao Zrinjski u smislu efikasnosti), pa to sve mora nadoknaditi uprava.
A imaju i ti klubovi uprave.
Mi za Zeljom i Sarajevom u prihodima od navijaca kasnimo gotov onoliko koliko vrijedi jedan izlazak u evropu.
Sarajevo samo od clanova 80.000 KM, mi od sezonskih duplo manje. Gdje su jos njima sezonske.
Zeljo od clanova vise nego mi od sezonskih. A plus sezonskih prodali 3x vise.
ps kad Sloga otpusti 6 igraca koji su cak neki od njih i igrali, onda "stvara se novi tim". Kad Sloboda otpusti 5 igraca od kojih su samo dvojica igrali, onda je "raspad sistema"

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa i stvaraju novi tim, Azmir je uvijek otpustao losije da bi doveo bolje. Pa i ono proljece kada smo bili 14. na tabeli i kada je dosao Husref.  
U ovom sada slucaju bi covjek otjerao Tandira, a ovi ga sada racunaju kao rotacionog igraca. Otjeraju 3 koja su igrali stalno i dovedu tri upitna koja nisu bolja vec sam uvjeren da su svi koji dodji losiji od Subica, Zeca i Harija.

U ovom sada slucaju bi covjek otjerao Tandira, a ovi ga sada racunaju kao rotacionog igraca. Otjeraju 3 koja su igrali stalno i dovedu tri upitna koja nisu bolja vec sam uvjeren da su svi koji dodji losiji od Subica, Zeca i Harija.
da bi bilo 3000 ljudi na stadionu moras mu nesto ponuditi.makar da mogu rahat pišat u uslovnom wc,da imas odvojen zenski wc.da bi bilo 300o navijača na stadionu moras se boriti za nesto,jednostavno ko voda.Ova sadasnja Sloboda se ne bori ni zasta,tavori a toga nam je pun qraz.Ko će gledati tavorenje osim ovih nas 500 do 1000 bolesnika??Niko kralju,niko to neće i ne želi da gleda,cak i da je Azmir tu a da se borimo nizasta niko ne bi dosao da gleda.Jel mislis da ce doći 3000 da gleda Jahu,Smajića,Tandira,Todorovića??Ovaj nas tuzlanski navijački puk zna sta je fudbal i dobar fudbaler i kad je Sloboda bila puna dobrih fudbalera Tusanj bio pun,spoji se narod sa stajanja preko sjevera do zapada plus brdo puno!sviunapad1010 je napisao/la:Izgleda za tebe puko svako ko želi da Sloboda krene naprijed. Živite u prošlosti i maštate o budućnosti a zaboravljate sadašnjost i šta se sad može uraditi da se pomogne klubu. Sto puta sam napisao i opet ću. Koji god bude UO ako nas nema min 3000 na stadionu treba nas ugasiti jer smo zaslužili. A za UO proslim sadasnjim buducim i predsjednicima boli me rinaka.NjonjoVam je napisao/la:Puko si
#moSa bodaSlo
bez obzira ko je uprava nard gleda fudbal,ako je tim limitiran i ne nudi nista na terenu(fakat nemamo igre)onda je i 500 ljudi na tribinu dosta.Zato nema euforije i nema nikakvih aktivnosti ni od ug ni od fukara ni od simpatizera ni od sponzora,ni od ulagača jer nikog ne interseuje mrtvilo i politički smrad u klubu bilo kojem pa i u našem!!nadam se da ces ovo uprošćeno pisanje shvatit kako treba
DRŽAVA TUZLA!!
						- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa zasto onda placati reprogram ,i zasto davati 500.000+godisnje iz gradskog budzeta.
Sve bi ja to lijepo uslovio da sam na mjestu faraona. Prodajte 1000 sezonskih i dobijete jos toliko i toliko para.
Prosjecna posjeta 3000+ godisnje, ok ide ostatak para.
Ovako kome i zasto davati?
zato ja vec godinama govorim, ja bi to do sad davno ugasio. **** 500 glasova.
Koliko para dadnes Slobodi, podijeli po 200 maraka i nadoknadit ces te glasove sto si izgubio. A ostat ce ti para.

Sve bi ja to lijepo uslovio da sam na mjestu faraona. Prodajte 1000 sezonskih i dobijete jos toliko i toliko para.
Prosjecna posjeta 3000+ godisnje, ok ide ostatak para.
Ovako kome i zasto davati?
zato ja vec godinama govorim, ja bi to do sad davno ugasio. **** 500 glasova.
Koliko para dadnes Slobodi, podijeli po 200 maraka i nadoknadit ces te glasove sto si izgubio. A ostat ce ti para.
						- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zasto si uvjeren da je Ignjatovic losiji od Harija ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa i stvaraju novi tim, Azmir je uvijek otpustao losije da bi doveo bolje. Pa i ono proljece kada smo bili 14. na tabeli i kada je dosao Husref.
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba nas ni gasiti, ako City udje narednu godinu, a uci ce nema od nas nista. Zato i obecavaju narednu godinu titulu bez pokrica jer znaju neke stvari.
Ako budu gasili onda super, mozda konacno Fukare skontaju neke stvari ili ce za razliku od OKK, da pocnu pratiti OFK. Pokusaj gasenja je jedini nacin da dodje neko u klub i da se navijaci ujedine i izadju na ulice.
Ako ugase onda cemo imati jedan poltronski, jedan za ove sto vole dobar fudbal i treci neka rade nesto drugo u zivotu ako im se ne svidi taj OFK.

Ako budu gasili onda super, mozda konacno Fukare skontaju neke stvari ili ce za razliku od OKK, da pocnu pratiti OFK. Pokusaj gasenja je jedini nacin da dodje neko u klub i da se navijaci ujedine i izadju na ulice.
Ako ugase onda cemo imati jedan poltronski, jedan za ove sto vole dobar fudbal i treci neka rade nesto drugo u zivotu ako im se ne svidi taj OFK.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kazem sta bi ja uradio, a ne mora to ova vlast.
Stavis na vagu sta bi dobio kao nacelnik, a sta izgubio gasenjem Slobode.I puno vise je dobiti.
I to si dobro utrefio. Bolje je bilo da su probudili KK Ditu, manji je reprogram, ima vise navijaca, manja konkurencija, vise talenata za kosarku, dugorocno jeftiniji sport, bolja infrastruktura . Sve bolje nego odrzavati FK na aparatima.

Stavis na vagu sta bi dobio kao nacelnik, a sta izgubio gasenjem Slobode.I puno vise je dobiti.
I to si dobro utrefio. Bolje je bilo da su probudili KK Ditu, manji je reprogram, ima vise navijaca, manja konkurencija, vise talenata za kosarku, dugorocno jeftiniji sport, bolja infrastruktura . Sve bolje nego odrzavati FK na aparatima.
Skontalo je 80% Fukara (navijača, ne onih koji imaju korist neku od toga) kako stoje stvari, zato ih i ima po dvaes' na svakoj utakmici.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
						- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze biti bolji, moze biti losiji. Vidjeti cemo, vjerovatno nema niti jednog navijaca Slobode koji ga je gledao i pratio nesto pa da zna bas kakav je i koje su mu mane i prednosti. Ali Mehmedagic je provjeren igrac za ove lige, samo ga treba upariti sa dobrim igracem, navikao je na ovu ligu vec par godina, navikao je na ovaj grad i ekipu. Tako da kod njega ne bi bilo neke kocke vec bi znali sta imamo u ekipi..ultrasstyle_tz je napisao/la:zasto si uvjeren da je Ignjatovic losiji od Harija ?tuzlak1987 je napisao/la:Pa i stvaraju novi tim, Azmir je uvijek otpustao losije da bi doveo bolje. Pa i ono proljece kada smo bili 14. na tabeli i kada je dosao Husref.
bilo je jacih ekipa, al nije bilo logistike, samim time, ni rezultatasolinas je napisao/la:
ti ne posmatras situaciju na pravi nacin, malo je reci da povrsno gledas na istu, Siroki je imao za njihove standarde, jako losu sezonu i gdje su zavrsili, pa u ligi za opstanak, pa ako se Siroki ne pojaca nista znacajnije u odnosu na Slobodu, Krupu, Radnik, mozda Borac, onda je lov na to 4 mjesto otvoren, kao uostalom i prethodne sezone
Krupa nas jeste oducavala od fudbala u medjusobnim duelima, medjutim, na kraju su zavrsili 3 boda ispred nas, ali tu si previdio jednu mnogo bitnu stvar, oni su imali odlicnu igru, odlicnu sezonu i odlicnu atmosferu u klubu, a sta je imala Sloboda... odlazak Azmira Husica, price kako slijedi raspad prvo na zimu, pa na ljeto, pa se gasimo, pa odlasci igraca, losu igru, itd i uprkos svemu tome, Sloboda je izborila ligu za prvaka i borila se maltene do kraja za to 4 mjesto koje je moglo vodit u evropu... zar ne shvatas da Sloboda moze biti dosta bolja ako Vlado uspostavi sistem, ako pronadje dobitnu formulu, to je veliko ako, ali niko od vas o tome ne prica
Radnik je uspostavio neki sistem u klubu, vec par sezona rade na tome i na racun toga imaju taj kontinuitet igara i rezultata, nema kod njih znacajnog kvaliteta, ali ima taj sistem koji sve to drzi, ono sto mi nemamo jbg
licno vjerujem da ce Sloboda imat respektabilnu ekipu za narednu sezonu, ekipu koja ce bit sposobna izborit ligu za prvaka, a mozda se potuci i za to 4 mjesto, medjutim, potrebno ce bit ispunit neke uslove za to, prvenstveno stvorit dobru atmosferu oko kluba, da igraci ne misle da se sutra mozemo raspast i ugasit, a drugi uslov je Vlado Jagodic, koji mora pronaci dobitnu formulu, a i njegov posao ovisi o ovoj atmosferi koju sam spomenuo, ako ona bude losa kao sada i kao prosle sezone, onda i on sam nece moci nista napravit
on pise nerealno, jer ocekuje stvari koji je radio Azmir Husic, a to nije moguce i to stvara ogroman problem UOxeksor je napisao/la:Covjek pise realno i nista vise, sa neiskusnim juniorima i istrosenim pojacanjima to je realnist. Bolje zivit u vremenu Husićs nego u eri mujkanovića
eto neka Ahmetovic i Zeba nisu bili istrosena pojacanja, vec u cvijetu mladosti jbg, isto vazi i za Lazevskog, Djidica, Stjepanovica, jesil svjestan da sam sebe pokopavas s ovim izjavama... mislim, znam da si u nekim odnosima s Azmirom Husicem, znam da je tuzlak politicar u dusi i veliki mrzitelj Faraona, al ono, ajde malo realnosti, samo malo
bolje je zivit u vremenu Azmira Husica, slazem se, al to nazalost pripada proslosti, okrenimo se sadasnjosti, sadasnji UO se pruzio koliko je dug i sirok, posteno, ako mene pitate... necu ih pljuvat jer trenutno ne mogu bolje od ovoga, vec cu ih cijenit jer rade za dobrobit FK Sloboda Tuzla, a pljuvat cu ih ako i kada zasluze
ogromna je razlika izmedju: "ne mogu bolje" i "ne zele bolje", pa pobogu brate, vi UO pljujete jer ne mogu napravit ekipu kao Azmir Husic, dal shvatate koliko je to retardirano, dal shvatate da na taj nacin radite protiv Slobode, vjerovatno nesvjesno, al radite protiv Slobode, jer tako odmazete UO, odmazete ekipi, odmazete klubu
jel Senco imao gresaka, jeste, jel se ponasa seljacki, ponasa, dal bih volio da toga nema, volio bih, al najbitnije mi je da radi za dobrobit Slobode i onda na sve te stvari mogu zazmirit, vrlo jednostavno!
lijepo je tuzlak rekao, Azmir Husic je sve promijenio, raja sada sve ravna po njemu, sve ispod onoga sto je on napravio je neuspjeh, sto je u jednu ruku fantasticno, progledali smo, tezimo ka boljem, tezimo ka tome da budemo u samom vrhu, ne zelimo vise prosjek i borbu za opstanak, ali u drugu ruku je katastrofalno, jer se stvorila uzasna atmosfera oko kluba, nema vjere u klub, nemaju je ni igraci, ni navijaci, tribine prazne, pa sta da ocekujemo u takvoj situaciji jebote, mi direktno na takav nacin odmazemo klubu i radimo protiv njega
znate sta to znaci, tjeramo Sencu, otjerat cemo ga, doci ce novi Senco, u smislu da nema novca kao i on, a mozda nece ni radit za dobrobit Slobode kao Senco, pa cemo i njega otjerat i sve tako narednih 20 precjednika, dok ne dodje onaj dvadeset prvi koji ima love
poenta moje price je da Senco treba ostat u Slobodi, jer radi za dobrobit istog, pruzio se koliko je dug i sirok, posteno, ako ima neko bolji, bujrum, do tada, neka nama Sence i ne bih da se vodim vasom logikom: otjerat Sencu, doci ce neko drugi, jer u tom slucaju dolazis na isto, il na gore
trebamo i moramo podrzat klub, al istovremeno tezit da idemo ka vrhu, pomoci ovom UO da gradi klub, trazit sponzore, trazit nekog ulagaca il nesto, NE SMIJEMO pljuvat UO, stvarat uzasnu atmosferu i NADAT se da ce doci neko s parama, pa to je debilizam nevidjenih razmjera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.