Da se nadovežem na svoj komentar posle utakmice sa Veležom. Ostao sam bez nekog opširnijeg komentara posle utakmice sa Veležom, jer sam bio razocaran i ljut. Koliko se sjecam, moj komentar je bio ''Zabrinjavajuca situacija, ali i to ce proci...''
Zabrinjavajuca situacija, jer teško neko može dokuciti u cemu je problem. Ja licno mislim da je problem u igracima, tacnije u svlacionici. Nije samo svlacionica, ima tu još nekih stvari, koje nisu za forum i javnost. Ima tu malo i prevelike rotacije od strane trenera, tako da danas imamo malo neizdefinisan 1 tim. Razumijem posle ovog svega isfrustriranost i nezadovoljstvo, jer sam i sam posle utakmice bio takav, baš kao i što sam danas. Teško smo ovo sve podnijeli, ali mislim da cemo posle ovog izaci još jaci. Pokazali su da mogu i da znaju igrati fudbale i ne mogu samo tako zaboraviti. Baš kao što sam rekao posle prve tekme na Koševu sa Borcem(Kup), oni koji su odgovorni za ovu trenutnu situaciju, bice kažnjeni. Danas je bila ta vandredna sjednica i uprava je pokazala, da ne pada pod uticaj ''mahale''. Opravdano ili ne, neki su dans ocekivali otkaz Kodre ili Ibrakovica, ali to se nije desilo što je meni licno drago.
Dosta se digla prašina oko Ibrakovica i neki stvarno dobro pokazuju, kako oni sa druge strane miljacke imaju uticaja na njih. Razumljivo je da se na nekome kola moraju slomiti, ali ja mislim da Ibrakovic definitivno nije taj, nego u velikoj mjeri igraci.
Kodro je zadovoljan igrackim kadrom i za mene je tu Ibrakovic završio svoj posao, baš kao što smo i mi bili ne tako davno. Hajmo biti realni, sve i jedan igrac koji trenutno igra u FKS, moze igrati u bilo kojem premijerligasu u BiH. Ukljucujuci klupu i one na tribini zapad. Da je uspio dovesti Misimovica, opet bi on bio najgori. Normalno je da tu ima i grešaka, ali ko ih nema? Kao što možemo vidjeti Kodro ima punu podršku uprave i sve dok je Kodro zadovoljan igrackim kadrom, ja sam zadovoljan Ibrakovicem.
Mnogi su halalili tituli, ali ja još uvijek nisam. Vjerovatno ce me za ovo ubiti @hilmo

Ja kao ovdje neki pojedinci ne poznajem FK Sarajevo koje se predalo, a u igri ima još 36 bodova i 12 utakmica. Mozda bi se danas zvali Sarajevo-Royal, da nemamo ljude koji vole ovaj klub i koji su ucinili sve da danas imamo jedan stabilan klub. Krize rezultata je bilo i opet ce biti,
ali i to ce proci...