To bi mogo Dantes on je na tromeđiOtelo je napisao/la:Legenda sverca Ukrajinke i Ruskinje preko granice Srbije i BiH
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
On iz Bugarske primi, preda Tribu u Beogradu i onda Trib tebi preda u Bosnulegenda reala je napisao/la:To bi mogo Dantes on je na tromeđiOtelo je napisao/la:Legenda sverca Ukrajinke i Ruskinje preko granice Srbije i BiH
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Ne, on bi samo mogo primati iz CG i SrbijeOtelo je napisao/la:On iz Bugarske primi, preda Tribu u Beogradu i onda Trib tebi preda u Bosnulegenda reala je napisao/la:To bi mogo Dantes on je na tromeđiOtelo je napisao/la:Legenda sverca Ukrajinke i Ruskinje preko granice Srbije i BiHi kasnije Dubrava dodje po njih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
o ybte 27 000... šta li će biti kad dođeš do 30 000? nek ti daju neki poklon.... šta znam pakovanje orbita, durexa, i dopunu od 10km npr?Virtu4l je napisao/la:Ništa ne fali, pratiš je samo do trga i onda ona laganini na autobuslegenda reala je napisao/la:a šta fali Ustikolini
EDIT: oj 27 hiljada, k'o da je jučer bilo 26
otelo nisam ja bugar bolan... tromeđa bih, cg i srb... inače čajničani su bili poznati ali po albancima...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja sve kontam na onu tromedju sa Bugarskom, Srbijom i Makedonijom 
Ma naci cemo kakav sverc, zene, trava, kokain, heroin, sve ide preko Balkana
Ma naci cemo kakav sverc, zene, trava, kokain, heroin, sve ide preko Balkana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
hahhahaha sjećam se kad je to bilo, išli likovi odavde s autima prevlačili Albance za 50 maraka za neke ljudeDANTES je napisao/la:. inače čajničani su bili poznati ali po albancima...
Čuj neke ljude, sad ispade da albanci nisu ljudi
kakav je to nacionalista
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
e a najjače na pinku bio Leteći start, emisija u goraždu... nađu lika on ih vodi do kuće, ali kaže:" Ne mogu vaš pustiti unutra imam neke Albance!" hahahahaha na tv kaže lik...legenda reala je napisao/la:hahhahaha sjećam se kad je to bilo, išli likovi odavde s autima prevlačili Albance za 50 maraka za neke ljudeDANTES je napisao/la:. inače čajničani su bili poznati ali po albancima...![]()
kasnije su čajničani sa albanaca prešli na skank...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:e a najjače na pinku bio Leteći start, emisija u goraždu... nađu lika on ih vodi do kuće, ali kaže:" Ne mogu vaš pustiti unutra imam neke Albance!" hahahahaha na tv kaže lik...legenda reala je napisao/la:hahhahaha sjećam se kad je to bilo, išli likovi odavde s autima prevlačili Albance za 50 maraka za neke ljudeDANTES je napisao/la:. inače čajničani su bili poznati ali po albancima...![]()
kasnije su čajničani sa albanaca prešli na skank...
i dobio put na Vlašić, to ti je bio Virtu
Yebo Vlašić, ja sam dobio dres reprezentacije u emisiji Top Gol. Pogodio sastav protiv Češke 1998. godine 
- legenda reala
- Kontakt:
pa jesi čito par prethodnih postova, jes te opilo ovo praznično raspoloženjeDANTES je napisao/la:ma ajde šta bi on radio u gz?
Zisko ti li si?Virtu4l je napisao/la:Yebo Vlašić, ja sam dobio dres reprezentacije u emisiji Top Gol. Pogodio sastav protiv Češke 1998. godine
@legendo
malo čitam, više preskačem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
nisi ti dobarDANTES je napisao/la:Zisko ti li si?Virtu4l je napisao/la:Yebo Vlašić, ja sam dobio dres reprezentacije u emisiji Top Gol. Pogodio sastav protiv Češke 1998. godine
@legendo
malo čitam, više preskačem
Čovjek je odigrao ss.ba ligu u temi film i kinematografija 
- legenda reala
- Kontakt:
šta dalje da pričamoVirtu4l je napisao/la:Čovjek je odigrao ss.ba ligu u temi film i kinematografija
legenda reala je napisao/la:šta dalje da pričamoVirtu4l je napisao/la:Čovjek je odigrao ss.ba ligu u temi film i kinematografija
Trenutno korisnika/ca: StevieG8, VensanKasel, VolimBiH96 i 8 gostiju.