FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ta akcija, ako je bude, naici ce na veliko neodobravanje, samo cekajte da vidite
vec vidim komentare: "cuj 100 KM, sramota", "treba biti npr 50-60 KM" itd
sezonska + dres = 100 KM, realno i posteno, medjutim, mnogo vise raje to nece kupit, nego sto hoce, iz prostog razloga jer nije svako mogao priustit sezonsku kada je bila 50 KM, a tek da priusti ovo od 100 KM, mislim, nemojmo se zavaravat jbg, al idealno bi bilo da imamo Fan Shop i da svako kupi kada zeli, kada moze itd
kupis sezonsku na pocetku da mozes ici na tekme, a poslije kada budes u mogucnosti, kupis i dres, kazem dres, jer on bi isao u paketu sa sezonskom, a gdje su i ostale stvari koje bi si prodavale u Fan Shopu
vec vidim komentare: "cuj 100 KM, sramota", "treba biti npr 50-60 KM" itd
sezonska + dres = 100 KM, realno i posteno, medjutim, mnogo vise raje to nece kupit, nego sto hoce, iz prostog razloga jer nije svako mogao priustit sezonsku kada je bila 50 KM, a tek da priusti ovo od 100 KM, mislim, nemojmo se zavaravat jbg, al idealno bi bilo da imamo Fan Shop i da svako kupi kada zeli, kada moze itd
kupis sezonsku na pocetku da mozes ici na tekme, a poslije kada budes u mogucnosti, kupis i dres, kazem dres, jer on bi isao u paketu sa sezonskom, a gdje su i ostale stvari koje bi si prodavale u Fan Shopu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba to usloviti sve, ako imas sezonsku mozes kupiti dres. Ako nemas sezonske ne mozes nikako..Ali napravis dogovor sa dobrim proizvodjacem opreme.
Ti 50, ja 50. Meni dres, tebi sezonska? 
Dobar i zanimljiv film taj izgleda...
Dobar i zanimljiv film taj izgleda...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sada je jasno zasto wobly i tuzlak1987 mene prozivaju zasto nisam na onoj septickoj jami od prepucavanja i da sam strumf, jer se uvlace pitarima?!? Sramota 
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Fantazija!Penaltiky je napisao/la:Sezonska 60, paket dres i sezonska 100
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
cek da cujes misljenje navijaca, pa ces vidjeti jel fantazija il nije :mrgreen:Rimes87 je napisao/la:Fantazija!Penaltiky je napisao/la:Sezonska 60, paket dres i sezonska 100
jel neko od vas citao komentare za Jovu Kojica, 90% ih je popljuvalo njegovo dovodjenje i UO
kontaju se u fudbal k'o moj racku :kafa:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Niko ih ne tjera da kupe paket s dresom, pogotovo ako nemaju finansija. Ali, ovo stvarno nije skupo. Plus, pomazes klubu. Po meni, odlican potez. Ali, eto, vidjecemo odaziv. A, poznavanje fudbala nasih navijaca zaista ne bih komentarisaoChinaglia je napisao/la:cek da cujes misljenje navijaca, pa ces vidjeti jel fantazija il nijeRimes87 je napisao/la:Fantazija!Penaltiky je napisao/la:Sezonska 60, paket dres i sezonska 100![]()
jel neko od vas citao komentare za Jovu Kojica, 90% ih je popljuvalo njegovo dovodjenje i UO
kontaju se u fudbal k'o moj racku
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa klub bas tako i treba da funkcionise, da ne ebe zivu silu sto se novca tice. Ostale stvari i okej ali ti svoje cijene postavljaj, a ne da ulica diktira cijene. Stavis cijenu i ako hoces, ako neces. Neces zdravo. Sport i Sloboda su razonoda, a ne drustvena obaveza da se zadovolje sve kategorije i slucajevi.
UO je rekao da ce cijenu karata prilagodit navijacima, tj za ocekivat je da iste bude snizene
nadam se da ce ispostovat receno, treba ih podsjetit, da nisu slucajno zaboravili :mrgreen:
pa da vidimo koliko navijaca vise cemo imat na tribinama :lol: ah da, vidi mene, mogu stavit da je cijena karata 1 KM, opet raja ne bi dolazila, cuj Senco precjednik, Vlado ublehas i pojacanja iz Poljica, pa ko ce to gledat :urnebes:
nadam se da ce ispostovat receno, treba ih podsjetit, da nisu slucajno zaboravili :mrgreen:
pa da vidimo koliko navijaca vise cemo imat na tribinama :lol: ah da, vidi mene, mogu stavit da je cijena karata 1 KM, opet raja ne bi dolazila, cuj Senco precjednik, Vlado ublehas i pojacanja iz Poljica, pa ko ce to gledat :urnebes:
jel ovo Rahmanovic ide u Sarajevo, imal neko od ovih nasih insajdera da potvrdi il demantuje
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je najveca greska sto ce da snize kartu, jel onaj sto ima kino ili akvapark snizi? Ako imas plati, ako nemas nista. Svuda se nadje para i snadje se, ali samo kada je Sloboda tu mora nesto klub da se ravna sa svim zivim slucajevima.
Naše djete, tako da vjerovatno ide.Chinaglia je napisao/la:jel ovo Rahmanovic ide u Sarajevo, imal neko od ovih nasih insajdera da potvrdi il demantuje
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
cijena od 30 KM za dres je mjera. Kao sto je bilo u Bingu- ali samo kad je euforija.
Al naravno taj kvalitet dresa od 30 KM mora biti takav da sama izrada i stampa istog klub kosta 40-50 KM.
sezonska i originalni dres 60 KM. Nemoj mi kakvih kopija. I onako ona penzonerska ako uzmes troskove izrade, ovo-ono bice marka i po po utakmici hahah
a to su nasa djeca jbg, ako se ne dogovori sa Sarajevom , eto njega ovamo.
mada razumijem ih, bolje je igrati za 3000 u Sarajevu nego za 3000 u Slobodi.
Al naravno taj kvalitet dresa od 30 KM mora biti takav da sama izrada i stampa istog klub kosta 40-50 KM.
sezonska i originalni dres 60 KM. Nemoj mi kakvih kopija. I onako ona penzonerska ako uzmes troskove izrade, ovo-ono bice marka i po po utakmici hahah
a to su nasa djeca jbg, ako se ne dogovori sa Sarajevom , eto njega ovamo.
mada razumijem ih, bolje je igrati za 3000 u Sarajevu nego za 3000 u Slobodi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultra dijelis li moje stavove, koje sam iznio u ova dva dana :kafa:
Sigurno su mu ponudili bolje uslove,nego mi ovdje i to je to 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
cijena ulaznica je 7 KM ove godine
- tuzlak1987
- Kontakt:
hehe Vlado u stalnom kontaktu sa Amarom ali ima ovaj ugovor 
Garant mu je Karic stavio 1000 na sto, ponuda koja se ne odbija.
Jel u tu 1000 uracunato sve..plata,topli,prevoz,penziono,zdravstvenotuzlak1987 je napisao/la:hehe Vlado u stalnom kontaktu sa Amarom ali ima ovaj ugovor
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.