Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DANTES, koliko je imala kg? koliko je platio?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
misliš da je rekao?! mada šuškalo se da je oko 3-4 hiljade eura sve koštalo... ljudi su cirkuzali, ovo ono... kad bi im neko došao u kuću, ona se skloni, kad on dođe sa posla ona trči nosi lavor da pere mu noge, kad on neće to, ona počne plakati... kasnije se navikli i ljudi, i ona malo civilizovala, počela gledati grandove zvijezde i farmu...(hm i danas nisam siguran ko je tu bio civilizovan)Virtu4l je napisao/la:DANTES, koliko je imala kg? koliko je platio?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma čuo sam mnogo sličnih priča, jedno vrijeme je to uzelo maha. Te žene su kao roboti, sve po pravilima, zastrašujuće.
Samo moraš paziti da ti Liam Neeson ne uleti u kuću.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
dantes garant ima skladiste robe,steta da nema zbog dobre pozicije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
e pazi ovo... al odmah je našla neku svoju u višegradu da se druže... jbt ko da imaju gprs....Virtu4l je napisao/la:Ma čuo sam mnogo sličnih priča, jedno vrijeme je to uzelo maha. Te žene su kao roboti, sve po pravilima, zastrašujuće.
gledao sam davno na hrt, kod njih cura od 20 je matora... neki čudni goranski običaji
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa da, većinom idu čim napune 18.DANTES je napisao/la:e pazi ovo... al odmah je našla neku svoju u višegradu da se druže... jbt ko da imaju gprs....
gledao sam davno na hrt, kod njih cura od 20 je matora... neki čudni goranski običaji
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kakve robe? albanki?samo_lijevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
@virtu ma kakav 18... udaju ih sa 15, 16... bolesno majke mi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Znao sam da ce kad tad da nas raskrinkaju.Otelo je napisao/la: On iz Bugarske primi, preda Tribu u Beogradu i onda Trib tebi preda u Bosnui kasnije Dubrava dodje po njih
DANTES je napisao/la: misliš da je rekao?! mada šuškalo se da je oko 3-4 hiljade eura sve koštalo... ljudi su cirkuzali, ovo ono... kad bi im neko došao u kuću, ona se skloni, kad on dođe sa posla ona trči nosi lavor da pere mu noge, kad on neće to, ona počne plakati... kasnije se navikli i ljudi, i ona malo civilizovala, počela gledati grandove zvijezde i farmu...(hm i danas nisam siguran ko je tu bio civilizovan)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
visokoakcizna roba.kakve robe? albanki?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Šta je smiješno momčino, pa to je san svakog muškarca.Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
"Ženo kome više vjeruješ, meni ili svojim očima?",
"Tebi ljubavi"
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E moj @ Virtu4l sta si docekao , pazaris zene po Albaniji.
a ovaj kao naivan ...

a ovaj kao naivan ...
a on je taj gprs, organizuje im druzenja i slicno.al odmah je našla neku svoju u višegradu da se druže... jbt ko da imaju gprs....
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pa kupi sebi, legenda castiVirtu4l je napisao/la:Šta je smiješno momčino, pa to je san svakog muškarca.Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
"Ženo kome više vjeruješ, meni ili svojim očima?",
"Tebi ljubavi"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dje ste bagro?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Marsal
- Kontakt:
Samo ova me više rastužiOtelo je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Rekao sam da neću pit više i pušiti od ove godine i fakat četvrti dan nit popio šta nit pljuge zapalio ali kako izdržat recimo nalaziš se u kafani i onda ide neka od ove dvije pjesme...
A moram stat, u zadnje vrijeme sam izgubio kontrolu s alkoholom...
Yebo ti ovaj život...tačno će mi kamen sa srca past kad umrem pa makar gorio u devet džehennema.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Jabroni i 11 gostiju.