Zdravstveno bi sam sebi morao uplacivatharry_90 je napisao/la:Jel u tu 1000 uracunato sve..plata,topli,prevoz,penziono,zdravstvenotuzlak1987 je napisao/la:hehe Vlado u stalnom kontaktu sa Amarom ali ima ovaj ugovor
Garant mu je Karic stavio 1000 na sto, ponuda koja se ne odbija.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne vjerujem da je tako,nije ovo prosla uprava,kada su nas za Piriju zeznuli zbog neplacanja doprinosa,ovi su posteni,a ne kao seoska varalicaklasik je napisao/la:Zdravstveno bi sam sebi morao uplacivatharry_90 je napisao/la:Jel u tu 1000 uracunato sve..plata,topli,prevoz,penziono,zdravstvenotuzlak1987 je napisao/la:hehe Vlado u stalnom kontaktu sa Amarom ali ima ovaj ugovor
Garant mu je Karic stavio 1000 na sto, ponuda koja se ne odbija.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa ovi ni našu djecu ne mogu dovest
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Podsjeti me ovo na jednu situaciju kada smo u komsiluku skupljali da pravimo sto za stoni tenis i pricamo mi kaze jedan covjek treba nam jedno 350 KM da mi ovo fino sve napravimo da bude kako treba.
A u tom trenutku prolazi jedan pametnjakovic (kao Karic) i govori "cuuj tjisto pedeset, pa ja bi za te paje napjavio kucu i jos mi za podmjerive ostane".
A u tom trenutku prolazi jedan pametnjakovic (kao Karic) i govori "cuuj tjisto pedeset, pa ja bi za te paje napjavio kucu i jos mi za podmjerive ostane".
- Beduin
- Kontakt:
Kako vise brate nisi dosadio sam sebi, kako migrene nesnosljive nemas jbt? Tebi ama bas sve smeta, a sto je kontra onog sto je Azmir cinio, pa makar se to kosilo sa svim razumnim i realnim na dunjaluku. Imali smo najskuplje karte u ligi, neosnovano. Cijene karata se moraju smanjiti, ne samo sto ljudi nemaju para ili da ih pokusas i na ovaj nacin privuci na stadion, pa cak ne ni iz razloga sto su kajskuplje u ligk, nego jednostavno jer se ta cijena kosi sa kvalitetom fudbala koju gledamo na Tusnju (pa i u pogledu igrackog kadra i svega ostalog...).tuzlak1987 je napisao/la:To je najveca greska sto ce da snize kartu, jel onaj sto ima kino ili akvapark snizi? Ako imas plati, ako nemas nista. Svuda se nadje para i snadje se, ali samo kada je Sloboda tu mora nesto klub da se ravna sa svim zivim slucajevima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve se cijene danas u svim segmentima zivota u BIH kose sa time sto ljudi nemaju para pa kada zele nesto nadju pare, ako neko nema 10 KM za ulaznice neka se snadje ali ne treba nikome izlaziti u susret. Tako klub nikada nece imati para vec ce biti dobrotvorna ustanova..Beduin je napisao/la:Kako vise brate nisi dosadio sam sebi, kako migrene nesnosljive nemas jbt? Tebi ama bas sve smeta, a sto je kontra onog sto je Azmir cinio, pa makar se to kosilo sa svim razumnim i realnim na dunjaluku. Imali smo najskuplje karte u ligi, neosnovano. Cijene karata se moraju smanjiti, ne samo sto ljudi nemaju para ili da ih pokusas i na ovaj nacin privuci na stadion, pa cak ne ni iz razloga sto su kajskuplje u ligk, nego jednostavno jer se ta cijena kosi sa kvalitetom fudbala koju gledamo na Tusnju (pa i u pogledu igrackog kadra i svega ostalog...).tuzlak1987 je napisao/la:To je najveca greska sto ce da snize kartu, jel onaj sto ima kino ili akvapark snizi? Ako imas plati, ako nemas nista. Svuda se nadje para i snadje se, ali samo kada je Sloboda tu mora nesto klub da se ravna sa svim zivim slucajevima.
Krivo je i meni sto je u Sarajci kolac 3 marke, a prije bio marka i to bolji, ali sta ja tu mogu ljudi stavili tu cijenu.
I niko nece promijeniti negdje cijenu samo Sloboda izlazi nesto u susret, cijena treba ostati 10 KM, a ostali segmenti se moraju popraviti jer ce biti 300 ljudi kao i kada je bila 5 KM prije 2012. ako ti nemas igre, igraca, rezultata.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
malo sam se raspitao.
Pirija je vec u oktobru imao raskinut ugovor, sve predao na kantonalni savez. Samo nije htio da ide do polusezone, da ne bi izgubio kontinuitet igara.
eh sad da li su to nasi iz kluba znali, nesto slicno kao za Zebu, pa se dogovorili da odigra do polusezone i ide, ili mozda cak i nisu znali. Ali cim je Azmir otisao Pirija je spremio papire. (sto znaci da nije placao sebi doprinose dok je Azmir bio tu, ili nije dobivao pare za to- ne zna se)
uglavnom puno prije zvanicne objave on je u savez TK poslao sve, da se pripremi teren.
Jos jedan u nizu levata, nase djece.
Pirija je vec u oktobru imao raskinut ugovor, sve predao na kantonalni savez. Samo nije htio da ide do polusezone, da ne bi izgubio kontinuitet igara.
eh sad da li su to nasi iz kluba znali, nesto slicno kao za Zebu, pa se dogovorili da odigra do polusezone i ide, ili mozda cak i nisu znali. Ali cim je Azmir otisao Pirija je spremio papire. (sto znaci da nije placao sebi doprinose dok je Azmir bio tu, ili nije dobivao pare za to- ne zna se)
uglavnom puno prije zvanicne objave on je u savez TK poslao sve, da se pripremi teren.
Jos jedan u nizu levata, nase djece.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nije problem u cijeni ulaznica,vec ako ti nemas sta ponuditi navijacu kada dodje da pogleda mec,mozes staviti i da je ulaz marka,on ti nece doci..
treba navijacu ponuditi lijep fudbal ,dobre rezultate,eh tad on ce dati i 20 km ako treba,ali dzaba kada kod nas toga nema..
treba navijacu ponuditi lijep fudbal ,dobre rezultate,eh tad on ce dati i 20 km ako treba,ali dzaba kada kod nas toga nema..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovdje haman svi samo nek je kontra. OK nema tima odnosno zvucnih imena koji ce privuci publiku. Skini cijenu karte i uz pomoc udruzenja i navijaca proguraj sto je moguce veci broj prodanih karata a i broja ljudi na tribinama. Kada budes imao osnovu u brojnosti vrsi pritisak na opcinu i nove sponzore.Beduin je napisao/la:Kako vise brate nisi dosadio sam sebi, kako migrene nesnosljive nemas jbt? Tebi ama bas sve smeta, a sto je kontra onog sto je Azmir cinio, pa makar se to kosilo sa svim razumnim i realnim na dunjaluku. Imali smo najskuplje karte u ligi, neosnovano. Cijene karata se moraju smanjiti, ne samo sto ljudi nemaju para ili da ih pokusas i na ovaj nacin privuci na stadion, pa cak ne ni iz razloga sto su kajskuplje u ligk, nego jednostavno jer se ta cijena kosi sa kvalitetom fudbala koju gledamo na Tusnju (pa i u pogledu igrackog kadra i svega ostalog...).tuzlak1987 je napisao/la:To je najveca greska sto ce da snize kartu, jel onaj sto ima kino ili akvapark snizi? Ako imas plati, ako nemas nista. Svuda se nadje para i snadje se, ali samo kada je Sloboda tu mora nesto klub da se ravna sa svim zivim slucajevima.
Kako se kod nas sve poredi evo i ovo poredjenje, u februaru polusezonska karta za utakmice Sarajeva 15 KM u onom fan shopu HZ u bezistanu.
& $ ?
Jedan brz offtopic, da malo prekinem šuplju. Da li neko slučajno ima sliku grafita na ovaj fazon u png formatu. Čini mi se da sam vidio to jednom ovdje, hitno je potrebno.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba slusati uopste komentare navijaca, samo treba raditi svoj posao jer ce navijaci i kada bude karta 3 marke gledati kako da se prosvercaju i prevare te. Uvedes im 35 za invalide i 49 za penzionere i odmah svi dolaze normalni mladi vitki da kupuju takve karte sa nekim priznanicama koje nadju od nekog.
Tvoj cilj je da od kluba napravis firmu, guraj svoje i ne slusaj komentare o cijenama jer ce ljudi se isto ponasati i kada bude 5 KM i 10 KM istu ce pricu pricati za cijene. Cijene se i trebaju praviti takve da zaradis, dres od 30 stavis 60, uzmi ako hoces, ako neces i ne kontas to nemoj jer ja ovdje nisam zbog tebe vec zbog kluba i da klub zaradi i fercera, a ne da ti prodajem nesto sto mi je dobavljac dao za 30 za istu cijenu.
Tvoj cilj je da od kluba napravis firmu, guraj svoje i ne slusaj komentare o cijenama jer ce ljudi se isto ponasati i kada bude 5 KM i 10 KM istu ce pricu pricati za cijene. Cijene se i trebaju praviti takve da zaradis, dres od 30 stavis 60, uzmi ako hoces, ako neces i ne kontas to nemoj jer ja ovdje nisam zbog tebe vec zbog kluba i da klub zaradi i fercera, a ne da ti prodajem nesto sto mi je dobavljac dao za 30 za istu cijenu.
Nemojte se ljutit drugovi moji.
Biti cu plastican.
Treba vama dat **** da izbijete oci.
Kebte Ko kakve hamshe sve savrseno dobro znate al vas nesto u zivotu handri pa ne mozete doc do izrazaja...
boli vas **** kolka je kom igracu plata ba.sta je ovo ovde stranica porezne uprave il sloboda tuzla navijaci simpatizeri net huligani?
To pici u 16 idemo na tekmu kupi kartu sezonca clansku dres sorc sve sto moze klubi pomoc a onda s trEbine **** od a do z onom kome treba.ha ja.
Dobro ne bas sve.ima i djece na tribinama.i zena.nema smisla 90 minuta.al jedno 15 20 ko ne valja uprava **** upravi.igraci i igracima.opstimari i mjima jakako.sudiji.muriji.a onda se okrenut sebi i sami sebi pocet **** sto smo takvi kakvi smo.
Samo ostro i i **** od do.
Biti cu plastican.
Treba vama dat **** da izbijete oci.
Kebte Ko kakve hamshe sve savrseno dobro znate al vas nesto u zivotu handri pa ne mozete doc do izrazaja...
boli vas **** kolka je kom igracu plata ba.sta je ovo ovde stranica porezne uprave il sloboda tuzla navijaci simpatizeri net huligani?
To pici u 16 idemo na tekmu kupi kartu sezonca clansku dres sorc sve sto moze klubi pomoc a onda s trEbine **** od a do z onom kome treba.ha ja.
Dobro ne bas sve.ima i djece na tribinama.i zena.nema smisla 90 minuta.al jedno 15 20 ko ne valja uprava **** upravi.igraci i igracima.opstimari i mjima jakako.sudiji.muriji.a onda se okrenut sebi i sami sebi pocet **** sto smo takvi kakvi smo.
Samo ostro i i **** od do.
Bordo tim je do sada pojačao Mićo Kuzmanović, a drugo bi pojačanje bi trebao biti Amar Rahmanović, trenutni član Celja. Dvadesettrogodišnji fudbaler se u proteklim danima povezivao i sa Slobodom, no ipak bi trebao stići na Koševo. Pregovori između Sarajeva i Rahmanovića se još uvijek vrše, a trebali biti završeni sutra.
Ukopa nas carsija !
Tako i treba.voli bosnjo na bas carsiju na cevape..
A i veci je grad sto jest jest...
A i ko ce na tusanj nemas sta vidit.nit lijepog fudbala nit buducnosti.samo neki doprinosi.porezi inspekcije.i mackovi tigrovi lavovi gazele misevi i ostala flora i fauna..
A i veci je grad sto jest jest...
A i ko ce na tusanj nemas sta vidit.nit lijepog fudbala nit buducnosti.samo neki doprinosi.porezi inspekcije.i mackovi tigrovi lavovi gazele misevi i ostala flora i fauna..
To je taj mentalitet.
Bolje rob nego grob.
Bolje. Vrabac na grani nego golub u ruci.
Bolje baba stara nego picka mlada.
Bolje bit udaran nego udarat. Auf ovo je so gej.
Bolje rob nego grob.
Bolje. Vrabac na grani nego golub u ruci.
Bolje baba stara nego picka mlada.
Bolje bit udaran nego udarat. Auf ovo je so gej.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo sta je problem:
-Neuredjen klub i to sto te klub ne moze progurati vec se gleda kao korak nazad u karijeri. Igraci nas gledaju kao nazad u karijeri i mali klub.
-Carsija u koju ne zelis da se vratis kada vidis kakvi su drugi gradovi.
-Fudbaleri se ovdje moraju ponasati kao neki radnici, a oni nisu radnici vise nego jet set i ne zive stilom kao obicni ljudi.
Tu kompenzaciju mozes napraviti tako sto ga ucinis placenikom, das mu najvise novca da dodje u Slobodu i Tuzlu. Tamo u Sarajevu se mogu opet otisnuti u inostranstvo, a ovdje ta nasa djeca sve znaju kako stvari stoje i vjerovatno im se ne gledaju njuske koje su gledali 20 godina i to smatraju kao korak nazad.
-Neuredjen klub i to sto te klub ne moze progurati vec se gleda kao korak nazad u karijeri. Igraci nas gledaju kao nazad u karijeri i mali klub.
-Fudbaleri se ovdje moraju ponasati kao neki radnici, a oni nisu radnici vise nego jet set i ne zive stilom kao obicni ljudi.
Tu kompenzaciju mozes napraviti tako sto ga ucinis placenikom, das mu najvise novca da dodje u Slobodu i Tuzlu. Tamo u Sarajevu se mogu opet otisnuti u inostranstvo, a ovdje ta nasa djeca sve znaju kako stvari stoje i vjerovatno im se ne gledaju njuske koje su gledali 20 godina i to smatraju kao korak nazad.
Ma glavni problem je u luzerskom podanickom nasljedjenom mentalitetu.tj nepostojamju istog..tuzlak1987 je napisao/la:Evo sta je problem:
Tu kompenzaciju mozes napraviti tako sto ga ucinis placenikom, das mu najvise novca da dodje u Slobodu i Tuzlu.
Samo nek je pizdit i kmecat.i za nesto prigovarat.nevezamo samo za fudbal.
A turit svoj nos u sve..
Jebote bog pa hoves sutra kad se ozenis tako o svojoj zemi tako pricat?
Da je ne znam kakva tvoja je jwbi je najbolja je.nema bolje.i tako u krug
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 18 jun 2017, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Moramo biti svejsni da oni sto vrijede (mislim fudbaleri) ne zele doći u gubitničke ekipe sa gubitničkim duhom,u ekipe gdje se javno objavljuju ugovori i male plate,gdje ti se prijeti i kabadahijske odnosi premaigračima.Pričaju oni između sebe...Niko od nas ne bi doašao u takav klub pa evo vidimo čak ni naša djeca.Džaba Vlado trlaha,njemu je otkaz ako u prvih 5 kola bude imao 3 poraza...jer niko više ne voli ni lafinu!!
DRŽAVA TUZLA!!
odvadi malo jbg
dobro si rekao, pricaju igraci medjusobno, cisto da ne povjeruju debilnom sindikatu, a ni Azemici
dobro si rekao, pricaju igraci medjusobno, cisto da ne povjeruju debilnom sindikatu, a ni Azemici
Igraci su placen icke picke i njihovo je da sute i da igraju.kad ih uhvati kurcobolja odma treba da ih uhvati i kostobolja.
Ako citate ovi dragi nasi igraci.vi ste ba picke najvece..
Ako citate ovi dragi nasi igraci.vi ste ba picke najvece..
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 18 jun 2017, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.