FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zubanovic89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 28 feb 2013, 11:24

champions1921 je napisao/la:Prodaja polugodisnjih karata je katastrofa bar mi je tako rekla zena koja je meni danas prodala jednu.. Lim na istocnoj ogradi haman zavrsen tako da ce bar reklame ljepse izgledati.. Teren izgleda dobro jos samo kada bi ostalo ovakvo vrijeme da se malo isusi..

SVI NA GRBAVICU U SUBOTU !!!
zar je počela prodaja :?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 feb 2013, 11:27

Ma glupo vam je uopste raspraljati se oko tih polugodisnjih karata, kada kod nas vecina ljudi jos razmislja od danas do sutra, a ne kako ce im biti isplatnije na duzi vremenski period. Jbg

Ako se proda 200 polugodisnjih ja cu biti zadovoljan.

@likusa - Ma nece ti sigurno vise ni doci bilo na TV- ili ne. 500 gore, 500 dole, nije to nista u usporedbi ako ces od TV-a dobiti sigurnu lovu, a opet od cekanja hoce li ti doci navijaci nemas nista. U vise navrata se pokazalo da je bolje dati na TV- i cvaknuti sigurnu lovu, nego cekati navijace da ti dodu... ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 28 feb 2013, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 feb 2013, 11:29

zubanovic89 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Prodaja polugodisnjih karata je katastrofa bar mi je tako rekla zena koja je meni danas prodala jednu.. Lim na istocnoj ogradi haman zavrsen tako da ce bar reklame ljepse izgledati.. Teren izgleda dobro jos samo kada bi ostalo ovakvo vrijeme da se malo isusi..

:lol: nisu ni izdali saopstenej za karte,a kamoli da se organizuje neka akcija uz te karte npr.neki popust u fan shopu il nesto da se raja navuce,treba raju navuc bilo kako ...ko ce doc u subotu kad ima na tv-u ? samo bolesnici za Željom to je onih standardnih 2-3 milje daj Boze da grijesim
Željeznicar za život cijeli !

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 28 feb 2013, 11:32

likusa je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:

:lol: nisu ni izdali saopstenej za karte,a kamoli da se organizuje neka akcija uz te karte npr.neki popust u fan shopu il nesto da se raja navuce,treba raju navuc bilo kako ...ko ce doc u subotu kad ima na tv-u ? samo bolesnici za Željom to je onih standardnih 2-3 milje daj Boze da grijesim
ja sam bio kratak s lovom na ljeto za godisnju zato sam uzeo polugodisnju i znam da je trebalo od srijede tj od jučer i evo čekam da kažu da je počelo kad ono ništa XD
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

LJOZE1921
Kontakt:

Post Postao/la LJOZE1921 » 28 feb 2013, 11:51

Hoce li svaki dan biti po jedna epizoda ZELJO TV ?
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 feb 2013, 11:59

Pa zar nam brate za sve treba neka obavijest.. Receno je ovdje od srijede polugodisnje.. Apsolvirali smo vec vise puta da odredjene stvari u klubu ne funkcionisu.. Da odredjeni "direktori" spavaju vec godinama.. Nisu oni najbitniji.. Bitan je nas klub, Amar i jedanaest momaka koji ce istrcati na teren i koji ocekuju nasu podrsku..

@LJOZE1921 tako je receno.. Na pinku i izvoru od ponedeljka do subote..
Nakon nešto više od tri godine, ponovo ste u prilici pratiti Željo TV, emisiju uz koju ćete biti u toku sa svim najvažnijim dešavanjima i svim pričama vezanim za naš najveći klub.

Zimska pauza se bliži kraju. Svi željno očekujemo prvu domaću utakmicu, u kojoj će Željo na našoj Grbavici dočekati ekipu Travnika.

Menadžer Amar Osim sumnja u pune tribine „Doline ćupova“! Ovo je prilika da pokažemo njemu, ali i svim igračima koji su na putu da odbrane duplu krunu u prošloj sezoni, da zaista cijenimo rezultate koje postižu, te ćemo im se zahvaliti na najbolji mogući način – punom Grbavicom!

Srđan Stanić jedva čeka da počne jer jedva čeka da ponovo čuje dobro znani huk sa tribina „Doline ćupova“. Svi njegovi saigrači s nestrpljenjem očekuju prvi sudijski zvižduk, da bi svojim znanjem, zalaganjem i srčanošću po ko zna koji put u posljednjih nekoliko godina obradovali vas.

Upravo zbog vas je ponovo pokrenut projekat Željo TV, koji ćete uz podršku Bosna-Sunce osiguranja i u realizaciji produkcijske kuće **** Production biti u mogućnosti gledati od ponedjeljka do subote na televiziji Pink BH, internet portalu ****.ba, zvaničnoj internet stranici fkzeljeznicar.ba, te oficijelnom YouTube kanalu FK Željezničar.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 28 feb 2013, 12:02, ukupno mijenjano 3 puta.
BUDI ŽELJO !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 28 feb 2013, 12:00

Održan sportsko-edukativni trening kamp za najmlađe kategorije

http://fkzeljeznicar.ba/odrzan-sportsko ... je-2/4465/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 feb 2013, 12:24

Meni na ovoj slici upada u oči ova oprema. ;) Znači sada je cijeli klub od pijetlića do seniora jednoobrazno obučen.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 28 feb 2013, 12:30

voltron30 je napisao/la:Meni na ovoj slici upada u oči ova oprema. ;) Znači sada je cijeli klub od pijetlića do seniora jednoobrazno obučen.
+1
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 28 feb 2013, 12:34

U subotu svi na Grbavicu, ne shvatam pojedince kojima su bitnije neke kadrovske stvari unutar kluba nego želja i ljubav da se dođe na utakmicu. Ko je bio u mogučnosti sebi je obezbjedio godišnju kartu, ko će doći u subotu on će platiti pojedinačnu kartu, a samim tim će biti objavljena informaciju da je počela prodaja polugodišnjih.
Dakle treba da imate samo jedan cilj i jedan zadatak a to je da se u subotu pojavite u Dolini ćupova

Numaa
Kontakt:

Post Postao/la Numaa » 28 feb 2013, 14:01

Željo TV: Nova sezona (2. epizoda)

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-nova-s ... zoda/4467/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 28 feb 2013, 14:06

Numaa je napisao/la:Željo TV: Nova sezona (2. epizoda)

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-nova-s ... zoda/4467/" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast! Odlicno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 feb 2013, 14:06

A vidi LSA što su se angažovale na privlačenju publike :D
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 28 feb 2013, 14:08

bagrcavi je napisao/la:A vidi LSA što su se angažovale na privlačenju publike :D
Ja im čestitam, mislim da su uspjele... :D
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 28 feb 2013, 14:09

Svaka čast , ovo izgleda odlično !
ZELJEZNICAR 1921!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 28 feb 2013, 14:20

gio10 je napisao/la:Isto tako,veća čar će biti u "borbi" za ulaznice,što bi mogao biti još jedan plus.
Zato kupiti godisnju i znati da si privilegovan pri kupovini svih ostalih karata, pa i za Evropu :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 feb 2013, 14:24

MA svaka cast Numa

EDIT: Link je vec gore postavljen. Nema potrebe za ponavljanjem.
Sport je lijek za tijelo i duh.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 feb 2013, 14:31

jedva cekam subotu :D ovaj nas Željo tv pravo loži :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 feb 2013, 14:55

Ovaj ZELJOTV je pravi potez i sigurno da ce i ovo na neki nacin animirati raju da dodju

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 feb 2013, 15:32

Hajde,evo,malo se budimo.Lijepo za vidjeti kada se malo mediji obrate Zelji,a ovi opet imaju sta reci i pokazati.
To je lijepo.Pocinje malo da drma atmosfera,kao da je tempirano za ovih par dana prije pocetka.
Momenat stadiona,lijep projekat,po meni tacno na vrijeme,da se malo dignemo,da nam malo uzburka strasti pred prvenstvo.
TV Zeljo mi se svidja,pocelo je da kruzi rajom.Raja se dize iz zimskog sna,navijacka pjesma pocinje da odzvanja u usima,pogled na tribinu i na podignute ruke,gdje se pjeva svom Zelji.
Pisemo sastav igraca u glavi,igramo se strucnjaka,bodrimo ih vec sada,polet se lagano osjeti,i kao da smo svi spremni na pocetak uspjesne polusezone,dok nam pred ocima jasno bistra slika novog stadiona koji nam budi novi navijacki poriv,ono sto osjecamo u venama,a tece nam plavo,pumpa kroz srce dok ne pocne.A onda buka sa tribina i u nove pobjede.
ŽŽŽŽŽŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.