FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pile i njegove informacije iz prve ruke. 

- pintol_TM87
- Kontakt:
jel vatreniji od stanepile87 je napisao/la:Jest al samo prvo kolo u drugom vec novi igrac umjesto StanicaZZtop10 je napisao/la:------------------------Antolovic--------------------------------
--B.Colic--------Bogicevic---------Vasilic-------Stanic-------
----------------Zolotic---------Svraka---------------------------
--- Selimovic------------Jamak------------------Smajic------
--------------------------- Adilovic------------------------------
Ja ocekujem ovih 11.

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pa ima jos nedoumica vasilic ili kerla, vjerujem da ce vremenom Kerla zabetonirat mjesto u prvih 11...AndreaAgnelli je napisao/la:Pile i njegove informacije iz prve ruke.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
po meni bi jedina nedoumica trebala biti Kerla ili Bogicevic,ali eto sef zna
mislim da nece Adilovic zaigrati u prvih 11 sad,zbog onog istjerivanja sa treninga danas

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
sta je to bilo sa adilovicem ( moze i na pp)old school je napisao/la:po meni bi jedina nedoumica trebala biti Kerla ili Bogicevic,ali eto sef znamislim da nece Adilovic zaigrati u prvih 11 sad,zbog onog istjerivanja sa treninga danas

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
mislim da nema potrebe na pp,uglavnom nedolicno ponasanjeZZtop10 je napisao/la:sta je to bilo sa adilovicem ( moze i na pp)old school je napisao/la:po meni bi jedina nedoumica trebala biti Kerla ili Bogicevic,ali eto sef znamislim da nece Adilovic zaigrati u prvih 11 sad,zbog onog istjerivanja sa treninga danas

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
ŽELJO TV je pun pogodak! Tajming gotovo pa savrsen! samo da raja to isprati i podrzi na pravi nacin (svojim dolaskom)......Jos kad bi raja znala koliko ljudi koji rade ovu emisiju odvajaju svog slobodnog vremena, pored redovnog posla i obaveza......boccaccio je napisao/la:Hajde,evo,malo se budimo.Lijepo za vidjeti kada se malo mediji obrate Zelji,a ovi opet imaju sta reci i pokazati.
To je lijepo.Pocinje malo da drma atmosfera,kao da je tempirano za ovih par dana prije pocetka.
Momenat stadiona,lijep projekat,po meni tacno na vrijeme,da se malo dignemo,da nam malo uzburka strasti pred prvenstvo.
TV Zeljo mi se svidja,pocelo je da kruzi rajom.Raja se dize iz zimskog sna,navijacka pjesma pocinje da odzvanja u usima,pogled na tribinu i na podignute ruke,gdje se pjeva svom Zelji.
Pisemo sastav igraca u glavi,igramo se strucnjaka,bodrimo ih vec sada,polet se lagano osjeti,i kao da smo svi spremni na pocetak uspjesne polusezone,dok nam pred ocima jasno bistra slika novog stadiona koji nam budi novi navijacki poriv,ono sto osjecamo u venama,a tece nam plavo,pumpa kroz srce dok ne pocne.A onda buka sa tribina i u nove pobjede.
ŽŽŽŽŽŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Hajde Boga ti dogadjalo se to, ali to Amar rijesi po kratkom postupku, kasnije to sve bude OK, nema kod Šefa zayebancijeold school je napisao/la:mislim da nema potrebe na pp,uglavnom nedolicno ponasanjeZZtop10 je napisao/la:sta je to bilo sa adilovicem ( moze i na pp)old school je napisao/la:po meni bi jedina nedoumica trebala biti Kerla ili Bogicevic,ali eto sef znamislim da nece Adilovic zaigrati u prvih 11 sad,zbog onog istjerivanja sa treninga danas
Ne prodasmo ni Adila ni Svraku, mozda je to i dobro jer bi bili oslabljeni a kao sto vidimo nijedno zvucno pojacanje nije doslo.
P.S. Mora da su isli u nocni zivot i pili, pa šef saznao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Usput dobro bi nam leglo i ovih 330 k €

Elegant je napisao/la:

Obično koškanje, ništa strašno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Šta je sa Zadrom, jel ima imalo istine oko toga?
btw ko hoce da pregleda naš pokušaj harlem šejka haha
[youtube][/youtube]
btw ko hoce da pregleda naš pokušaj harlem šejka haha
[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..
Danas je bilo price oko prodaje nekog igraca,cak je bio i jedan lik danas na treningu,a cifra je oko milion.Moja predpostavka da je Adilovic ili Svraka..
Dobro ti si pitar tebe ne shvatam ozbiljno.aleksandar_veliki je napisao/la:Cega milion. Bas se nasmijem na ove cifre, ali onako od srcaDona je napisao/la:Danas je bilo price oko prodaje nekog igraca,cak je bio i jedan lik danas na treningu,a cifra je oko milion.Moja predpostavka da je Adilovic ili Svraka..

Sto kaze Stanic na kraju "da se ne pale baklje" bilo bi to lijepo kad bi se sprovelo, koliko je klub samo para platio radi toga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
jbg i mujdza je kloc iz zagreba u freiburg,de allaha vam prodajte igraca koji ce napravit karjeru a ne s noge na nogu pa za koju godinu evo ga ovdje opetaleksandar_veliki je napisao/la:Cega milion. Bas se nasmijem na ove cifre, ali onako od srcaDona je napisao/la:Danas je bilo price oko prodaje nekog igraca,cak je bio i jedan lik danas na treningu,a cifra je oko milion.Moja predpostavka da je Adilovic ili Svraka... Ne daju ljudi pare za igrace iz nase lige. Kloc iz Jelen Superlige ili HNL-a se proda za 3 miliona necega (citaj ondaj defanzivac iz Zagreba u Verder), a za reprezentativca iz Premijer lige niko ne daje 500.000 necega. To je realnost i prce o milionima su bas suplje.
Ja samo kazem sta sam danas cuo.Ako meni ne vjerujes pitaj sutra Dinu i Memica.Nisam cuo samo koji je igrac u pitanju,ali je islo tako da ne moze ici ispod 600 do 800 mu cijena i covjek telefonira s nekim i kaze tako,tako,tako,tako.ciza je napisao/la:jbg i mujdza je kloc iz zagreba u freiburg,de allaha vam prodajte igraca koji ce napravit karjeru a ne s noge na nogu pa za koju godinu evo ga ovdje opetaleksandar_veliki je napisao/la:Cega milion. Bas se nasmijem na ove cifre, ali onako od srcaDona je napisao/la:Danas je bilo price oko prodaje nekog igraca,cak je bio i jedan lik danas na treningu,a cifra je oko milion.Moja predpostavka da je Adilovic ili Svraka... Ne daju ljudi pare za igrace iz nase lige. Kloc iz Jelen Superlige ili HNL-a se proda za 3 miliona necega (citaj ondaj defanzivac iz Zagreba u Verder), a za reprezentativca iz Premijer lige niko ne daje 500.000 necega. To je realnost i prce o milionima su bas suplje.
Sad da li ce se prodati taj neko ili ne,nemam blage.
A sto ovi pitari vole da nam se igrac ne proda za milion samo pehiraju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.