FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedna jedina nek ti je sretan dan nezavisnosti i svima vama.
Hvala Bogu dosada smo to ucinili nebrojeno putaciza je napisao/la:jbg i mujdza je kloc iz zagreba u freiburg,de allaha vam prodajte igraca koji ce napravit karjeru a ne s noge na nogu pa za koju godinu evo ga ovdje opetaleksandar_veliki je napisao/la:Cega milion. Bas se nasmijem na ove cifre, ali onako od srcaDona je napisao/la:Danas je bilo price oko prodaje nekog igraca,cak je bio i jedan lik danas na treningu,a cifra je oko milion.Moja predpostavka da je Adilovic ili Svraka... Ne daju ljudi pare za igrace iz nase lige. Kloc iz Jelen Superlige ili HNL-a se proda za 3 miliona necega (citaj ondaj defanzivac iz Zagreba u Verder), a za reprezentativca iz Premijer lige niko ne daje 500.000 necega. To je realnost i prce o milionima su bas suplje.

bez uvrede ali jos uvjek smo mi ti koji ovise o igracima koje nam proizvedu stranci,barem kad je rijec o reprezentaciji,zeljo jest prozveo nesto vise igraca od ostalih klubova ali malo je tu vrhunskih igraca osim dzeke ,da su nikli kod nas
Hasagic,Beslija,Visca,Svraka sve je to niklo ko nas.Kod pitara samo nikla sargarepaciza je napisao/la:bez uvrede ali jos uvjek smo mi ti koji ovise o igracima koje nam proizvedu stranci,barem kad je rijec o reprezentaciji,zeljo jest prozveo nesto vise igraca od ostalih klubova ali malo je tu vrhunskih igraca osim dzeke ,da su nikli kod nas

Kad bi u 5 godina nikao jedan dzeko to bi bio ogroman uspjeh. Dzeko je sama svjetska klasa i ocekivati da takvi igraci nicu cesce kod nas je i vise nego nerealno.ciza je napisao/la:bez uvrede ali jos uvjek smo mi ti koji ovise o igracima koje nam proizvedu stranci,barem kad je rijec o reprezentaciji,zeljo jest prozveo nesto vise igraca od ostalih klubova ali malo je tu vrhunskih igraca osim dzeke ,da su nikli kod nas
U reprezentaciji imamo 3 vrhunska igrača, od toga jedan je poniko u Želji.Meni sasvim dovoljno.ciza je napisao/la:bez uvrede ali jos uvjek smo mi ti koji ovise o igracima koje nam proizvedu stranci,barem kad je rijec o reprezentaciji,zeljo jest prozveo nesto vise igraca od ostalih klubova ali malo je tu vrhunskih igraca osim dzeke ,da su nikli kod nas
DRUG NEBI TI PUNCA
Al na terenu treba 11 dobrih i solidnih igrača da bi se mogli nadati nečemu,Džeko je jedan,a gdje su ostali igrači..Višća,Svraka još ne mogu igrati reprezentativne utakmice na visokom nivou kao ni Sesar ali ni ostali nisu puno odmakli od njih Vršajević,Zukanović,Šunjić,Bešić,Ibričić,Medunjanin,Zahirović,Vranješ sve je to u 5 deka gore dole..
Borac,Široki,Sarajevo,Željzničar kao i čitava PL-liga nažalost ne proizvodi kvalitet,ako igrači uspiju da dobace to je u vrh glave turska,ukrajina,češka i ostale slabije lige..Naprimjer Hrvatska u zadnje vrijeme što god valja u Italijansku ligu proda,a u nas zadnji transfer je bio Višće u Istanbul i Stevanović u Sevilju(nema ga ni na klupi)...moramo da kupimo na strani sve sto mozemo,da lobiramo,da ako treba molimo idemo na noge ali da privolimo igrace dai graju za nas ako zelimo da igramo bar baraze,ovako kako je krenulo sa ovim otkazima igraca iz dijaspore mozemo biti lako u rangu sa Albanijom,Austrijom,Makedonijom..
Borac,Široki,Sarajevo,Željzničar kao i čitava PL-liga nažalost ne proizvodi kvalitet,ako igrači uspiju da dobace to je u vrh glave turska,ukrajina,češka i ostale slabije lige..Naprimjer Hrvatska u zadnje vrijeme što god valja u Italijansku ligu proda,a u nas zadnji transfer je bio Višće u Istanbul i Stevanović u Sevilju(nema ga ni na klupi)...moramo da kupimo na strani sve sto mozemo,da lobiramo,da ako treba molimo idemo na noge ali da privolimo igrace dai graju za nas ako zelimo da igramo bar baraze,ovako kako je krenulo sa ovim otkazima igraca iz dijaspore mozemo biti lako u rangu sa Albanijom,Austrijom,Makedonijom..
Polako,kad nasa liga pocne dovoditi jednog Sammira,Krizanca,pa onaj talijan sto je bio u Dinamu,Ibanez,Simunic itd tada ce i nasa liga kotirati kao hrvatska,do tada zadovoljimo se i turskomzgembo89 je napisao/la:Al na terenu treba 11 dobrih i solidnih igrača da bi se mogli nadati nečemu,Džeko je jedan,a gdje su ostali igrači..Višća,Svraka još ne mogu igrati reprezentativne utakmice na visokom nivou kao ni Sesar ali ni ostali nisu puno odmakli od njih Vršajević,Zukanović,Šunjić,Bešić,Ibričić,Medunjanin,Zahirović,Vranješ sve je to u 5 deka gore dole..

brkas stvari, samir je ko djete u omladinske kategorije doveden i sto ko i eduardo pa je dinamo od njega napravio ovo sto je danas,i husjenovic ako proirga to ce bit zasluga rada u dinamu jer ovom spremom kakvu je imao u sarajevu tamo ne moze ni u zapisnik,krizanac je poniako u njihoov ligi pa otisao pa pred rkaj karjere se vratio,ibanez je s 19 godina doveden ko nedovoljno kvaltietan iragc za bocu,jedino simunic nije nikad igrao u hnl-u
,kad imas para mozes dovodit kvalitetne irgace kad nemas ne mozes ali mozes proizvoditi a to nasi ne rade ili rade jako slabo
,kad imas para mozes dovodit kvalitetne irgace kad nemas ne mozes ali mozes proizvoditi a to nasi ne rade ili rade jako slabo
Mi smo proizveli strasnih igraca.Kako mislis da proizvodis igrace nemas ni jedan normalan pomicni teren,nemas teretane,nemas stadiona,mi nemamo nista pa opet nesto napravimo.
Kad se pocnes malo raditi na gradnji stadiona,malo se nedto pokrene dode pitar i kaze kako ce Zelji drzava praviti stadion,to ne valja.
Mi smo sami sebi najveci neprijatelji.
Kad se pocnes malo raditi na gradnji stadiona,malo se nedto pokrene dode pitar i kaze kako ce Zelji drzava praviti stadion,to ne valja.
Mi smo sami sebi najveci neprijatelji.
Ovaj momak sto sad igra u Travniku Nedo Turkovic,ja odavno veceg fanatika Zelje odavno nisam vidio.Lik voli Zelju sta je ovo ovako..
Posto i sam pratim i regulacione planove grada i sl., planirani izled i takve stvari i meni je odmah zapalo za oci kako se planira sa Juznom longitudinalom uraditi. Ta cesta prolazi kroz bas gusto naseljena podrucja, od Vrbanje mosta do buduceg kruznog toka na ulazu za Tranzit Istok, tj. cetvrta transverzala. Jos uvijek lomim mozak da skontam kako se to planira, sigurno je vec nesto predlozeno, pitat cu ljude na Skyscrapercity, oni su upuceniji. Najidealnije, ali ujedno i najnerealnije, bi bilo gradnja podzemne ulice na tom pojasu koja bi ulazi pod zemlju tamo negdje kod naseg terena sa vjestackom travom i opet izlazila na kraju pomocnog terena, to bi onda bila idila, ali to su samo pusti snovi ogromne bi pare bile u pitanju...H-beg je napisao/la:Gledam onaj video sa prezentacije idejnog rjesenja stadiona, gdje Koldzo govori kako bi izgradnjom stadiona Grbavica, dvorane, juzne longitudinale taj dio grada dobio novu dimenziju. Pa tako nadjem video kako bi JL trebala izgledat', i ono sto mi upada u oci je, da bi se cesta prosirila haman do samog sjevera, sto se nikako ne uklapa u ovaj projekat gdje je iza sjevera poplocan plato sirinom kao i do sad. Mozda grijesim.
- champions1921
Adilu i Svraki je sef drzao neko ozbiljno 15-ominutno predavanje na pocetku treninga..old school je napisao/la:mislim da nema potrebe na pp,uglavnom nedolicno ponasanjeZZtop10 je napisao/la:sta je to bilo sa adilovicem ( moze i na pp)old school je napisao/la:po meni bi jedina nedoumica trebala biti Kerla ili Bogicevic,ali eto sef znamislim da nece Adilovic zaigrati u prvih 11 sad,zbog onog istjerivanja sa treninga danas
BUDI ŽELJO !!!
Hoce to ko jednom na grbavici pocne trenirat do kraja ostaje u srcuDona je napisao/la:Ovaj momak sto sad igra u Travniku Nedo Turkovic,ja odavno veceg fanatika Zelje odavno nisam vidio.Lik voli Zelju sta je ovo ovako..

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nedo Turkovic je zaista fanatik Zelje. Poznajem decka jos kada je dijete bio. Uvijek se izdvajao u svojim kategorijama na poziciji napaca, ali nikada nije uspio pronaci pravog covjeka koji ce ga u svom maticnom klubu probiti. Nadam se da ce se dokazati u sutrasnjoj utakmici, pa da ga mozda Amar zapazi...
Kad će današnja epizoda?
Nikako ju dočekati.
Nikako ju dočekati.
Sretan Dan nezavisnosti
http://fkzeljeznicar.ba/sretan-dan-nezavisnosti/4481/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sretan-dan-nezavisnosti/4481/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
danas u 18:25, a sutra u 19:00Fidelito je napisao/la:Kad će današnja epizoda?
Nikako ju dočekati.
Kakvo li je iznenađenje na poluvremenu ??????????????
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], drzgemboadislic, knoa i 47 gostiju.