Teško će biti protiv Nadala, gledao sam na momente njegov meč sa Fererom. Druga je to skroz klasa, i Ferer i Nadal, u odnosu na dosadašnje Andyeve protivnike na RG. Moraš odigrat 3-4 dobra agresivna udarca da im uzmeš poen, a to nije nimalo lahko Andyu, trenutno, pogotovo nakon što ti protivnik iz te defanzive "ukrade " pa i ti pođeš griješiti na laganim udarcima, kao što je Andy griješio u četvrtom sinoć.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
wtf, gledam sinoć Andya na mute-u, kad poslije 4. seta kontam prekid zbog mraka i ugasim. Danas upalim da pogledam kad nastavljaju uz dozu sumnje prema krajnijem rezultatu zbog pada igre u četvrtom setu, istom 6-0 peti. Kontam zeznuli se! 
Teško će biti protiv Nadala, gledao sam na momente njegov meč sa Fererom. Druga je to skroz klasa, i Ferer i Nadal, u odnosu na dosadašnje Andyeve protivnike na RG. Moraš odigrat 3-4 dobra agresivna udarca da im uzmeš poen, a to nije nimalo lahko Andyu, trenutno, pogotovo nakon što ti protivnik iz te defanzive "ukrade " pa i ti pođeš griješiti na laganim udarcima, kao što je Andy griješio u četvrtom sinoć.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
smiljan banjac dokazani papak uvijek navija kontra mene kao i juče za Ferera,mogu razumjeti da navija za Novaka,polufinala po meni biti će dobra oba mislim u 4 seta mislim Rafa i Novak finale očekivano,Rafin sam fan godinama ali bojim se....mislim da je ovo Novakova godina
Nadam se da ce Sharapova ispasti danas. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li to Bouchard? 
Danas je meč izmešu Mashe i Boushard dobar u svakom pogledu, to se mora pogledat
Danas je meč izmešu Mashe i Boushard dobar u svakom pogledu, to se mora pogledat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Prvi dan odmora od tenisa.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
boga mi Gulbis se ne šali.... razbio je Federera, pojeo Berdiha... Novak ako bude igrao onu Endi Marej igru(koji opet igra ko Karolina Voznijacki, krepaji i navuci druge da krepavaju) bi mogao letiti... sva srećom Nole je pak svestraniji i agresivniji teniser nego mu vršnjak iz hladnjikave Škotske... ali ako bude čekao da Gulbis sve riješavaopet će rezati rekete što bukvalno što metaforički
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
misliš pe.nisa?Edin TM87 je napisao/la:Prvi dan odmora od tenisa.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Maria ne odmara vidi se po današnjoj igriDANTES je napisao/la:misliš pe.nisa?Edin TM87 je napisao/la:Prvi dan odmora od tenisa.
Mićo je Fićo!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nadal jucer odigrao jedan trening mec i ubio malog Davida, ne znam sta ste se bezveze lozili da mu moze ista ali eto nadaju se ljudi, valjda...Vamos Rafa!
Sto se tice danasnjeg danas nadam se prolasku Petkovic, a druga finalistkinja bi volio da bude Marija.
Sto se tice danasnjeg danas nadam se prolasku Petkovic, a druga finalistkinja bi volio da bude Marija.
Manchester United!
OOOOOOOOOOOO Canada!!!!!!!!!!!!!!
misliš Ale Francuska?darker10 je napisao/la:OOOOOOOOOOOO Canada!!!!!!!!!!!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Očekivani polufinalisti kod muškaraca, izuzev Gulbisa. Rijetko ko je mogao predvidjeti da će Latvijac konačno pročepiti na jednom Grand Slamu i otići tako daleko. Ali dobro, za one-hit wondere je očekivano da prije ili kasnije bljesnu i onda opet odu u zaborav.
Đoković sigurno neće propustiti idealnu priliku za novo RG finale i priliku da kompletira CGS. Koliku god senzaciju Ernests predstavljao, on nema udarce koji mogu ugroziti Novaka. Ili ih barem ne može izvoditi u kontinuitetu. Mislim da je ispucao kredit na lude mečeve i pobjede protiv favorizovanih protivnika, te da više nema provlačenja. Jednom kada uđe u kolotečinu, spasa više nema. A preko puta se nalazi teniser koji i te kako zna uzeti protivnika pod svoje i na taj način ga uništiti. Već je to pokazao u mečevima protiv Tsonge i Raonića, koje je deklasirao bez većih problema. Predviđam jedan set u kojem će se voditi žestoka borba, a druga dva ili tri (u zavisnosti od ishoda tog jednog) će s lakoćom pripasti boljem protivniku. Ipak, za Djokera ovaj duel može biti mač s dvije oštrice. Ako prerano završi posao, bojim se da će otići u finale bez jake provjere, a to nekada zna biti presudno. Nekako kad god se patio na turniru, na kraju ga je i osvajao. Kada je mljeo sve pred sobom, tada je ostajao kratkih rukava.
Drugi meč bi, sudeći prema imenima, trebao biti mnogo zanimljiviji. I mogu reći da se radujem tom duelu, jer je Andy jedan od rijetkih igrača koji može zadati glavobolje Nadalu. To je pokazao nedavno u Rimu, iako je Španac taj meč prevagnuo u svoju korist. Čini se da je konačno spreman za najveće izazove na šljaci, te da bolje prilike za dokazivanje od ove neće dobiti. Naravno, govorimo u domenu zemljanih podloga, obzirom da je Škot već pokazao da na brzim podlogama može osvajati Grand Slamove. Dosta zavisi od njega, jer će Rafa igrati svoju igru i po potrebi pojačavati tempo. Ako se Murray ponovo bude oslanjao na counterpunching i želio s tim umrtviti igru, bojim se da to neće proći. Ako se iko zna suprotstaviti pusheraju, onda je to Rafael Nadal. Ferrer je to najbolje osjetio na svojoj koži. Međutim, ako Škota bude slušao servis i ako se bude kretao kao mačka i pravovremeno vraćao sve balone, onda šanse definitivno postoje. Returniranje je također jedna od ključnih tačaka, jer je servis svjetskog broja 1 ponovo ranjiv. Što se mene tiče, predviđam 3-1 za Nadala, premda ostavljam prostor za iznenađenje.
Veliko finale je blizu, ne bi valjalo da najbolje rangirani teniseri na touru propuste priliku da se ponovo obračunaju. Ovoga puta će ulog biti nemjerljvo veliki, možda i najveći do sada. S jedne strane čovjek gladan trofeja u Parizu, a s druge strane neprikosnoveni šampion koji po ko zna koji put spašava sezonu na istom mjestu.
Đoković sigurno neće propustiti idealnu priliku za novo RG finale i priliku da kompletira CGS. Koliku god senzaciju Ernests predstavljao, on nema udarce koji mogu ugroziti Novaka. Ili ih barem ne može izvoditi u kontinuitetu. Mislim da je ispucao kredit na lude mečeve i pobjede protiv favorizovanih protivnika, te da više nema provlačenja. Jednom kada uđe u kolotečinu, spasa više nema. A preko puta se nalazi teniser koji i te kako zna uzeti protivnika pod svoje i na taj način ga uništiti. Već je to pokazao u mečevima protiv Tsonge i Raonića, koje je deklasirao bez većih problema. Predviđam jedan set u kojem će se voditi žestoka borba, a druga dva ili tri (u zavisnosti od ishoda tog jednog) će s lakoćom pripasti boljem protivniku. Ipak, za Djokera ovaj duel može biti mač s dvije oštrice. Ako prerano završi posao, bojim se da će otići u finale bez jake provjere, a to nekada zna biti presudno. Nekako kad god se patio na turniru, na kraju ga je i osvajao. Kada je mljeo sve pred sobom, tada je ostajao kratkih rukava.
Drugi meč bi, sudeći prema imenima, trebao biti mnogo zanimljiviji. I mogu reći da se radujem tom duelu, jer je Andy jedan od rijetkih igrača koji može zadati glavobolje Nadalu. To je pokazao nedavno u Rimu, iako je Španac taj meč prevagnuo u svoju korist. Čini se da je konačno spreman za najveće izazove na šljaci, te da bolje prilike za dokazivanje od ove neće dobiti. Naravno, govorimo u domenu zemljanih podloga, obzirom da je Škot već pokazao da na brzim podlogama može osvajati Grand Slamove. Dosta zavisi od njega, jer će Rafa igrati svoju igru i po potrebi pojačavati tempo. Ako se Murray ponovo bude oslanjao na counterpunching i želio s tim umrtviti igru, bojim se da to neće proći. Ako se iko zna suprotstaviti pusheraju, onda je to Rafael Nadal. Ferrer je to najbolje osjetio na svojoj koži. Međutim, ako Škota bude slušao servis i ako se bude kretao kao mačka i pravovremeno vraćao sve balone, onda šanse definitivno postoje. Returniranje je također jedna od ključnih tačaka, jer je servis svjetskog broja 1 ponovo ranjiv. Što se mene tiče, predviđam 3-1 za Nadala, premda ostavljam prostor za iznenađenje.
Veliko finale je blizu, ne bi valjalo da najbolje rangirani teniseri na touru propuste priliku da se ponovo obračunaju. Ovoga puta će ulog biti nemjerljvo veliki, možda i najveći do sada. S jedne strane čovjek gladan trofeja u Parizu, a s druge strane neprikosnoveni šampion koji po ko zna koji put spašava sezonu na istom mjestu.
C'mon Genie ! 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ima'l mjesta iznenadenju na mecu Halep - Petkovic da se gurne sta na Petkovic 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sharapova uzima minut izmedju prvog i drugog servisa 
Odvratna je u svakom pogledu.darker10 je napisao/la:Sharapova uzima minut izmedju prvog i drugog servisa
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I vristi k'o da je u vatru paladarker10 je napisao/la:Sharapova uzima minut izmedju prvog i drugog servisa
Svi teniseri maksimalno negoduju na bilo kakav zvuk u toku poena jer im to predstavlja veliki problem a ovdje Bouchard odigra udarac,Sharapova vristi sve dok se lopta opet ne vrati do Kanadjanke...cini mi se da se i ona zalila na to par puta...sasvim opravdano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.