Gori sam i ja što se s trolom raspravljam, košarka ti nije baš jača strana. Budi mi pozdravljenGreivis je napisao/la:Duncan, LeBron i Shaq su ispred njega. Da ne idemo dalje.Epidaurus je napisao/la: Shaq sigurno nije bolji igrač od Kobea. Samo Duncan može ući u ta poređenje s Kobeom za najboljeg igrača prošlog desetljeća ali Kobe bolji.
Samo mi reci za koju ekipu navijas da zavrsimo raspravu?
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
hajde nema veze, bitno je da ima dosta nas koji smo svojim ocima gledali da su lakersi bili ekipa gdje je taj najbolji igrac desetljeca u svojim prime godinama bio ubjedljivo druga violina svog kluba 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
+1LenBias je napisao/la:hajde nema veze, bitno je da ima dosta nas koji smo svojim ocima gledali da su lakersi bili ekipa gdje je taj najbolji igrac desetljeca u svojim prime godinama bio ubjedljivo druga violina svog kluba
Ne mozes sa ovom djecom,koja prate nba odkad su kupili 2k12 ...
Kobe bio druga violina u Lakersima iza Gasola ? Ili smatraš da je Kobeov prime bio dok je igrao sa Shaqom ?LenBias je napisao/la:hajde nema veze, bitno je da ima dosta nas koji smo svojim ocima gledali da su lakersi bili ekipa gdje je taj najbolji igrac desetljeca u svojim prime godinama bio ubjedljivo druga violina svog kluba
BABADZO, NBA sigurno pratim duže od tebe a tvoje poznavanje košarke je u najmanju ruku žalosno
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 03 jun 2014, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
To je svako ko se imalo razumije u kosarku vidio.LenBias je napisao/la:hajde nema veze, bitno je da ima dosta nas koji smo svojim ocima gledali da su lakersi bili ekipa gdje je taj najbolji igrac desetljeca u svojim prime godinama bio ubjedljivo druga violina svog kluba
Ali lakse je nekome reci samo da je trol ako ti napadne ljubimca.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Ovdje ljudi baš znaju biti subjektivni. Neko je fino naveo, gleda se SAMO prošla decenija, dakle '00-'10, a tu su samo dva čovjeka - Kobe i Duncan.
Shaq je bio dominantan početkom decenije, najdominantiji. Naslovi, MVP.. sve stoji, i gdje je bio drugu polovinu decenije? Ok, uzeo naslov u Heatu '06 gdje nije bio najzaslužniji, i od tada?
LBJ nije od početka tu, ali šta je napravio dok je bio? Jedno NBA finale gdje je bila metla i to je to (ne umanjem ono sto je napravio prije toga i kakvu je ekipu odvukao do NBA finala
). Samo prošla decenija, tu ne pripada period s Heatom. Dajte malo realnosti i objektivnosti.
Shaq je bio dominantan početkom decenije, najdominantiji. Naslovi, MVP.. sve stoji, i gdje je bio drugu polovinu decenije? Ok, uzeo naslov u Heatu '06 gdje nije bio najzaslužniji, i od tada?
LBJ nije od početka tu, ali šta je napravio dok je bio? Jedno NBA finale gdje je bila metla i to je to (ne umanjem ono sto je napravio prije toga i kakvu je ekipu odvukao do NBA finala
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Pa da,samo prošla decenija i tu ne može niko s Duncanom.Kobe i James mogu ako gledamo drugu polovinu decenije i Shaq ako gledamo prvu,al ako gledamo svih 10 godina Duncan je iznad svih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bravo.Kawhi je napisao/la:Pa da,samo prošla decenija i tu ne može niko s Duncanom.Kobe i James mogu ako gledamo drugu polovinu decenije i Shaq ako gledamo prvu,al ako gledamo svih 10 godina Duncan je iznad svih.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
O tome i pišem. Realno gledajući, samo prošla decenija - Duncan je sinonim konstantnosti i uspjeha. Kobe je bio tu, ali nije bio prva violina te momčadi s početka desetljeća, ali sve sto je napravio u tih 10 godina, respect, jedini moze rame uz rame s Duncanom.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Po mom mišljenju je Kobe ispred Duncana gledajući prošlu deceniju, čak je i izglasan za najboljeg igrača prošle decenije. Opet, sve zavisi od ukusa. Jedini legitimni kandidati za titulu su Kobe i Duncan. Kobe je sigurno bio u rangu s Duncanom i prvu polovinu dok je u drugoj polovini za mene bolji. Opet ponavljam, za nekog je najbolji Timmy a za nekog Kobe, ostali ipak ne mogu s njima.Kawhi je napisao/la:Pa da,samo prošla decenija i tu ne može niko s Duncanom.Kobe i James mogu ako gledamo drugu polovinu decenije i Shaq ako gledamo prvu,al ako gledamo svih 10 godina Duncan je iznad svih.
Nije.Epidaurus je napisao/la:čak je i izglasan za najboljeg igrača prošle decenije
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Jednostavno, Kobi Brajant je najbolji igrač protekle decenije. Tim Dankan je drugi igrač koji je odmah iza Kobaje i to je to. Svi ostali su daleko ispod u protekloj deceniji. Daleko ispod.
Sad su druga vremena i nameće se jedno ime na vrhu, to je Lebron Đejms, al' od 2010. godine je na vrhu. Ove godine mu se primakao Kevin Durent, sljedeće će biti još bliže i njih dvojica će biti ubjedljivo najbolji igrači lige sljedećih nekoliko godina.
Sad su druga vremena i nameće se jedno ime na vrhu, to je Lebron Đejms, al' od 2010. godine je na vrhu. Ove godine mu se primakao Kevin Durent, sljedeće će biti još bliže i njih dvojica će biti ubjedljivo najbolji igrači lige sljedećih nekoliko godina.
Nama je Željo svetinja jedina.
Bold prvi:Nije,ali to ti je Raul već napisao.Epidaurus je napisao/la:Po mom mišljenju je Kobe ispred Duncana gledajući prošlu deceniju, čak je i izglasan za najboljeg igrača prošle decenije. Opet, sve zavisi od ukusa. Jedini legitimni kandidati za titulu su Kobe i Duncan. Kobe je sigurno bio u rangu s Duncanom i prvu polovinu dok je u drugoj polovini za mene bolji. Opet ponavljam, za nekog je najbolji Timmy a za nekog Kobe, ostali ipak ne mogu s njima.Kawhi je napisao/la:Pa da,samo prošla decenija i tu ne može niko s Duncanom.Kobe i James mogu ako gledamo drugu polovinu decenije i Shaq ako gledamo prvu,al ako gledamo svih 10 godina Duncan je iznad svih.
Bold drugi:Zajebavaš se,jelde?
Bold prvi:Iako je 4 od 10 godina bio druga opcija,pa je onda uspio i propustiti playoff kad je postao prva opcija.Vasa Ladacki je napisao/la:Jednostavno, Kobi Brajant je najbolji igrač protekle decenije. Tim Dankan je drugi igrač koji je odmah iza Kobaje i to je to. Svi ostali su daleko ispod u protekloj deceniji. Daleko ispod.
Bold drugi:Vidim što mu se primakao.Russ se više ni ne pravi da misli da je Durant bolji igrač od njega
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kobaja sam, dakle bez pomoci drugog superstara, ekipu je drzao oko 8-10 pozicije konferencije. Ne moze u istu recenicu sa nekim velikanima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BurningLegion
- Kontakt:
Da, jest.Raul_64 je napisao/la:Nije.Epidaurus je napisao/la:čak je i izglasan za najboljeg igrača prošle decenije
Samo sto je izgleda nabio toliko kompleksa da ljudi imaju potrebu svoditi ga sto se rece na razinu Nick Van Exela i slicnih, malo iznad prosjeka u najbolju ruku. Toboze druga violina pored Shaqa koji se izgubio u maltene svakoj bitnoj utakmici ta dva tandema kad je Kobe preuzimao i rijesavao susret, a jos rijec o legendi jedne od najvecih, ako ne i najvece fransiza NBA lige. Neki se jos uhvate odakle ga toliko u najboljoj defanzivnoj momcadi lige. Zemljo otvori se, i jos kao ''gledali NBA ligu'' unazad pa bar deset godina.
Kakve smjehurije od likova, karikature one teske. I jos sa svojih 20 (mozda) godina spocitavaju drugima otkad gledaju ligu, urnebes. Zanimljivo, sve redom box scoreri.
Zadnja izmjena: BurningLegion, dana/u 03 jun 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.nba.com/alldecade/vote13/" onclick="window.open(this.href);return false; malo edukovanja prije nego što počnete pisati gluposti Raule i Kawahi 
Nije.BurningLegion je napisao/la:Da, jest.Raul_64 je napisao/la:Nije.Epidaurus je napisao/la:čak je i izglasan za najboljeg igrača prošle decenije
Mozemo ovako do sutra , dok ne prilozis oficijalni dokaz.
- BurningLegion
- Kontakt:
Eto ti iznad. Izmedju ostalog.
Malo edukovanja tebi a i tvom kolegi.Epidaurus je napisao/la:http://www.nba.com/alldecade/vote13/ malo edukovanja prije nego što počnete pisati gluposti Raule i Kawahi
Ovo je TNT-ova anketa(anketa jedne televiziji) na kojoj je mogao glasati ko hoce , nikakav eskpert/trener/liga or what.
Na istoj anketi su vecinom tinejdzeri il ko glasa na ovim anketama najvise , izglasali James ispred Duncana i slicno.
A ti istu uzimas za oficijalnu , dok ti ja mogu dostavit slicne ankete drugih televizija/sajtova na kojoj je Timi igrac decenije i koje su podjednako nerelevantnve.
Who´is writing nonsense know?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.