Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jan 2015, 19:13

Rukovanje je zabranjeno.

Ovo sto je ovaj momak postavio jeste iznimka. Covjek je poslom obavezan. U svakoj drugoj situaciji je zabranjeno. Mada i ova iznimka bas nije najbolja, ali se treba prihvatiti ako je od njih.
Celik!3,2,2.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 jan 2015, 19:21

Ne svidja mi se ova rasprava.Religija je privatna stvar i o tome se ne raspravlja na sportskom forumu ni dobronamjerno ni umotano u papir u pokusaju obezvredjivanja iste.Nadam se da nek od modova ovo prati i da ce stopirat na vrijeme,
Islam lijepi se ne moze vezati za dnevnopoliticka desavanja i ludosti pojedinaca i stvari koje oni cine u svojim ubjedjenjima.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 07 jan 2015, 19:24

Prika imas google pa se informisi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 jan 2015, 19:26

Ja ću ti samo reći to da Topkapi palata nije mjesto gdje se dokazuje čistoća islama. Ovo ostalo ne bih se upuštao, nadam se da će ti neko odgovoriti.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jan 2015, 19:27

madridist je napisao/la:Prika imas google pa se informisi.
zar nije bolje se informisati od ljudi sa kojima koegzistiraš, nego guglati i još više se dezinformisati
@duke to sam pretpostavio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 jan 2015, 19:29

sta ce dobiti od guglanja? danas svako moze pisati po internetu,sta da uzme kao vjerodostojno?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 19:30

DANTES je napisao/la:
zar nije bolje se informisati od ljudi sa kojima koegzistiraš, nego guglati i još više se dezinformisati
@duke to sam pretpostavio...
Nestao ti je post ali vidim da je Rio online, sad ce sve ovo otici.

Ugl. mora proci neku proceduru da se dokaze da im moze ponuditi iste uslove.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 jan 2015, 19:31

Covjek da bi imao 4 zene mora biti jednak i pravedan prema svakoj. NI jednu ne smije zapostaviti. U teoriji u Islamu su dozvoljene 4 zene, ali to ne znaci da je preporuceno toliko. Ko od nas moze garantovati da ce sa svakom biti jednak? Lahko je finansijski, ali da ce se isto paznje posvecivati?

Homoseksualnost je logicno zabranjena. U Islamu je zabranjen odnos sa zenom u taj otvor, i Allah dz.s. na Sudnjem danu nece pogledati osobe koje to budu upraznjavale. Dakle logicno je da je i homoseksualnost zabranjena. A opet Duke ti je najbolje objasnio. Nisu Sultani(posebno ovi zadnji) bas bili najbolji primjeri vjere.
Celik!3,2,2.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jan 2015, 19:32

samo_lijevo je napisao/la:
sta ce dobiti od guglanja? danas svako moze pisati po internetu,sta da uzme kao vjerodostojno?
Ja vjerujem samo ono što piše na rijesetovoj stranici.

Što tiče rukovanja sve dok ne prelazi u seksualne želje je dozvoljeno, čisto u očuvanju međuljudskih odnosa i jdnostavno da ne bi ženu ponizio, kao i čestitanje drugih praznika kao vid poboljšanja međuljudskig odnosa.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 07 jan 2015, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2015, 19:33

DANTES je napisao/la:nije problem u vjeri već ljudima... u ljudskoj potrebi da sve što postoji zloupotrijebe
Ovo je ključno, i ti i Duke ste to rekli, samo na drugi način :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jan 2015, 19:34

@otelo hvala na odgovoru to sam znao, pitam je li to dio iz Kurana ili arapska tradicija?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 jan 2015, 19:35

@unofficialpage i @duke, hvala na odgovorima.

madridist je napisao/la:Ne svidja mi se ova rasprava.Religija je privatna stvar i o tome se ne raspravlja na sportskom forumu ni dobronamjerno ni umotano u papir u pokusaju obezvredjivanja iste.Nadam se da nek od modova ovo prati i da ce stopirat na vrijeme,
Islam lijepi se ne moze vezati za dnevnopoliticka desavanja i ludosti pojedinaca i stvari koje oni cine u svojim ubjedjenjima.

Nije mi bila namjera bilo koga omalovažiti ili uvrijediti, prosto znatiželja i to je to :wave: . I ne vidim da je iko raspravljao o vjerskom uvjerenju bilo koje individue, već se pričalo generalno o vjeri.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 19:36

DANTES je napisao/la:@otelo hvala na odgovoru to sam znao, pitam je li to dio iz Kurana ili arapska tradicija?
Ja koliko znam to je bila tradija Muhammeda.

One je zenio najcesce udovice ciji su muzevi stradali u bitkama.

Da li ima sta u Kur'anu o tome ne bih ti znao reci.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 jan 2015, 19:37

alan_kardec je napisao/la:Zanima me, po ovom tradicionalnom domaćem islamu koji praktikuju Bošnjaci, jel zabranjeno rukovati se sa ženskom osobom? Pitam pošto sam nedavno na poslu prisustvovao jednoj glupoj situaciji.
Ma, ja vjerujem da jest... :roll: Jedna u nizu gluposti koje dolaze sa (bilo kojom) religijom, prihvatljivo u nekim zabitima ili u neko drugo vrijeme, ali nikako u danasnje.... Na kraju krajeva, jedno ljudsko bice, na osnovu tumacenja neke knjige, odluci da je OK oduzeti pravo na jedini zivot drugom ljudskom bicu.... Da se covjek najezi! :(
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 jan 2015, 19:38

Sretan Božić svima koji slave po julijanskom kalendaru :)

p.s. mene od svega više nerviraju ovi naši novinari. prije mjesec dana u Pakistanu pobiju stotinu djece, treća četvrta vijest na vijestima, ovdje ubiju 12 ljudi, udarna vijest, uživo javljanja itd itd.. ne opravdavam ništa, al bitno je roditi se na zapadu
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 19:41

dubrava je napisao/la:Sretan Božić svima koji slave po julijanskom kalendaru :)

p.s. mene od svega više nerviraju ovi naši novinari. prije mjesec dana u Pakistanu pobiju stotinu djece, treća četvrta vijest na vijestima, ovdje ubiju 12 ljudi, udarna vijest, uživo javljanja itd itd.. ne opravdavam ništa, al bitno je roditi se na zapadu
Pa nasi da, dok ja koje god sam strane novine otvorio ili vijesti odmah na pocetku je bio Pakistan.

Najzad, vijesti ovdje su konceptirane tako da otvaraju sa pregledom, onda idu sa domacom i regionalnom politikom ili domacim i regionalnim desavanjima te onda tek na desavanja u svijetu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2015, 19:41

@Dantes (a i ostali) preporučam ti da pogledaš ovu debatu, Mehdi je odlično objasnio neke stvari

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jan 2015, 19:42

@dubrava upravo... ma sad će ih bombardovati, reči zlikovci jedni vi ne zaslužujete tu naftu, ona je svjetsko blago, a vi ste divljaci
klasika...
@rio bacim pogled
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jan 2015, 19:45

@Consigliere odgovorio sam na prošloj stranici vezano za rukovanje. :D

Poligamija je dozvoljenja u posebnim slučajevima. Muhammed a.s. je imao 13 žena, ali isključivo da bi ih spasio ropstva.

Gledajući ove videe ovu su posebno obučene osobe. Sve je isplanirano do posljednjeg detalja. Kad ih i ne uhvate. :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 jan 2015, 19:50

" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentari ....
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.