Hvala im.
Ali, prevashodno, hvala navijačima.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tako je. Prvenstveno nama pa onda ljudima koji su našli volje i snage da se uhvate u koštac sa ovolikim problemima.
Nije puno strožija, ono što je potrebno i za ligu potrebno je i za UEFINA takmičenja. Naravno za UEFINA takmičenja ima više kriterija što se tiče stadiona, press sale, tribina i ostale infrastrukture. Financijski - uglavnom ono što treba i za ligu treba i za UEFU, da nema dugovanja, da nema neisplaćenih presuda i da nema tužbi koje nisu riješene dogovorom, odgodom, uplatom ili daljnjim sudskim postupkom.SudoHusika je napisao/la: ↑29 mar 2022, 14:57Tako je. Prvenstveno nama pa onda ljudima koji su našli volje i snage da se uhvate u koštac sa ovolikim problemima.
Zna li neko slučajno u kojoj mjeri je licenca za Evropu strožila od ove premierligaške?
ako preskočimo borac idu dodatni uslovi
lijevapolutka je napisao/la: ↑29 mar 2022, 15:42ako preskočimo borac idu dodatni uslovi![]()
![]()
Nikad mi ovo neće biti jasno,frajer cestita nesto a raja svojim uplatama riješila neke problema. Niti je niko od nabrojanih obezbjedio novac za to. Čemu to laganje nikad mi neće biti jasno.
Naravno da su navijači najviše pomogli i riješili najviše problema a raspitaj se malo o radu i šta su nabrojani sve uspjeli uraditi od imenovanja pa do dana današnjeg. Nisu samo pare bitne, džabe ti od miliona kad nema sposobnih ljudi da nešto sprovede u djelo ili da riješe neki problem. Opet kažem navijači jesu podnijeli najveći teret ali ne treba umanjiti i ono što su gore navedeni uradili.
Ako ti možeš donijeti više nego oni, neće ti niko praviti problem rado će ti ustupiti mjesto da ti budeš taj anonimus.Hulahopka je napisao/la: ↑29 mar 2022, 18:30Pa kad je tako što nisu bez navijača to uradili. Mani te se demagogiju,mi da ne punim stadion i da pored toga nismo obezbjedili pola miliona sad bi se ugasili koliko su sposobni. Vidjet ćemo kad se pare potroše kako su sposobni.
U klubu anonimusi. Jbt Basinac drži fasz fud u školi,nemoj me zajebavat
Bender, mada sam se dvoumio on ili Galić.LjoZee je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:54https://fkzeljeznicar.ba/caizcoin-igrac ... art/47578/
Za koga ste glasali?![]()
Nisam da tema ide u tom smjeru,samo se nadam da se ne zajebavas. Težak posao kad ti druge skupe pare.NAPADAJ je napisao/la: ↑29 mar 2022, 17:46Normalno da ti nece biti jasno jer nisi u toku koliko se para skupilo a koliko je trebalo platiti, koliko je smanjeno pregovorima i slicno. Niti shvatas opcenito kakav je proces i koliko je vremena i napora potrebno samo jedan slucaj da se rijesi. Vjerujem da ne znas ni koliko je slucajeva bilo.
Svi ti slucajevi su nasa proslost neko ih je drugi dovodio u obecavao da bi se sad rjesavalo.
To isto kad kazu raja napravila Istok. Sto raja sad ne napravi zapad?
Isti problemSudoHusika je napisao/la: ↑29 mar 2022, 21:06Bender, mada sam se dvoumio on ili Galić.LjoZee je napisao/la: ↑29 mar 2022, 20:54https://fkzeljeznicar.ba/caizcoin-igrac ... art/47578/
Za koga ste glasali?![]()
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, lakilone, mamonelafo i 52 gosta.