Xiaomi mi a2 lite 4/64 - 375 KM
Nokia 6.1 4/32 - 430KM
Huawei mate 10 lite 4/64 - 435 KM
Sta mislite?
Moderator/ica: insider
Huawei. I to bez razmisljanjaR32 je napisao/la:Dilema sta uzeti
Nokia 6.1 4/32 - 430KM
Sta mislite?
Hvala AzpiAzpi je napisao/la:Znam dvoje koji su kupili tamo mobitele, Samsung i HTC u pitanju su bili i sve okMirsoNi je napisao/la:Jel ima neko iskustva sa radnjom Fontele iz SCC-a, ukoliko je tamo kupovao mobitel?
Vidim ima neki popust fin za huawei p20 lite i jos neke modele, a pise da ima dvije godine garancije, pa da cujem vasa iskustva..
Ako imate jos neku radnju za preporuciti, provjerenu, uz korektne cijene mobitela, napisite.. Samo neka nije univerzalno
Cak vidi onaj na carsiji jer je jaran dobio tamo jos 50km popusta na HTC nekako
Huawei definitivno, ali vjerovatno mislis na mate 20 liteR32 je napisao/la:Dilema sta uzeti
Nokia 6.1 4/32 - 430KM
Sta mislite?
Do mene je nisam cijenu ni vidio pored kako treba, zbunilo ne 4gb rama nisam znao da i 10ka ima tolikoenobarca je napisao/la:Cisto sumnjam da misli na mate 20 lite, nema ga sad za te pare mislim, malo je to
Ta baterija je rahmetliFoSte95 je napisao/la:moj telefon skroz poludio, znači baterija bude na 60%-55% isključi se, ja ga uključim ono baterija na 4%
ili sinoć ostavio telefon na možda 2-3% baterije, isključio ga skroz (inače ga naveče skroz isključim) jutros da ga upalim baterija na 67% o.O
moze, samo ti treba USB-C ili micro USB(koji ti je vec mobitel) na HDMI dongleLillard je napisao/la:Moze li se povezat mobitel sa TVom preko HDMI kabela? Laptop mi crko, a mrsko mi gledat neke utakmice na mobitelu. Nisam strucnjak, pa hvala na odgovoru
znači i telefon je rahmetli jer se baterija ne može mijenjatienobarca je napisao/la:Ta baterija je rahmetliFoSte95 je napisao/la:moj telefon skroz poludio, znači baterija bude na 60%-55% isključi se, ja ga uključim ono baterija na 4%
ili sinoć ostavio telefon na možda 2-3% baterije, isključio ga skroz (inače ga naveče skroz isključim) jutros da ga upalim baterija na 67% o.OU mene tako pocelo i nakon mjesec dana mi nije mogla biti duze od sat, dva vremena.
Ma moze se baterija mjenjat ne brini u servisu ti zamjeneFoSte95 je napisao/la:znači i telefon je rahmetli jer se baterija ne može mijenjatienobarca je napisao/la:Ta baterija je rahmetliFoSte95 je napisao/la:moj telefon skroz poludio, znači baterija bude na 60%-55% isključi se, ja ga uključim ono baterija na 4%
ili sinoć ostavio telefon na možda 2-3% baterije, isključio ga skroz (inače ga naveče skroz isključim) jutros da ga upalim baterija na 67% o.OU mene tako pocelo i nakon mjesec dana mi nije mogla biti duze od sat, dva vremena.
![]()
a odlično funkcioniše, koja šteta
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, gringoBasJa, Venom i 29 gostiju.