rishaaa je napisao/la:![]()

Aferim najveci sine Skopja.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
rishaaa je napisao/la:![]()
Zaboravi onda petarde, moze jedna sitna atomska bomba ako stigne ta potvrda ako Bog da.Goalgetter je napisao/la:Samo da stigne potvrda da ce igrati...
Džeko.kobac je napisao/la:Ko će sad bit kapiten?
Poznavajući Džeku mislim da će sam predložit da se vrati Spahi,a sad Pape da ne bi pravio nesuglasice u ekipi dobit će je Tinki ili DemonHariTz je napisao/la:Džeko.kobac je napisao/la:Ko će sad bit kapiten?
Leverkusen je potvrdio da 2 utakmice igra pod injekcijama, i da nije spreman.Aragon je napisao/la:Yebo te, koja patetika
Svi znaju da nema nikakve povrede i da je ovo samo igra i gluma, da ce igrati hiljadu posto. Ali potrebno je napraviti dramu da on kao heroj izadje pred nepismenu rulju koja pada na ove fazone. Ovako jeftinih scenarija nema ni u mexickim serijama.
Samo mi nije jasno zašto se uopšte trudiš. Ti si jedan od rijetkih koji su iz prve ruke vidjeli o kakvoj osobi je riječ i nema potrebe za dokazivanjem. Samo ga pusti da se i ovaj put samouništi, kao i uvijek do sadaAragon je napisao/la:Yebo te, koja patetika
Svi znaju da nema nikakve povrede i da je ovo samo igra i gluma, da ce igrati hiljadu posto. Ali potrebno je napraviti dramu da on kao heroj izadje pred nepismenu rulju koja pada na ove fazone. Ovako jeftinih scenarija nema ni u mexickim serijama.
Sto ga je vas idol molio da dodje kad je o takvoj osobi i sportasu rijec. Nema ni mjesec da je govorio o igracima koji su se oprostili nesto ovako: Ako odigramo kako treba niko ih nece spominjati. On je prvi izgleda poceo prizivati igrace kojih se tako lako odrekao i sa kojim je zivio 6 godina. I to mu nije bilo dosta da sagleda situaciju vec se sada krivi ko curica kojoj je netko uzeo lutkicu. Po meni mu je Spahic trebao javno zahvalit na klecanju i reci da nije spreman vise raditi sa Susicem. Ipak Emir nije tako uradio a vi se pitajte zasto. Vjerovatno da bi glumio dodatnu patetiku. Zar niste svjesno da je Emir bogat covjek i da vrijeme koje daje ovoj repki je dato samo iz ljubavi prema njoj a ne radi zelje za paznjom koju ocekiva od ljudi kao vi. Koliko sam vas pojedince upoznao na forumu kroz vase stavove i pisanje mogu reci sa sigurnoscu da sa ljudske strane niste Emiru ni do koljena.Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno zašto se uopšte trudiš. Ti si jedan od rijetkih koji su iz prve ruke vidjeli o kakvoj osobi je riječ i nema potrebe za dokazivanjem. Samo ga pusti da se i ovaj put samouništi, kao i uvijek do sadaAragon je napisao/la:Yebo te, koja patetika
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 9 gostiju.