Sigurno da Demic zasluzujue biti u ekipi i nadam se da ce sve vise Velezove omladine dobit priliku u iducem perioduAlemC85 je napisao/la:šteta što nema demića, bio bi velež još bolji i jači, ali i ja sam pročitao da je Kazazić počeo s treninzima, i da se očekuje uskoro povratak na teren, a kada, vidjet ćemo...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
VELEŽ: Oštraković, Škaljić, Lakičević, Cerić, Velagić, Kajtaz, Kodro, Merzić, Zolj, Okić, Ivetić.
ovu je postavu Mirza izveo danas i odmah dalo rezultata, a ovdje su samo 5 igrača sa strane i 6 iz Mostara, mada treba ih biti više iz Mostara, još kada se vrate neki igrači, bit će to nadam se još bolja igra, ali Okića neće gol, džaba sve, valjda mu treba psiholog.....
ovu je postavu Mirza izveo danas i odmah dalo rezultata, a ovdje su samo 5 igrača sa strane i 6 iz Mostara, mada treba ih biti više iz Mostara, još kada se vrate neki igrači, bit će to nadam se još bolja igra, ali Okića neće gol, džaba sve, valjda mu treba psiholog.....
Pa treba sve vise i vise da bude domacih igraca,velezove omladine i to treba da bude stalna praksa i danas je bilo 6 igraca u prvoj postavi i bilo je borbeno nego inace i jos se nadam da ce se vratit Demic i Kazazic kad se oporavi i da ce Velez biti jos bolji ali ovu praksu treba uvest u skoro svim utakmicama a ne samo u jednojAlemC85 je napisao/la:VELEŽ: Oštraković, Škaljić, Lakičević, Cerić, Velagić, Kajtaz, Kodro, Merzić, Zolj, Okić, Ivetić.
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Bravo Rođeni ! Daj nam Zrinjski da se igramo,igramo,igramooooooooooooo.
Evo jedna za Latine : Marino Bogdan je član vaše udruge,**** vas u dupe,besplatno karanje,**** ****..

Evo jedna za Latine : Marino Bogdan je član vaše udruge,**** vas u dupe,besplatno karanje,**** ****..

Vidi ti nama naseg Ajdina
i predpraznicnog raspolozenja haha
Lagano decko, samo lagano

Lagano decko, samo lagano

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Ajdin_RA81 je napisao/la:Bravo Rođeni ! Daj nam Zrinjski da se igramo,igramo,igramooooooooooooo.![]()

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
AJMO ! SVI POD BB . SRIJEDA 16 00 . kod ruze u 2 sata !!!!!!!!!! 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
vidim da nema kajte ni vele u provoj postavi, to me raduje. sta je sa kazazicem jel jos povredjen?
pogledaj malo bolje..Rodjeni_BRato je napisao/la:vidim da nema kajte ni vele u provoj postavi, to me raduje. sta je sa kazazicem jel jos povredjen?
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
hehehe ****, ova dvojica su ko dzohari....nemozes ih nikako istjeratAlemC85 je napisao/la:pogledaj malo bolje..Rodjeni_BRato je napisao/la:vidim da nema kajte ni vele u provoj postavi, to me raduje. sta je sa kazazicem jel jos povredjen?

-
- Kontakt:
e raja ima li ikakvi dogovora za ovaj derby ista itd
nisam bio u klubu navijaca u cetvrtak a nisam bio ni juce na tekmi pa jel bilo ista vezi derby-a price itd:D
nisam bio u klubu navijaca u cetvrtak a nisam bio ni juce na tekmi pa jel bilo ista vezi derby-a price itd:D
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... dski-derbi" onclick="window.open(this.href);return false;
vidim bio premijer FBiH na tekmi i princ s Neretve, džaba ne mogu oni bez Veleža.....
vidim bio premijer FBiH na tekmi i princ s Neretve, džaba ne mogu oni bez Veleža.....
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
mislim da cu dobti ban
, pa da vam cestitam pobjedu sinocnu
naprijed Rodjeni

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Kadeti : Velez 0-0 Zrinjski
Juniori : Velez 2-2 Zrinjski ( za nas dali golove Eminovic i Maric ) ..
sve u svemu nije lose
Juniori : Velez 2-2 Zrinjski ( za nas dali golove Eminovic i Maric ) ..
sve u svemu nije lose

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
vrijeme je za revanš....
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
hahahaahahnisko je napisao/la:Ajdin_RA81 je napisao/la:Bravo Rođeni ! Daj nam Zrinjski da se igramo,igramo,igramooooooooooooo.![]()
Evo jedna za Latine : Marino Bogdan je član vaše udruge,**** vas u dupe,besplatno karanje,**** ****..![]()
dobra

Zadnja izmjena: Ajdin_RA81, dana/u 26 sep 2011, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Samo hrabro!!!
Idemo da kar.amo one mrtve komšinice. 

neznam ja sakim se marino bogdan sliko na tribini 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.