U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Aha,dobar je Vlado.Kriv je savez ,svemirci,izraelci,edo maajka samo Vlado nije nista kriv.
Sramota,ovo sto on radi je sramota.Ko ima obraza da to jos brani i opravdava i on je sramota.
Sramota,ovo sto on radi je sramota.Ko ima obraza da to jos brani i opravdava i on je sramota.
Barbareza za selektora !
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da bi on htio preuzeti mladu reprezentaciju.Bassha je napisao/la:Barbareza za selektora !
Saša Papac bi mogaoGoalgetter je napisao/la:Sumnjam da bi on htio preuzeti mladu reprezentaciju.Bassha je napisao/la:Barbareza za selektora !
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eh pa onda nek se nastavi fatat karata i pokera.Goalgetter je napisao/la:Sumnjam da bi on htio preuzeti mladu reprezentaciju.Bassha je napisao/la:Barbareza za selektora !
Nije ni Guardiola preuzeo Barcu ili Bayern odma vec je polahko postavljo temelj sa B-timom Barcelone.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Aha,dobar je Vlado.Kriv je savez ,svemirci,izraelci,edo maajka samo Vlado nije nista kriv.
Sramota,ovo sto on radi je sramota,ove kvalifikacije su sramota.Ko ima obraza da to jos brani i opravdava i on je sramota.
Sramota,ovo sto on radi je sramota,ove kvalifikacije su sramota.Ko ima obraza da to jos brani i opravdava i on je sramota.
- Goalgetter
- Kontakt:
Treba Vladu otpustiti, ali daleko od toga da je ovo sve njegova krivica.
vjerujem da nikad nije ni bilo kontakta lesinara iz saveza s barbom u vezi preuzimanja ove repke.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
uščuplić, osim, onaj iz MVO , ili naci trenera iz Srbije koji je školovan
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ovaj Jagodic je smijesan selektor!!! Fuj!!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Taj iz MVO je iz Srbijerammstein je napisao/la:uščuplić, osim, onaj iz MVO , ili naci trenera iz Srbije koji je školovan
Ljubomorne duše mogu da mu puše! ZolaClutch je napisao/la:Radovac sa svojih 18 godina je za Zolotića Pirlo.
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da nije zalosno bilo bi smijesno.Gledam poluvrijeme utakmice i pojedem sebi zivaca za godinu dana.Frajer koji igra beka broj 5 Metalsi se preziva vidi se da je zaluto u fudbal ni jednog tacnog pasa nema centarsuta ne zna aut izvest
ima potencijala dulja hajrovic modic al pod hitno se rijesit jagodica i ovih placenika jer vidi se da ovaj igrac nikako nije mogo dobrom igrom doc do repke samo dobrom lovom.Sramota je ovo i za nas i za nas fudbal

to sam i ja primjetioodevingi je napisao/la:Da nije zalosno bilo bi smijesno.Gledam poluvrijeme utakmice i pojedem sebi zivaca za godinu dana.Frajer koji igra beka broj 5 Metalsi se preziva vidi se da je zaluto u fudbal ni jednog tacnog pasa nema centarsuta ne zna aut izvest![]()
![]()
![]()
![]()
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Modic i Duljevic su dobri. Modic zna sa loptom. Duljevic je dobro krilo. Nije ni ovaj Letic los.
Zolotic, Harjovic i ova Metalsi su pravo losi. Maletic se ne vidi.
Djaba Hajrovicu Arsenalova skola kad lopte ne zna dodati..
Zolotic, Harjovic i ova Metalsi su pravo losi. Maletic se ne vidi.
Djaba Hajrovicu Arsenalova skola kad lopte ne zna dodati..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slabi su nam rezultati ali ja nisam pesimista. Ima tu dobrih igraca, neka par njih postanu A reprezentativci a hoce sigurno, i to ce biti uspjeh, kada jos dodamo one koji su vec presli u A repku. Besic, Prcic, Cimirot, Zakaric.