Maksumic je bez ugovora, tako da mislim da je patka za ikakvu odstetu, a ne 600 hiljada euraadnanhz je napisao/la:S obzirom kakva je danasnja ekonomska situacija ovim se radujem prije svega jer vjerujem da ce ova uprava to pametno iskoristitmiky_hz je napisao/la:http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... mo-6473898
Ovo je glavna vijest, Maksumic u Bukurestu za 600 hiljada euratreba im jos platit da ga odvedu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ja se ne radujem jel mu je ugovor istekao
tako da cemo ga dzaba pustiti,plus sto mu ovi iz bivse uprave dodju 20 milja koje ce halalit 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
jel se sredilo kosevo?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
Loza i wc-itax je napisao/la:jel se sredilo kosevo?
-
Respektiva
Ide lagano ..tax je napisao/la:jel se sredilo kosevo?
a tribineTokiVoki je napisao/la:Loza i wc-itax je napisao/la:jel se sredilo kosevo?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
I prostor za novinare klima se nabacila , svlacionice,loza sad prima miljuTokiVoki je napisao/la:Loza i wc-itax je napisao/la:jel se sredilo kosevo?
Mada se jos to dotjeruje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
vidi se da su novi ljudi u klubu odmah zagrnuli rukave, sve ovo mi mirise na neke bolje dane bordo kluba...ps zna li neko sta je sa oficijelnom strtanicom na internetu, jer svaki klub je ima a nasa stalno u pripremi...treba i to napucati bar to nije skupo 
Pazza Inter Amala
Vec se radi na tome,i vrlo brzo se moze ocekivati da bude gotova
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jul 2010, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Super vijest za Maksumica, samo neka ide iz Sarajeva.
Jos ako je istina za ovih 600 000 eura
Ne moze biti istina ako je Maksumicu istekao ugovorMadafaka je napisao/la:Super vijest za Maksumica, samo neka ide iz Sarajeva.
endem_ je napisao/la:vidi se da su novi ljudi u klubu odmah zagrnuli rukave, sve ovo mi mirise na neke bolje dane bordo kluba...ps zna li neko sta je sa oficijelnom strtanicom na internetu, jer svaki klub je ima a nasa stalno u pripremi...treba i to napucati bar to nije skupo
Stranica je tehnicki uradjena vec,samo se ceka tajming i odobrenje od ljudi iz uprave da se slozi jos par stvari i da se pusti u funkciju.
Opusteno ljudi,za 10dana ljudi su uradili vise nego ovi prosli za mandat cijeli.
Idemo dalje,dizemo ljestvicu... f.k Sarajevo!!!!!!
-
Respektiva
Ustvari istina je , Maksumiću duguju pare i on ide , a nek ide nama će doći Regoje 100% bolji od njeg samo je trebao i Dudu povesti sa sobom..TokiVoki je napisao/la:Ne moze biti istina ako je Maksumicu istekao ugovorMadafaka je napisao/la:Super vijest za Maksumica, samo neka ide iz Sarajeva.
@ za stranicu ljudi je spremaju uskoro u funkciji ..
Nije provokacija fakat sam rijetko ovdje, ali ne mogu da vjerujem ovo za Regoju. Je li to neka zajeb.ancij.a ili vi fakat hoćete njega u klubu? Ne kažem da se vi nešto pitate oko dovođenja igraća, ali daj ba imajte neke kriterije u životu. Hag je pun 'nak'ih seljačina.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ako ode Maksumic Regoja dolazi,covjek je jak u odbrani i nevidim razlog sto nebi dosaočamac je napisao/la:Nije provokacija fakat sam rijetko ovdje, ali ne mogu da vjerujem ovo za Regoju. Je li to neka zajeb.ancij.a ili vi fakat hoćete njega u klubu? Ne kažem da se vi nešto pitate oko dovođenja igraća, ali daj ba imajte neke kriterije u životu. Hag je pun 'nak'ih seljačina.
Necemo se mi sad odreci covjeka zato sto je komsinice udarao i na grabavici i u lukavici
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
evo govori se da bi trebali da nam se prikljuce Zurzinov,Pandza i jos jedan napadac iz CG
do kraja dana ce sve biti jasnije!
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Delegacija bordo tima jučer je boravila u Crnoj Gori, gdje su kako saznajemo otišli po crnogorskog napadača, Miomira Vukovića. Ovaj napadač je nekadašnji igrač Zrinjskog, a početkom godine se priključio drugoligašu Crne Gore, ekipi Bara.Hairlija je napisao/la:ovog odozgo preskoci
evo govori se da bi trebali da nam se prikljuce Zurzinov,Pandza i jos jedan napadac iz CG
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ne zna se koji je vuković u pitanju, miomir ili ivan. ako je ivan onda je dosta dobro pojačanje, dok je ovaj miomir loš igrač.
-
bekrija1990
miky_hz je napisao/la:I prostor za novinare klima se nabacila , svlacionice,loza sad prima miljuTokiVoki je napisao/la:Loza i wc-itax je napisao/la:jel se sredilo kosevo?![]()
Mada se jos to dotjeruje
Haj valjda ce sve hairli biti sredjeno do revansa sa Hapoelom.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
Respektiva
Ti igrači i tu se spominje Miomir Vuković , i ako nije sigurno da je to on ..al treba još malo sačekat dok se uprava danas vrati iz CGHairlija je napisao/la:evo govori se da bi trebali da nam se prikljuce Zurzinov,Pandza i jos jedan napadac iz CG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.