FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Na stranu zajebancija, ali evo pročitao sam izvjestaj na ss.ba, moramo nešto uraditi. Mi navijaci. Moramo sacuvati Klub.
#SamoSloboda
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
#SamiProtivSvih
#UključiteMozak
Alic je odlicnu izjavu dao.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Vugda znaci voli krkat polijepo..a kad sam pisao protiv njega,ovdje me napadali kojekakvi strucnjaci...hebote zemlja gdje ces pojest i popit 40 hiljada marka,za lijekova mu zatrebalo..hebo li te Gandhi i Tito sto su te odlikovali

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Cuj ovih, njih 10 ne moze da radi ono sto je jedan Azmir radio, po Alicu ispade sad da mi gradjani trebamo pocet dug placat.. jaaaoo
idi dijete pokrij se, jer ova tvoja izjava je pokazatelj kako ti mozga nemastzmalisa je napisao/la:Cuj ovih, njih 10 ne moze da radi ono sto je jedan Azmir radio, po Alicu ispade sad da mi gradjani trebamo pocet dug placat.. jaaaoo
Jel ovo nakon 8 10 mjeseci Senad konacno izjavio da bi volio sjest sa Azmirom i lijepo popricat o vodjenju kluba.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Lakapo ba sta bi.nistA ne vidim...stA bi

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Organizuju sjednicu zatvorenog karatkera i dodje 22 covjeka, a siri se upravni odbor. a nema nikog i dosli samo oni koji nemaju novca pretezno. Niko novi. Eto kako je ozbiljna bila priprema te sjednice i kako se radilo na organizaciji jer pola ljudi nije doslo prvo. A drugo pricaju samo o jednoj stvari za koju svi mi znamo ljudima koji ne mogu rijesiti to jer tu nema nikog ko ce uloziti.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa ova skupstina je organizovana samo da bi se prebacivala loptica na drugu stranu. Zar je iko realan ocekivao da je organizovana za dobrobit Slobode?tuzlak1987 je napisao/la:Organizuju sjednicu zatvorenog karatkera i dodje 22 covjeka, a siri se upravni odbor. a nema nikog i dosli samo oni koji nemaju novca pretezno. Niko novi. Eto kako je ozbiljna bila priprema te sjednice i kako se radilo na organizaciji jer pola ljudi nije doslo prvo. A drugo pricaju samo o jednoj stvari za koju svi mi znamo ljudima koji ne mogu rijesiti to jer tu nema nikog ko ce uloziti.

Sad bi on lijepo. a otkud to sad odjednom? Sad glumi finjaka? Sad, nakon što je mjesecima osipao drvlje i kamenje bez odgovora ikakvog...klasik je napisao/la:Jel ovo nakon 8 10 mjeseci Senad konacno izjavio da bi volio sjest sa Azmirom i lijepo popricat o vodjenju kluba.

Jesu li dali kakve konkretne prijedloge kako da se pomogne klubu ili su samo kukali?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Stizu mi nemoguce vijesti sa skupstine. Fali im skupstinara, toliko o podrsci. Ko ih yebe, nek se presvlace u hodniku.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav prijedlog i kome? Nikog novog, 2 tacke dnevnog reda i to druga "razno". Koja je upste poenta ove sjednice osim da pricaju isto ono sto u medijima pricaju svaki put? Ja sam se bgm iznenadio kako je ovako slabo, mislio sam da ce to liciti na nesto i da ce doci ljudi pomoci, a nigdje privrednika nigdje nikog.
hvala najboljem precjedniku u historiji FK Sloboda Tuzla, sto je sadasnjem UO ostavio 800.000 KM duga u amanet
hocemol ga svrstat u kategoriju sa Zdenom Juricem, Salihom Sabovicem, Davudom Zahirovicem i ostalima
il cemo mu halalit, jer ipak je on babuka jbg :kafa:
hocemol ga svrstat u kategoriju sa Zdenom Juricem, Salihom Sabovicem, Davudom Zahirovicem i ostalima
il cemo mu halalit, jer ipak je on babuka jbg :kafa:
Halalit 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma nisam ga ni ja gotivio.i meni je bilo zemljotresno da liku stoji rukovo se s gandijem ko referenca bog teharry_90 je napisao/la:Vugda znaci voli krkat polijepo..a kad sam pisao protiv njega,ovdje me napadali kojekakvi strucnjaci...hebote zemlja gdje ces pojest i popit 40 hiljada marka,za lijekova mu zatrebalo..hebo li te Gandhi i Tito sto su te odlikovali![]()

Ima veze cova rukovo se sgandijem

posteno, babuka nas lijepi :kafa:wobly92 je napisao/la:Halalit :kafa:

Nije sa Gandhiem vec njegovom unukom Indiron GhandiSariel je napisao/la:Ma nisam ga ni ja gotivio.i meni je bilo zemljotresno da liku stoji rukovo se s gandijem ko referenca bog teharry_90 je napisao/la:Vugda znaci voli krkat polijepo..a kad sam pisao protiv njega,ovdje me napadali kojekakvi strucnjaci...hebote zemlja gdje ces pojest i popit 40 hiljada marka,za lijekova mu zatrebalo..hebo li te Gandhi i Tito sto su te odlikovali![]()
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Daj Sariel nemoj ba price. Jel ti ne bi popio i zamezio u HT?Sariel je napisao/la:Ma nisam ga ni ja gotivio.i meni je bilo zemljotresno da liku stoji rukovo se s gandijem ko referenca bog teharry_90 je napisao/la:Vugda znaci voli krkat polijepo..a kad sam pisao protiv njega,ovdje me napadali kojekakvi strucnjaci...hebote zemlja gdje ces pojest i popit 40 hiljada marka,za lijekova mu zatrebalo..hebo li te Gandhi i Tito sto su te odlikovali![]()
![]()

Ih sta sam ja tu put zapio i zoru prevario..
Al nikad na racun slobode
Al nikad na racun slobode

Ili oduzeti od duga od 3,245.000 KMChinaglia je napisao/la:posteno, babuka nas lijepiwobly92 je napisao/la:Halalit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.