FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel samo meni bode oči ona praznina ograđena iznad tunela?
Možda da stave neku bordo ceradu logo Adidasa i Turkisha. Nešto, samo da nije onako ružno.
Možda da stave neku bordo ceradu logo Adidasa i Turkisha. Nešto, samo da nije onako ružno.
🇵🇸
Možda čekaju ovu sa Igmanom, pa da spoje.
🇵🇸
uzeti Goska i onda 15k protiv Zrinjskog.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam ljudi za vas, ali mene je u zadnjoj utakmici mali Buljubašić oduševio. Kakva igra, kakvo zalaganje... i uz sve to, izgleda da je fino nasavjetovan da ne pravi one pogibeljne prekršaje a la Gatuso. Ja imam novog ljubimca u timu, a vi kako hoćete 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma mi ćemo imati oscilacije u posjeti sve dok se jedna tribina ne pokrije. Sad tekma bruku djece bilo na tribinama, da je kiša niko od njih ne bi došao. Ljude odbija a ne da neko povede dijete.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Samo budala bi poveo dijete na utakmicu da mu kisne i razboli se.
Ne vjerujem da cemo dozivjeti natkrivenu tribinu i da ne gledamo prognozu na dan utakmice
-
- Kontakt:
Ne znam ko je nadležan po tom pitanju, ali mislim da mi kao navijači sigurno mozemo tu pricu na neki način da započnemoTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:03Samo budala bi poveo dijete na utakmicu da mu kisne i razboli se.
Ne vjerujem da cemo dozivjeti natkrivenu tribinu i da ne gledamo prognozu na dan utakmice
NO FEAR
Ma loža i laganicaTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:03Samo budala bi poveo dijete na utakmicu da mu kisne i razboli se.
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja sam uvjeren da ima bar 3000 ljudi koji bi bili spremni bacit stoju minimalno kad bi se pokrenuloUinatsvima je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:06Ne znam ko je nadležan po tom pitanju, ali mislim da mi kao navijači sigurno mozemo tu pricu na neki način da započnemoTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:03Samo budala bi poveo dijete na utakmicu da mu kisne i razboli se.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Ne bih ja rekao da se to ikako isplati, odnosno projekat je preskup i pretezak. Za Kosevo, odnosno ovaj tip stadiona (arena), moras ici na varijantu krova bez stubova, sto je mnogo skuplje i gradjevinski teze za izvest nego klasicni krov sa stubovima kao ka Grbavici ili stadionu Rodjeni. A stadion je i dalje na opcini, mislim da se ne isplati davat toliki novac i ulazit u toliki projekat za nesta sto nije tvoje.Uinatsvima je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:06Ne znam ko je nadležan po tom pitanju, ali mislim da mi kao navijači sigurno mozemo tu pricu na neki način da započnemoTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:03Samo budala bi poveo dijete na utakmicu da mu kisne i razboli se.
Znam da je prezvakana prica i da nikad vjerovatno necemo docekat, al nama bi samo vlastiti stadion donio sve to o cemu sanjamo. Bilo gdje, bilo kakav, nek je 12000 sjedecih mjesta, al samo da je nas. Onda ulazes u svoje, gradis svoje, ostaje klubu zauvijek.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma dao bih ja milju ali da postoji neki plan, ne mozes sad raditi krov a mozda ce tribina se dizati ili mijenjati nekako. Kad bi znali da ce Istok ostati ovakav kako jest odmah uci sa Mirvicem u to da se uradi krov i promijene stolice.
Al daBogda
Al daBogda

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- IsmirMirvic
Nemoguce se razboliti od kise. Niko se nikad nije razbolio od kise. Razboli se od virusa, dakle virusa koj uzrokuju prehladu i gripu, a koji se prvenstveno sire kroz bliski kontakt sa zarazenim osobama, ne kroz kisu. Ovi science fiction mitovi o razboljevanju kroz kisu, vjetar su u rangu "ne sisaj se utorkom," a u nekom razlogu veoma prevalentni u nasem narodu.
Niko ne zasluzuje da kisne, niti se od ikoga to ocekuje, ali jako je nedolicno nazivati nas stadion ruznim. Prostor za napredak postoji, to svi znamo, ali fair kritika je jedno, a pretjerivanje drugo. Neke bitne stavke ce uskoro biti rijesene, nadamo se. Za mnoge stvari je potrebna bliska saradnja sa lokalnom zajednicom, sto je uvijek komplikovan proces. Ono sto je sigurno je da FK Sarajevo i njegovi vjerni navijaci zasluzuju stadion dostojan kluba. Bio on Kosevo ili neki drugi stadion, na tome ce se predano raditi. Najljepsa slika bi bila ispunjene tribine ljudima svih generacija, od 7 do 77, sto se kaze, na celu sa nasim najvatrenijim navijacima.
Niko ne zasluzuje da kisne, niti se od ikoga to ocekuje, ali jako je nedolicno nazivati nas stadion ruznim. Prostor za napredak postoji, to svi znamo, ali fair kritika je jedno, a pretjerivanje drugo. Neke bitne stavke ce uskoro biti rijesene, nadamo se. Za mnoge stvari je potrebna bliska saradnja sa lokalnom zajednicom, sto je uvijek komplikovan proces. Ono sto je sigurno je da FK Sarajevo i njegovi vjerni navijaci zasluzuju stadion dostojan kluba. Bio on Kosevo ili neki drugi stadion, na tome ce se predano raditi. Najljepsa slika bi bila ispunjene tribine ljudima svih generacija, od 7 do 77, sto se kaze, na celu sa nasim najvatrenijim navijacima.
Ma mislim da je na kosevu tehnicki neizvodivo napraviti krov i ako jeste, da je to jako skupo. Ako ima neko strucniji da nam pojasni, ali kako stvari stoje, kisnuti cemo mi jos
Da se mi navijači više bavimo tim pitanjima, kako pomoći klubu, kako podržati klub a da isti ne plaća kazne za naše ponašanje, kultura podrške i adekvatne kritike/sugestije možda bi se i pokrenulo dosta toga.mnon46 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:09Ja sam uvjeren da ima bar 3000 ljudi koji bi bili spremni bacit stoju minimalno kad bi se pokrenuloUinatsvima je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:06Ne znam ko je nadležan po tom pitanju, ali mislim da mi kao navijači sigurno mozemo tu pricu na neki način da započnemoTatamata1946 je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:03
Samo budala bi poveo dijete na utakmicu da mu kisne i razboli se.
Više šaljemo sliku o sebi kao o razmaženom derištu a ne kao lojalnim simpatizerima i navijačima kluba.
Da udruženje pokrene inicijativu 1000 (ljudi) x 100KM za natkriven sjever, smijem se zakleti da bi Mirvić pokrio ostatak.
Platio bih 100 KM prvi dan iako nisam bio na sjeveru 15 god.
Možda je sad i nerealno pričati o gradnji stadiona kada je garsonjera od 30m2 došla na cijenu od 100 000 KM u Sa.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 30 avg 2023, 11:32, ukupno mijenjano 2 puta.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
ma samo novi stadion....ili skloniti tribine na kosevu pa lagano jednu po jednu nanovo praviti ili naci drugu lokaciju....ima ova u novom gradu gdje su htjeli nacionalni stadion praviti...do 20k kapacitet,ne treba vise.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:21Nemoguce se razboliti od kise. Niko se nikad nije razbolio od kise. Razboli se od virusa, dakle virusa koj uzrokuju prehladu i gripu, a koji se prvenstveno sire kroz bliski kontakt sa zarazenim osobama, ne kroz kisu. Ovi science fiction mitovi o razboljevanju kroz kisu, vjetar su u rangu "ne sisaj se utorkom," a u nekom razlogu veoma prevalentni u nasem narodu.
-
- Kontakt:
Mirva, imaš li posuditi stoju do prvog?IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:21Nemoguce se razboliti od kise. Niko se nikad nije razbolio od kise. Razboli se od virusa, dakle virusa koj uzrokuju prehladu i gripu, a koji se prvenstveno sire kroz bliski kontakt sa zarazenim osobama, ne kroz kisu. Ovi science fiction mitovi o razboljevanju kroz kisu, vjetar su u rangu "ne sisaj se utorkom," a u nekom razlogu veoma prevalentni u nasem narodu.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
postovanje MirvicuIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:21Nemoguce se razboliti od kise. Niko se nikad nije razbolio od kise. Razboli se od virusa, dakle virusa koj uzrokuju prehladu i gripu, a koji se prvenstveno sire kroz bliski kontakt sa zarazenim osobama, ne kroz kisu. Ovi science fiction mitovi o razboljevanju kroz kisu, vjetar su u rangu "ne sisaj se utorkom," a u nekom razlogu veoma prevalentni u nasem narodu.
jel dolazi stoper uskoro
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne razboli se covjek od kise, ali virusu pogoduje bas sto je insan mokar po 90 minuta (u najgorim slucajevima), pored toga i puse na Kosevu. Pa padne tjelesna temperatura covjek itd itd. Nije to samo kisa. Da se razumijemo, meni ne smeta nikad padaju cuskije. Meni i jos sigurno 3.000 ljudi max., ne.donDondon je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:47postovanje MirvicuIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:21Nemoguce se razboliti od kise. Niko se nikad nije razbolio od kise. Razboli se od virusa, dakle virusa koj uzrokuju prehladu i gripu, a koji se prvenstveno sire kroz bliski kontakt sa zarazenim osobama, ne kroz kisu. Ovi science fiction mitovi o razboljevanju kroz kisu, vjetar su u rangu "ne sisaj se utorkom," a u nekom razlogu veoma prevalentni u nasem narodu.
jel dolazi stoper uskoro
Najljepsi stadion na svijetu a jos bi ljepse bilo da su navijaci blize terenu. I eventualno neko natkrivanje barem jednog dijela jedne tribine.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!