Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sead Kolašinac
Starter večeras protiv Milana.
Čovjek igra fudbal života, na stranu ova slučajna asistencija. Pozicija lijevog štopera u formaciji s 3 pozadi je nešto najbolje što mu se desilo u karijeri, doslovno je rođen za ovo.
Vjerovatno je u ovom trenutku najbolji igrač reprezentacije, šteta stvarno za nas jer je ovako sklon povredama.
Vjerovatno je u ovom trenutku najbolji igrač reprezentacije, šteta stvarno za nas jer je ovako sklon povredama.
Masina osvaja Serie A abd
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Da ga vidimo večeras protiv Reala. Mislim da su favoriti, ako se u obzir uzme forma.
- feniksptica
- Kontakt:
On i protiv Milana i vcrs igra vise zadnjeg veznog nego stopera
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Taman njega i Dedica na dva zadnja veznafeniksptica je napisao/la: ↑10 dec 2024, 21:06On i protiv Milana i vcrs igra vise zadnjeg veznog nego stopera
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- RollingPaper
- Kontakt:
Doktor
Bravo momciluko
-
- Kontakt:
Vinicius bi mu pozavidio na ovom bacanju za penal 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Izborio penal 
Odličan. Pogotovo u odbrani. Kako zatvori Brahima ondje, kao djete kakvo.

Odličan. Pogotovo u odbrani. Kako zatvori Brahima ondje, kao djete kakvo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nakon odlaska iz Arsenala nisam vjerovao da ćemo ga na vrhuncu gledati u Atalanti s 31 godinom 

Nikad Mbappe ne bi pored njega zabio onaj gol.
Ovaj penal vise nije nego sto jest, al zasluzili su da im utrpaju bar dva komada.
Ovaj penal vise nije nego sto jest, al zasluzili su da im utrpaju bar dva komada.
da nije bio penal , oglasio bi se VAR, ne pisite gluposti. Seo masina
, samo da ne pregori u ovom tempu. Njima je bitnije dobit Kaljari nego ovo veceras...Valjda Gasperini ima idealan tim i za vikend, koji ce odradit zadatak.

Nase samo u Seriu A treba slati sto vise
Lezi im Talijanska liga samo tako
A ni zivotu u Italiji nista ne fali
Lezi im Talijanska liga samo tako
A ni zivotu u Italiji nista ne fali
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jedna lasta ne čini proljeće ...
Bolje im leži Turska liga a jos bolje Njemačka cvajta.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
-
- Kontakt:
Imao sam Atalantu na kladari pa sam gledao komplet utakmicu.
Covjek nikad bolji nije bio.
Covjek nikad bolji nije bio.
Naš tenk snimio video poruku, prođe mu haman cijela karijera a ovo je prvi put da sam vidio da priča na našem jezikuPrije dva dana u Cazinu je održana 80. manifestacija izbora najbolje sportistkinje i sportiste BiH za 2024. godinu u organizaciji Sportskog saveza Bosne i Hercegovine. Kao što je poznato laskave titule ponijeli su Lana Pudar i Nedžad Husić.
No, jedna nagrada je posebno privukla pažnju. Sead Kolašinac je od strane stručnog žirija proglašen za najboljeg bh. fudbalera u 2024. godini. Sasvim zasluženo.
Aktueni igrač Atalante sa svojim klubom sjajno igra u italijanskom prvenstvu i u Ligi prvaka. A reprezentativac naše zemlje je član udarne postave u gotovo svim utakmicama.
”Želim da se zahvalim vama na izboru. Hvala treneru, saigračima i mojoj porodici. Velika je čast i zadovoljstvo, posebno kada nagradu dobivam u mojoj državi. Zauzet će posebno mjesto u mojoj zbrici i dati podstrek da nastavim još jače u budućnosti” poručio je video porukom Kolašinac nakon izbora.
-
- Kontakt:
Joj vidio sam taj snimak, naučio napamet šta treba rećiIbizevic je napisao/la: ↑25 jan 2025, 22:39Naš tenk snimio video poruku, prođe mu haman cijela karijera a ovo je prvi put da sam vidio da priča na našem jezikuPrije dva dana u Cazinu je održana 80. manifestacija izbora najbolje sportistkinje i sportiste BiH za 2024. godinu u organizaciji Sportskog saveza Bosne i Hercegovine. Kao što je poznato laskave titule ponijeli su Lana Pudar i Nedžad Husić.
No, jedna nagrada je posebno privukla pažnju. Sead Kolašinac je od strane stručnog žirija proglašen za najboljeg bh. fudbalera u 2024. godini. Sasvim zasluženo.
Aktueni igrač Atalante sa svojim klubom sjajno igra u italijanskom prvenstvu i u Ligi prvaka. A reprezentativac naše zemlje je član udarne postave u gotovo svim utakmicama.
”Želim da se zahvalim vama na izboru. Hvala treneru, saigračima i mojoj porodici. Velika je čast i zadovoljstvo, posebno kada nagradu dobivam u mojoj državi. Zauzet će posebno mjesto u mojoj zbrici i dati podstrek da nastavim još jače u budućnosti” poručio je video porukom Kolašinac nakon izbora.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.