Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ma prelose je ovo, a mi se mozemo zavaravati. U reketu sada dobija loptu, samo da se okrene, on se sav izgubio kao da ga cuva div od 3 metra. U odbrani se Cousins mora puno pametnije cuvati, ne znam zasto nije odgledao par njegovih fora na koje uglavnom ide. Dzaba snaga i sve to, kada je potrebno malo ukljuciti mozak. Opet, odbrana nije toliko katastrofalna (s obzirom na to koga cuva), koliko je, po mom misljenju, bolje mogao iskoristiti i ono poprilicno malo lopti koje je dobio u napadu.
U drugom poluvremenu u napadu mora igrati agresivnije, odlucnije, isto kao sto bi igrao da je neko drugi umjesto Rodje. U odbrani se samo staloziti i pokusati koliko-toliko zaustaviti (ili barem zasmetati) one njegove prodore licem, u cemu je sigurno najjaci u ligi.
U drugom poluvremenu u napadu mora igrati agresivnije, odlucnije, isto kao sto bi igrao da je neko drugi umjesto Rodje. U odbrani se samo staloziti i pokusati koliko-toliko zaustaviti (ili barem zasmetati) one njegove prodore licem, u cemu je sigurno najjaci u ligi.
- AshburtonG
- Kontakt:
Na pocetku DCu nista nije ulazio,a sada se raspucao i sve mu ulazi, a Jusufu izlaze lopte iz obruca sto utice i na samopouzdanje i koncentraciju u odbrani.
S druge strane Portland uzasno suta, nista im ne ulazi s poludistance i van linije.
S druge strane Portland uzasno suta, nista im ne ulazi s poludistance i van linije.
sam je kriv, sto je cackao mecku :mrgreen:
vidi se da je DeMarcus nalozen na njega, mislim da ce ovo potrajati godinama..
vidi se da je DeMarcus nalozen na njega, mislim da ce ovo potrajati godinama..
Kako mi idu na zivce ove sudije i faulovi. DC ubi Lilarda i ove u odbrani, nigdje faula, dok na drugoj strani svaki kontakt na njemu faul.
Ovo ako nije faul, ne znam sta jest.
Ovakve utakmice se dobijaju sutem.Veceras nazalost bazena ne mogu pogodit
Reketu je nemoguce prici sa ovom trojicom. Vanjski sut ako proradi dobit ce
Jedan grad, jedna ljubav!
Pih koja cigla,
taman udjem on ispali cigulu, bolje da se ja vratim na spavanje
taman udjem on ispali cigulu, bolje da se ja vratim na spavanje
Uzas uzasa. Ne zna se je li gori u napadu ili odbrani. Nadam se da ce iz svega ovog uvidjeti koliko treba da radi i koliko je jos uvijek daleko od ovih tornjeva (u svakom smislu), bez obzira na sve dobre partije koje je pruzao. I ostatak ekipe ocajan, ali Juka nekako prednjaci.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ne zna se ko je gori od njih veceras. Jedino Lillard igra. Ovo sve tanko skroz. I Juka se uklopio u sivilo njihovo.
-
- Kontakt:
Kad ne pali snaga, teška je sirovina u napadu, nista na vic, na fintu, na mozak....mnogo rada mu predstoji
Najgore u svemu je sto vec polahko gube korak za Denverom. Vjerovatno im predstoji poraz i sutra sa Spursima, pa onda opet teska gostovanja u Atlanti i Majamiju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Onda jedino mozga ima Lillard. Od ostalih niko nema.BIHpatriota je napisao/la:Kad ne pali snaga, teška je sirovina u napadu, nista na vic, na fintu, na mozak....mnogo rada mu predstoji

-
- Kontakt:
Zasluzeno, uz sve mane , Denver trenutno djeluje mnogo kompaktnije. Napad im besprijekorno funkcionira.kobe24 je napisao/la:Najgore u svemu je sto vec polahko gube korak za Denverom. Vjerovatno im predstoji poraz i sutra sa Spursima, pa onda opet teska gostovanja u Atlanti i Majamiju.
Nek se ovi okrenu tankiranju, koji denver i PO.
Past jos dva mjesta za bolji pik i to je to.
Desilo se ono cega sam se i pribojavao ovi u portland u pretjerali sa jukom i vratilo se ko bumerang.
Ova dvojica poceli ponovo igrati kao indijanci da pokazu nesto.... Juka opet nakon one sa philom i sve ove galame pomislio to je to i evo imamo smijesnu ekipu na terenu.
Mada vecerasnja tekma ima pozitivnih stvari. Ekipa mislim nakon ovoga ide po bolji pik, jer i vrapcima je jasno da ovi nemaju sanse za PO gdje denver igra tako da su sanse nikave da se ispustiti 8-mo mjesto.
Druga dobra stvar je sto nakon ovakvih tekmi je jasno da jednog od dvojca lillard CJ treba trejdovat i uzeti nesto zauzvrat potrebno ekipi, a ni navijacima to nece pasti tesko jer je ocigledno da ovako ne ide.
Treca po meni najpozitivnija stvar je sto je juka vidio gdje je u prici sa najboljima i koliko jos znoja i krvi treba p.... da bi bio faktor u NBA.
Al da ga je rodjo ugazio nocas, jes nema spora.
Desilo se ono cega sam se i pribojavao ovi u portland u pretjerali sa jukom i vratilo se ko bumerang.
Ova dvojica poceli ponovo igrati kao indijanci da pokazu nesto.... Juka opet nakon one sa philom i sve ove galame pomislio to je to i evo imamo smijesnu ekipu na terenu.
Mada vecerasnja tekma ima pozitivnih stvari. Ekipa mislim nakon ovoga ide po bolji pik, jer i vrapcima je jasno da ovi nemaju sanse za PO gdje denver igra tako da su sanse nikave da se ispustiti 8-mo mjesto.
Druga dobra stvar je sto nakon ovakvih tekmi je jasno da jednog od dvojca lillard CJ treba trejdovat i uzeti nesto zauzvrat potrebno ekipi, a ni navijacima to nece pasti tesko jer je ocigledno da ovako ne ide.
Treca po meni najpozitivnija stvar je sto je juka vidio gdje je u prici sa najboljima i koliko jos znoja i krvi treba p.... da bi bio faktor u NBA.
Zadnja izmjena: edin139, dana/u 15 mar 2017, 05:09, ukupno mijenjano 5 puta.
- JohnCleese
- Kontakt:
Veceras se mora odati priznanje Cousinsu i Davisu. Odlicno su zaustavili Jusufa Bosnian Beast Nurkica

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- JohnCleese
- Kontakt:
Jel i ovaj 10-tka neki bejzbolas. Meksi izbacaj ima Ermin Jazvin
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
bolji sam od Milana TarotaRealnoGledano je napisao/la:ako budu igrali kao protiv PHX izgubit ce 30 razlike
Ajmooooo Juka, vjerovatno najteza tekma za njeg vcrs

-
- Kontakt:
Takvo vizionarsvo je rijetkost i medju genijalcima, kako si došao na tu ideju da bi večerašnja utakmica mogl biti jako teška?RealnoGledano je napisao/la:bolji sam od Milana TarotaRealnoGledano je napisao/la:ako budu igrali kao protiv PHX izgubit ce 30 razlike
Ajmooooo Juka, vjerovatno najteza tekma za njeg vcrs

edin139 je napisao/la:Nek se ovi okrenu tankiranju, koji denver i PO.
2 indijanaca su

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.