FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- trunks1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bit ce to sve Ok... samo nek nastave ovako, samo moje misljenje da Stojcev mora u prvu... dal umjesto Rustemovica il Bilbije nije bitno ... on Radovac i Cimi se odlicno slazu 

orde del male
-
- Kontakt:
Boli me neka stvar ko će igrati i u kojoj formaciji, HOĆEMO POBJEDE!!!
Evander;bordobijeli
Milos ispred Bilbije cisto subjektivno sam to rekao slazem se da je Bilbija korisniji igrac neuporedivo al eto drago mi kad vidim kakav njegov potez petom kad odigra zbog toga i dolazim. A slazem se apsolutno da je Bilbija mozda i jedan od najkorisnijih igraca trenutno al ne pravim ja tim pa je ovo svakako suplja. Za Mesu,ima snage za mozda 45 min i to je to,boji se duela,i ko se ikada bavio bilo kakvim sportom zna koliko kontinuitet znaci za samopouzdanje a on ga nema posljedicno nema ni samopouzdanje i nisam rekao da nije za nas nego da covjek jednostavno ne moze pruziti to sto se ocekuje zbog objektivnih razloga tj povreda u zadnjih godinu dana koje su ga i dovele do naseg dresa ako cemo iskreno.Ja prvi ocekujem da ce nam on biti kljucni igrac.Forma? Pa ja bas o tome i pricam,niko nije u formi bas zbog silnih rokada i atmosfere u ekipi koja je na jadnom nivou ili mozda grijesim? I ne nisam mislio na euro tekme mislio sam na nasu ligu,mi se patimo po ovim livadama sa ekipama koje su jedva skrpljene o evropi necu ni da razmisljam. I de mi reci gdje sam pogrijesio? Eto imas mojih nekoliko postova haha nema ih nesto puno pa ako ti nije mrsko preleti pa vidi gdje sam nesto lajao mijenjao ili slicno? Ako ti je mrsko onda naleti kod masnog na pivu svakako
nemam ja namjeru se prepirat sa bracom ovdje al jednostavno jos uvijek nije to to i nece ni biti to sto mi svi ocekujemo,treba vremena za takvo nesto malo vise.
A bordobijeli,ako sam malo nezadovoljan sa punim pravom,35 god sam tu btw,a nisam od onih sto su **** sve po spisku i Dzeni i Jarniju i Husrefu i ne predstavljam se za strucnjaka nekog nego sam samo vise jednostavno nezadovoljan sta treba da radim? Da odem na forum Azre recimo pa da bacam suplju ili ovde da eto nesto kazem istim pacijentima ko sto sam i sam?
Ja cu opet kod masnog i tako do smrti lijeka nema i nek nema,bez velikih ocekivanja odavno vec idem titula il ne libo me taki koje picence zajebancija i to je to al **** mu mater vise pa zar puno trazim? Koja peta kakav sitni vez potez kakav majku mu.
I bujrum i tebi na pivu ja sam fino reko da ne kontam a ne da sam strucnjak haha strucnjaci valjda trebaju to skontati
Milos ispred Bilbije cisto subjektivno sam to rekao slazem se da je Bilbija korisniji igrac neuporedivo al eto drago mi kad vidim kakav njegov potez petom kad odigra zbog toga i dolazim. A slazem se apsolutno da je Bilbija mozda i jedan od najkorisnijih igraca trenutno al ne pravim ja tim pa je ovo svakako suplja. Za Mesu,ima snage za mozda 45 min i to je to,boji se duela,i ko se ikada bavio bilo kakvim sportom zna koliko kontinuitet znaci za samopouzdanje a on ga nema posljedicno nema ni samopouzdanje i nisam rekao da nije za nas nego da covjek jednostavno ne moze pruziti to sto se ocekuje zbog objektivnih razloga tj povreda u zadnjih godinu dana koje su ga i dovele do naseg dresa ako cemo iskreno.Ja prvi ocekujem da ce nam on biti kljucni igrac.Forma? Pa ja bas o tome i pricam,niko nije u formi bas zbog silnih rokada i atmosfere u ekipi koja je na jadnom nivou ili mozda grijesim? I ne nisam mislio na euro tekme mislio sam na nasu ligu,mi se patimo po ovim livadama sa ekipama koje su jedva skrpljene o evropi necu ni da razmisljam. I de mi reci gdje sam pogrijesio? Eto imas mojih nekoliko postova haha nema ih nesto puno pa ako ti nije mrsko preleti pa vidi gdje sam nesto lajao mijenjao ili slicno? Ako ti je mrsko onda naleti kod masnog na pivu svakako

A bordobijeli,ako sam malo nezadovoljan sa punim pravom,35 god sam tu btw,a nisam od onih sto su **** sve po spisku i Dzeni i Jarniju i Husrefu i ne predstavljam se za strucnjaka nekog nego sam samo vise jednostavno nezadovoljan sta treba da radim? Da odem na forum Azre recimo pa da bacam suplju ili ovde da eto nesto kazem istim pacijentima ko sto sam i sam?
Ja cu opet kod masnog i tako do smrti lijeka nema i nek nema,bez velikih ocekivanja odavno vec idem titula il ne libo me taki koje picence zajebancija i to je to al **** mu mater vise pa zar puno trazim? Koja peta kakav sitni vez potez kakav majku mu.
I bujrum i tebi na pivu ja sam fino reko da ne kontam a ne da sam strucnjak haha strucnjaci valjda trebaju to skontati
Realno Baric je bolje rjesenje od Kalasija na desnom beku...,takodjer Okic je pokazao u proljetnom dijelu sezone da nije igrac za Sarajevo,definitivno igrac koji nema nista!. Duljevic,pa i bilbija na toj poziciji mogu odigrati puno bolje! ne znam,nekako se pokazalo do sada da nam fali kvalitetnih igraca,imamo dosta polovnjaka u ekipi i na ljeto je neminovna velika cistka. Sto se Alispahica tice,on je po meni jedan od najboljih igraca Sarajeva,ono sto je odigrao do sada bilo je vise nego korektno,a realno nije puno ni igrao...
-
- Kontakt:
vrlo vazan period , ako donesemo 6 bodova imamo realna sanse za titulu , siroki ima jaka gostovanja , zvijezdi , nama , velezu i celiku .... neko ce ih otrest 

I ja se ne mogu složiti sa rajom koja su nezadovoljna Alispahićem. Naravno da će on zablistat pred kraj sezone kad se dobro razigra, ali i do sada je bio ako ništa, onda korektan! Nek mi neko kaže neki njegov kiks, nerezonski prodor, dodavanje ili nešto slično? Ima moju punu podršku i jedva čekam kada će on i Benkara u tandemu počet izvodit magije na terenu.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Bico je vrlo vazan za nasu igru, to odavno ponavljam, o Puziju ne treba trositi rijeci, lik ''grize'' svaku tekmu. Sto se tice Okica, momka znam licno, i znam koji je razlog njegove lose igre u ovoj polusezoni... Razlog postoji, ali mu to nikako ne smije biti opravdanje (da ne bude branim ga jer je ''moj''
).

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Super je tvoj optimizam brate i bilo bi tako kako ti kažeš da nije ovo takva liga. Znaci taj široki koji spominješ je već poduzeo velike korake u osvajanju titule, koji nisu vezani za teren, a mi to ne radimo i nećemo nikad biti prvi, na žalost možete me popljuvati ili kako hoćete ali to su fakte. Dokaz je i jučerašnja dva crvena za zvijezdu, znaći tekmu koju ne mogu šapirati sa klubom(npr.Vitez) idu sa sudijama, vidječeš u srijedu sudijske lakrdije u Gradačcu, ali baška što su oni i kvalitetni pa im ne treba puno, valjda si vidio i sumnjive insinuacije da premiraju pojedine klubove poput ove mladosti ili Veleža (što je ujedno i dozvoljeno), savez je fino poklopljen pa su stvoreni svi preduslovi.HeraklitMracni je napisao/la:vrlo vazan period , ako donesemo 6 bodova imamo realna sanse za titulu , siroki ima jaka gostovanja , zvijezdi , nama , velezu i celiku .... neko ce ih otrest

Mosa RajvoSa
Napisao sam sinoc da sam donekle zadovoljan igrom. Prvo poluvrijeme loše, ali drugo dosta bolje.**** je napisao/la:Posto vidim da nece niko da kaze ili se kao pravimo da to ne vidimo evo reci cu ja. Prvo zadovoljan sam rezultatom naravno,daj boze da uvijek pobijedimo i sa jednim razlike a ne sa 3-4 ali igre juce nismo imali,posebno ako se uzme u obzir protiv koga smo igrali. A vidim mnogi su zadovoljni igrom pa skoro svih igraca. Zalaganje je bilo dovoljno,skoro da se moze reci rutinska pobjeda,ali kao da svi zaboravljate protiv koga smo igrali. Ja nisam od onih sto su ocekivali neku strasnu dominaciju na pocetku sezone ali protiv ovakvih ekipa mora bolje,ne mislim na rezultat naravno,cak sam prizeljkivao mrsave pobjede sa jednim golom razlike samo da se bodovi ne prosipaju posebno protiv tih kao 'malih'ekipa. Ali cinjenica je da mi nemamo igru vec dugo i kako stvari stoje tesko da cemo je i imati uskoro. Osim Puzija mi beka nemamo,sirijac po meni ne zasluzuje da uopste bude tu,borbenost je na nivou ali lik ne zna kud goni,krila su nam tanka totalno,nazalost pokazuje se da je Dulja zaista najbolji kao joker sa klupe za startera nazalost jos uvijek nije,zasto je to tako nemam pojma al je tako.Mesa je potpuno izvan forme kvalitet nije upitan ali njemu treba jos mnogo mnogo vremena da dostigne taj zeljeni nivo.Cimi,Samke(Rustemovic ponekad) moraju igrati uvijek po meni + Milos ispred Bilbije tu nema dileme,mislim da Meho i dalje luta i trazi tj ako uopste i trazi tih prvih 11. To sto je Samke juce odigrao solidno tu poziciju ne znaci nista po meni jer mi jos uvijek nemamo taj neki kostur tima tj da se zna ko sta igra tacno se na igracima vidi nesigurnost vjerovatno zbog stalnih rotacija i tih nekih taktickih zamisli strucnog staba. Ja zaista ne kontam sta se vise pokusava sa tim non stop rokadama to nikad i nikome nije donijelo nista dobroga. Mislim da pricati i dalje o nekom prevelikom medijskom eksponiranju(a bilo ga je naravno) i pritisku sa tribina(bilo ga je i biti ce ga uvijek)kao glavnom problemu nema smisla,glavni problem je u strucnom stabu koji je stalnim rokadama i nekim zamislima ubio ovaj tim i to je cinjenica. I btw ja nisam za neke rezove podrska Mehi do kraja ali mislim da se je dobro pogubio iskljucivo svojom pogresnom procjenom kako takticki tako i selekcijom igraca prije pocetka sezone tj ulazak u istu sa 2 stopera i i jednim kvalitetnim bekom. Krila manje vise tu se i mozemo krpiti al bekovi su nam rak rana a i da ne pricam sta u slucaju povrede stoperskog dvojca. Kovacevic je tu samo kao nuzno zlo. Podrska Mehi ali neke stvari stvarno ne kontam i nadam se da grijesim haha al stvarno ne kontam zasto jos uvijek nemamo onu pravu udarnu prvu postavu koja je homogena i uigrana maximalno pa ne postoji tim na planeti koji to nema.
Prisjeti se Haugesunda ili Veleža na Koševu, gdje smo dominirali 90 minuta, a na kraju izgubili i protiv Veleža remizirali. Što se mene tice, možemo svaku tekmu onako igrati, samo da na kraju bude dobar rezultat. Trenutno smo u situacije da su bodovi prioritet, tako da je bilo kakva pobjeda dobra.
Das Ist Walter
Mi ako ne osvojimo tituli,jedini i najveći krivci,smo mi sami.
De nek me neko podsjeti u kom kolu su nama kamenjari uzeli prvo mjesto ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma svi mi imamo slično mišljenje, samo ga drukčije interpretiramo pa djeluje kao da su potpuno različita. Ono jučer je bilo sasvim OK, neka bolje igra nije ni bila potrebna da se ovakav protivnik pobjedi. Pretpostavljam da će nešto slično biti i u Zvorniku, gdje će opet kvalitet pobjediti bez obzira na pruženu igru. Ali u Travniku će trebati malo više, a protiv ekipa iz vrha mnogo više i angažovanosti i koncetracije i borbenosti, zatim manje grešaka. Kada sve to uspijemo onda nećemo imati problema bez obzira na protivnika, samo je kod nas slučaj što to nikako da ukonponujemo.miden je napisao/la:Napisao sam sinoc da sam donekle zadovoljan igrom. Prvo poluvrijeme loše, ali drugo dosta bolje.
Prisjeti se Haugesunda ili Veleža na Koševu, gdje smo dominirali 90 minuta, a na kraju izgubili i protiv Veleža remizirali. Što se mene tice, možemo svaku tekmu onako igrati, samo da na kraju bude dobar rezultat. Trenutno smo u situacije da su bodovi prioritet, tako da je bilo kakva pobjeda dobra.
Ovakve utakmice se moraju dobijati bez obzir na pruženu igru, jer jedino tako možemo doći do nekog pobjedničkog mentaliteta koji nama godinama nedostaje.
Imali smo 8 utakmica bez poraza pa izgubili od uskog pa smo opet nanizali 9 bez poraza i izgubili od Veleža,ja se samo nadam da nećemo poslije 4-5 dobrih rezultata kiksat proti kamenjara na Koševu.
Bit će zajebano ako ta utakmica bude odlučivala prvo mjesto znate kako se naši nose s " pritiskom " , ja bi više volio da derbi odluči titulu.
Bit će zajebano ako ta utakmica bude odlučivala prvo mjesto znate kako se naši nose s " pritiskom " , ja bi više volio da derbi odluči titulu.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Realno, koliko god ja zelio biti optimista, nazalost, mislim da smo mi titulu i borbu za trofeje izgubili protiv Borca...
Nije problem samo izgubiti utakmicu, vec smo mi izgubili sve sto moze jedna ekipa da izgubi u tako kratkom vremenu... A nabitnije je samopouzdanje, Sto automatski znaci da se uvukao strah medju igrace a i upravu...
Al bez obzira na sve, ja bih Mehu ostavio na klupi.. Neka pokaze sta zna od pocetka sljedece sezone
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije problem samo izgubiti utakmicu, vec smo mi izgubili sve sto moze jedna ekipa da izgubi u tako kratkom vremenu... A nabitnije je samopouzdanje, Sto automatski znaci da se uvukao strah medju igrace a i upravu...
Al bez obzira na sve, ja bih Mehu ostavio na klupi.. Neka pokaze sta zna od pocetka sljedece sezone
Cccccc BHT snimao web kamerom na Koševu

Sve stoji sto si rekao Miden,1-0 na Hasetu 0-0 ili 1-2 na strani igra na rezultat bodovi ovo ono sve je to ok ali meni ne izgleda bas tako,nadam se da grijesim.A ja sam davno rekao ma **** i titulu samo nek naprave klub da lici na nesto titula ce doci ko slag na kraju.hilmo je napisao/la:Ma svi mi imamo slično mišljenje, samo ga drukčije interpretiramo pa djeluje kao da su potpuno različita. Ono jučer je bilo sasvim OK, neka bolje igra nije ni bila potrebna da se ovakav protivnik pobjedi. Pretpostavljam da će nešto slično biti i u Zvorniku, gdje će opet kvalitet pobjediti bez obzira na pruženu igru. Ali u Travniku će trebati malo više, a protiv ekipa iz vrha mnogo više i angažovanosti i koncetracije i borbenosti, zatim manje grešaka. Kada sve to uspijemo onda nećemo imati problema bez obzira na protivnika, samo je kod nas slučaj što to nikako da ukonponujemo.miden je napisao/la:Napisao sam sinoc da sam donekle zadovoljan igrom. Prvo poluvrijeme loše, ali drugo dosta bolje.
Ovakve utakmice se moraju dobijati bez obzir na pruženu igru, jer jedino tako možemo doći do nekog pobjedničkog mentaliteta koji nama godinama nedostaje.
Svi mi imamo slicnu dijagnozu moj Hilmo a ne misljenje pa ja cu obolit vise zena bjezi od mene poslije svake tekme haha al jedno si dobro rekao:samo je kod nas slucaj sto to nikako da ukomponujemo! To je to nema kontinuiteta nema samopouzdanja nema pobjednickog mentaliteta nema prve postave nema rezultata.A bez rezultata mi ne mozemo naci prijeko potrebni mir.Cujem da je i ova saga oko Gojka i njegovog menadjera zavrsena vjerovatno svi znate o cemu se radi zaista nam nikakve turbulencije vise ne trebaju. Podrska do kraja pa sta bude jbg
Apsulutno se slazem. Prednost Sirokog nije mala, ali i da imamo isto bodova, mislim da mi na kraju ne bi bili prvi. Jednostavno, mi nemamo igru i to je kljucna stvar. Daj Boze da grijesim, ali ja iskreno sumnjam da se mi mozemo vratiti sa dva naredna gostovanja sa 6 osvojenih bodova.Zip je napisao/la:Realno, koliko god ja zelio biti optimista, nazalost, mislim da smo mi titulu i borbu za trofeje izgubili protiv Borca...
Bar smo postali realni. I to je neki pomak. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Al zato sledecu osvajamo .
Koliko smije biti registrovano stranih igraca u jednoj utakmici ?
Koliko smije biti registrovano stranih igraca u jednoj utakmici ?
Pa realno je bilo i da ova ekipa bude prva u ovakvoj ligi. Nakon Atromitosa, niko nije mogao ocekivati da cemo gubiti bodove protiv Obarske, Travnika, Veleza, Celika...Ocito da nam se tad predvidjanja nisu ostvarila. Mozda tako bude i sad pa nas pozitivno iznenadeHigh je napisao/la:Bar smo postali realni. I to je neki pomak.

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bvsic, EastMadness, Fouzi1, Google [Bot], HariTz, Hrammm1921, relativizam, ronaldo99, SamoDaKazeem, Seipronto i 127 gostiju.