FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Došli praviti probleme u pitomom Gradačcu znali su gdje mogu praviti sranja mirna publika došlo ono divljat tu to je trbalo istamburati.
- savatihotece
- Kontakt:
Mali Hodžić dobar, iako je izgledao malo pogubljen u početku, a i Amar je na njega nešto galamio. Za Brkovića sam još ranije rekao da je dobar, samo malo prežestok. Bojim se da bi lahko fasovo crveni u nekoj važnijoj utakmici. Sve u svemu ja bi u BL krenuo i sa jednim i sa drugim. Selimovića, koji kako je u Želji nije ispunio očekivanja, stavio bih na klupu kao i Adilovića. Bekrić se vraća, a sa Brkovićem bi imali brži protok lopte. Samo da i Zolotić popravi pas igru. Jbg imao je sijaset pogrešnih dodavanja.Sve ostalo bih ostavio (Kerla umjesto požutjelog Vasilića). Jamak na klupu.
Mislim da ovakva postava, koja je dosta pokretljiva, može parirati Borcu koji je zaista napravio respektabilan sastav.Ja bih sa bodom bio prezadovoljan.
p.s. Mislim da bi nam u polufinalu kupa Široki više lego od Zrinjskog, a daj bože Slogu.
Mislim da ovakva postava, koja je dosta pokretljiva, može parirati Borcu koji je zaista napravio respektabilan sastav.Ja bih sa bodom bio prezadovoljan.
p.s. Mislim da bi nam u polufinalu kupa Široki više lego od Zrinjskog, a daj bože Slogu.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hvala za objasnjenje... Sada je mnogo jasnije...AnelZ je napisao/la:Relativno je. Kod nas ove nastupajuce sezone u Evropi 2013/14 (32. na UEFA rankingu nam je liga) prvak ide u drugo pretkolo Lige Prvaka, dok drugi i treci obezbjedjuju po prvo pretkolo Lige Evrope. Uz njih pobjednik kupa obezbjedjuje drugo pretkolo Lige Evrope. U slucaju da kup osvoji prvak lige, finalista kupa ide u prvo pretkolo Lige Evrope, dok drugoplasirana ekipa lige preuzima nastup u drugom pretkolu Lige Evrope.DzoleZeljo je napisao/la:EDIT: Nesto gledam koje sve pozicije vode u EVROPU ove godine, pa mi zapade za oko da 4 mjesto vise ne vodi u evropu. Da li je ovo tacno?
E sada, ako se uzme u obzir da su male sanse da Zrinjski i Široki budu prvaci, onda je skoro sigurno da ce ili pobjednik kupa (u slucaju da to ne budemo mi, nedaj Bože) ili finalista (ako mi osvojimo duplu) ici u pretkolo Lige evrope (idem od logicne pretpostavke da cemo mi biti prvaci). Prosle godine je bilo pomalo specificno jer smo mi osvojili duplu, a Široki Brijeg bio ujedno i drugoplasirana ekipa lige, a i finalista kupa, pa se sve samo pomjerilo za jedno mjesto i tako je i cetvrtoplasirana ekipa isla u Evropu.

savatihotece je napisao/la:Mali Hodžić dobar, iako je izgledao malo pogubljen u početku, a i Amar je na njega nešto galamio. Za Brkovića sam još ranije rekao da je dobar, samo malo prežestok. Bojim se da bi lahko fasovo crveni u nekoj važnijoj utakmici. Sve u svemu ja bi u BL krenuo i sa jednim i sa drugim. Selimovića, koji kako je u Želji nije ispunio očekivanja, stavio bih na klupu kao i Adilovića. Bekrić se vraća, a sa Brkovićem bi imali brži protok lopte. Samo da i Zolotić popravi pas igru. Jbg imao je sijaset pogrešnih dodavanja.Sve ostalo bih ostavio (Kerla umjesto požutjelog Vasilića). Jamak na klupu.
slažem se sa svim , ali da Jamaka na poluvremenu uvede. vidi, svježa krv (Zolotić, Hodžić, Brković) , mogla bi biti presudna tamo. al ne zna se kako će oni tamo otvoriti igru. mislim da će Bekrić ipak biti ključ, iskustvo, tehnika, zbog toga. treba fino organizovati se u nekim bitnim segmentima, pasovi, kontre i sl. vidjelo bi se, kako ovi mladi imaju i snage i volje za to. ipak će oni biti okosnica tima za godinu, dvije, tri, ako se negdje ne ispale. a zna se šta nas tamo čeka tako da, za nadati se da će Amar nać penicilin za njih.

Another hero - another mindless crime.
- champions1921
ZZtop10 je napisao/la:Ja kolko znam , nije. Samo je Sadikovic potpisao. Usput , je li bio Sadikovic na klupi u subotuchampions1921 je napisao/la:Zna li neko jeli Rijad Bajic potpisao kakav ugovor sa Zeljom??
A zna li neko jeli mu nudjeno da potpise kakav ugovor?? Pored Hodzica ja godinama nisam gledao kvalitetnijeg omladinca a mislim da krajem sezone izlazi iz juniora i bila bi tragedija ne vezati ga za klub do tada i na taj nacin ga izgubiti.. Sta vise, mislim, da i u ovom momentu moze dati puno vise na terenu od mnogih iz ove postave prvotimaca (Brkovica, Smajica, E.Colica).. Moze biti alternativa na oba krila.. Ne znam jeli ga jos neko od vas pratio ali nije lahko zabiti 20 golova za polusezonu ni u jednom rangu takmicenja..ipetm je napisao/la:Sadiković je potpisao ugovor, ali će ovu sezonu odraditi sa juniorima.
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Sve je to lijepo,forsirati mladje igrace,ali procice jos vremena dok Hodzic i Brkovic budu starteri u jacim utakmicama. A sto se tice Selimovica,to da nije ispunio ocekivanja??? Pa jarane Vernes je dao sve bitne golove do sad,protiv Travnika su svi realno izgledali nikakvi,ali to nije mjerilo stvarne snage.Frobidden je napisao/la:savatihotece je napisao/la:Mali Hodžić dobar, iako je izgledao malo pogubljen u početku, a i Amar je na njega nešto galamio. Za Brkovića sam još ranije rekao da je dobar, samo malo prežestok. Bojim se da bi lahko fasovo crveni u nekoj važnijoj utakmici. Sve u svemu ja bi u BL krenuo i sa jednim i sa drugim. Selimovića, koji kako je u Želji nije ispunio očekivanja, stavio bih na klupu kao i Adilovića. Bekrić se vraća, a sa Brkovićem bi imali brži protok lopte. Samo da i Zolotić popravi pas igru. Jbg imao je sijaset pogrešnih dodavanja.Sve ostalo bih ostavio (Kerla umjesto požutjelog Vasilića). Jamak na klupu.
slažem se sa svim , ali da Jamaka na poluvremenu uvede. vidi, svježa krv (Zolotić, Hodžić, Brković) , mogla bi biti presudna tamo. al ne zna se kako će oni tamo otvoriti igru. mislim da će Bekrić ipak biti ključ, iskustvo, tehnika, zbog toga. treba fino organizovati se u nekim bitnim segmentima, pasovi, kontre i sl. vidjelo bi se, kako ovi mladi imaju i snage i volje za to. ipak će oni biti okosnica tima za godinu, dvije, tri, ako se negdje ne ispale. a zna se šta nas tamo čeka tako da, za nadati se da će Amar nać penicilin za njih.
A za Bekrica se iskreno nadam,da je suplja ono sto cujem,a to je da nije u formi ni 20%,a na terenu izgleda ko da je ograisao...

@champions- Hodzic je koliko ja znam Liverpulov igrac,a kod nas je samo na posudbi,dok ne napuni odredjeni broj godina.Sto znaci da je najverovatnije izgubljen,kao okosnica ekipe u buducnosti ili kao eventualni transfer,nazalost
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 05 mar 2013, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
dušmanska.SarajlijaTM je napisao/la:
A za Bekrica se iskreno nadam,da je suplja ono sto cujem,a to je da nije u formi ni 20%,a na terenu izgleda ko da je ograisao...

- SarajlijaTM
Ma ne dolazi bas od dusmana,sta vise od ljudi koji zive za zelju,to me i brine... Ima ugovor do ljeta koliko znam,a niko ga ne spominje kad su produzenja u pitanjuFrobidden je napisao/la:dušmanska.SarajlijaTM je napisao/la:
@Aco-znas li ti sta vise o bekricu?
čak i da nije u formi, Bekrija bi trebao igrati protiv Borca, ako ništa ono bar zbog prekida. Protiv Travnika smo imali desetak kornera i isto toliko faulova za dobar centaršut, a to ni Smajić, ni Jamak nisu dobro uradili. Bekrić bar zna, dobro izvesti korner i prekid.Frobidden je napisao/la:dušmanska.SarajlijaTM je napisao/la:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bekrić, Smajić i Bogi sigurno produžuju ugovoreSarajlijaTM je napisao/la:Ma ne dolazi bas od dusmana,sta vise od ljudi koji zive za zelju,to me i brine... Ima ugovor do ljeta koliko znam,a niko ga ne spominje kad su produzenja u pitanjuFrobidden je napisao/la:dušmanska.SarajlijaTM je napisao/la:
@Aco-znas li ti sta vise o bekricu?

- champions1921
@SarajlijaTM
Znam za Aru.. Post se odnosio na Riada Bajica.. Za Armina smo vec naplatili, cini mi se, oko 300.000KM.. Ovaj bi nam mogao pobjeci Dzaba ako nesto ne urade po tom pitanju..
Znam za Aru.. Post se odnosio na Riada Bajica.. Za Armina smo vec naplatili, cini mi se, oko 300.000KM.. Ovaj bi nam mogao pobjeci Dzaba ako nesto ne urade po tom pitanju..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 mar 2013, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
odlično onda.
pazite šta sam vam rekao, Bekrić će biti ključ pobjede u Banja Luci.
A isto mi je drago što čujem da bi Bogičević trebao produžiti ugovor. U odbrani je nezamjenjiv haman, o šuterskim sposobnostima da ne govorimo kao i igri glavom

pazite šta sam vam rekao, Bekrić će biti ključ pobjede u Banja Luci.
A isto mi je drago što čujem da bi Bogičević trebao produžiti ugovor. U odbrani je nezamjenjiv haman, o šuterskim sposobnostima da ne govorimo kao i igri glavom

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ama samo bez sikiracije....
Prosle godine od Banja Luke nas je sve krenulo....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PRIDRUZI SE I TI, DA ZAJEDNO NASTAVIMO TRADICIJU.....

Prosle godine od Banja Luke nas je sve krenulo....

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PRIDRUZI SE I TI, DA ZAJEDNO NASTAVIMO TRADICIJU.....
Znaci da se ne lazemo u banja luci nam je pusa 100% akobilo koji drugi rezultat bude ja vise nikad necu pisati na ovom forumu nego moja prognoza je da cemo dobiti SVINJSKI
NK Zeljeznicar nije zadnje tri utakmice pobjedio Svinjski!A bili ste jaci za babu,nyemu,kvesu,besliju i zebu...sad ti vidi kako cete tek proci sa ovim klocevima sto su vam ostali tipa Bogic Bogicevic i Selim Selimovic!CARSON je napisao/la:Znaci da se ne lazemo u banja luci nam je pusa 100% akobilo koji drugi rezultat bude ja vise nikad necu pisati na ovom forumu nego moja prognoza je da cemo dobiti SVINJSKI

bekicamir je napisao/la:NK Zeljeznicar nije zadnje tri utakmice pobjedio Svinjski!A bili ste jaci za babu,nyemu,kvesu,besliju i zebu...sad ti vidi kako cete tek proci sa ovim klocevima sto su vam ostali tipa Bogic Bogicevic i Selim Selimovic!CARSON je napisao/la:Znaci da se ne lazemo u banja luci nam je pusa 100% akobilo koji drugi rezultat bude ja vise nikad necu pisati na ovom forumu nego moja prognoza je da cemo dobiti SVINJSKI
ja nisam reako da cemo Vas proci ali imam osjecaj da cemo Vas dobiti a ko ce proci to se nikad ne zna ali i ti si svjestan ko je blizi prolazu
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa sta ako nismo pobjedili 3 zadnje prvenstvene utakmice... tradicije su ti da se ruse... a to samo mi mozemo... vi ste izuzetak koji potvrdjuje pravilo... zakone velikih brojeva samo mi mozemo rusiti... i budite sretni sto ne znate za poraz vec 3 utakmice... jer je tu kraj!bekicamir je napisao/la:NK Zeljeznicar nije zadnje tri utakmice pobjedio Svinjski!A bili ste jaci za babu,nyemu,kvesu,besliju i zebu...sad ti vidi kako cete tek proci sa ovim klocevima sto su vam ostali tipa Bogic Bogicevic i Selim Selimovic!CARSON je napisao/la:Znaci da se ne lazemo u banja luci nam je pusa 100% akobilo koji drugi rezultat bude ja vise nikad necu pisati na ovom forumu nego moja prognoza je da cemo dobiti SVINJSKI

Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 05 mar 2013, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
ako ćemo statistike uzimati u obzir, vjerujem da bi svi nas htjeli izbjeć. da mi je znat koji nesretnik će nas izvući... 

jel sad u 12 izvlacenje da ne cekam dzaba.