Ja bih prije rek'o da je štoper.Lampard8 je napisao/la:Otkud znaju da je napadač u pitanju, možda je krilo il bek
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se ikad išta loše desilo da Amerika nije bila iza toga? Ozbiljno. U historiji čovječanstva?HarisHelic je napisao/la:Momci ovo sto ovih dana gledate po Francuskoj je cista namjestaljka amerike
Amerika stoji iza stogodisnjeg rata izmedju Engleske i Francuske 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]
kako ovo djeluje loše organizovano i primitivno
Pa ako se ništa efikasnije nije moglo osmisliti ne znam eto..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
hilmo je napisao/la:Hoće, hoće...Sabinho je napisao/la:Nece ovo na dobro izaci.![]()
Samo treba da se ostvare nečiji interesi...
A mogao bi se nekad i na fejs javiti, što čekaš da te uvijek ovdje prozivam![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- JackTheStripper
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
Je li ova http://static.klix.ba/media/images/vije ... 0.3_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;JackTheStripper je napisao/la:Trazim sliku o licemjerju charlija hebdoa, bila je na ovoj temi ali je ne mogu naci. Moze li neko postaviti? Treba mi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Po cemu je ova slika licemjerna ?rob do bagro je napisao/la:Je li ova http://static.klix.ba/media/images/vije ... 0.3_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;JackTheStripper je napisao/la:Trazim sliku o licemjerju charlija hebdoa, bila je na ovoj temi ali je ne mogu naci. Moze li neko postaviti? Treba mi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mislim da vam tom slikom pokušava nešto reći. I to nije tako teško za razumjeti.
- JackTheStripper
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Uzeli su vam i Island al im je to izmaklo. I Britanci su vam uzeli Shetland i Orkney, Šveđani Skane, Blekinge (Nerminovicu) i Jamtland. Pošto je Svalbard, ostalo mi dinara od sajma pa da ne bacam?
I Halland.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Baš tako. I Gotland. I Osel. Prava rasprodajaJackTheStripper je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Uzeli su vam i Island al im je to izmaklo. I Britanci su vam uzeli Shetland i Orkney, Šveđani Skane, Blekinge (Nerminovicu) i Jamtland. Pošto je Svalbard, ostalo mi dinara od sajma pa da ne bacam?
I Halland.
Ako sam dobro shvatio govorite o geo. Mozda je van konteksta ali se sjetih kako SAD uze Ruse za Aljasku, pa to je pljacka milenija. Ali eto ko je znao da ce biti bogata resursima.DukeOfWellington je napisao/la:Baš tako. I Gotland. I Osel. Prava rasprodajaJackTheStripper je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Uzeli su vam i Island al im je to izmaklo. I Britanci su vam uzeli Shetland i Orkney, Šveđani Skane, Blekinge (Nerminovicu) i Jamtland. Pošto je Svalbard, ostalo mi dinara od sajma pa da ne bacam?
I Halland.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tad je to bila samo ledina s pogrešne strane mora. A Rusija je već imala i previše ledine. Lako je sad bit' pametan, al' tad su te pare dobro došle u skoro praznu carsku kasu.muamerc je napisao/la: Ako sam dobro shvatio govorite o geo. Mozda je van konteksta ali se sjetih kako SAD uze Ruse za Aljasku, pa to je pljacka milenija. Ali eto ko je znao da ce biti bogata resursima.
DukeOfWellington je napisao/la:Tad je to bila samo ledina s pogrešne strane mora. A Rusija je već imala i previše ledine. Lako je sad bit' pametan, al' tad su te pare dobro došle u skoro praznu carsku kasu.muamerc je napisao/la: Ako sam dobro shvatio govorite o geo. Mozda je van konteksta ali se sjetih kako SAD uze Ruse za Aljasku, pa to je pljacka milenija. Ali eto ko je znao da ce biti bogata resursima.
Doduse. Bilo preskupo odrzavanje pa daj sta das a i prilicno daleko. Tad bi to zahtjevalo velike izdatke.
SAD je cini mi se kupila i Floridu od Spanije, ili se varam, mozda su i od Francuza Luizijanu, ne sjecam se. Kako god isplative investicije.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Francuzi su iscicijali neku siću, Španci nisu dobili ništa, kolonije su jednostavno odlazile od njih. Osim toga Britanci su bacili oko na Aljasku, i to je pomoglo Rusima da brže-bolje izvuku što mogu jer budimo realni Britanija je imala cijelu logistiku u Kanadi, kako bi to Rusi branili uopšte?muamerc je napisao/la: Doduse. Bilo preskupo odrzavanje pa daj sta das a i prilicno daleko. Tad bi to zahtjevalo velike izdatke.
SAD je cini mi se kupila i Floridu od Spanije, ili se varam, mozda su i od Francuza Luizijanu, ne sjecam se. Kako god isplative investicije.
Nikako. Neisplativo. Rusi su uradili jedinu logicnu stvar koju su mogli. Ma citam ovu knjigu Istorija SAD, Henry Brentford, pa, ko malo, da komentarisem. Preporuka ako nisi citao. Ne znam koliko je objektivna odnosnk subjektivna ali svakako odlicna knjiga.DukeOfWellington je napisao/la:Francuzi su iscicijali neku siću, Španci nisu dobili ništa, kolonije su jednostavno odlazile od njih. Osim toga Britanci su bacili oko na Aljasku, i to je pomoglo Rusima da brže-bolje izvuku što mogu jer budimo realni Britanija je imala cijelu logistiku u Kanadi, kako bi to Rusi branili uopšte?muamerc je napisao/la: Doduse. Bilo preskupo odrzavanje pa daj sta das a i prilicno daleko. Tad bi to zahtjevalo velike izdatke.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vojvodu za savjetnika ministra vanjskih poslova
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Onaj momcina od 18 godina sto su mu spominjali ime u vezi ovog terora u pocetku bio u skoli kad je se to desilo. Momku su maksimalno otezali zivot, ime ce mu uvijek bit povezano za to. Treba tuzit novinare sto su objavili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam čitao, uzet ću u obzir.muamerc je napisao/la: Nikako. Neisplativo. Rusi su uradili jedinu logicnu stvar koju su mogli. Ma citam ovu knjigu Istorija SAD, Henry Brentford, pa, ko malo, da komentarisem. Preporuka ako nisi citao. Ne znam koliko je objektivna odnosnk subjektivna ali svakako odlicna knjiga.
Iz svake knjige, ma koliko ona bila neobjektivna možeš izvući objektivne zaključke. Samo uključi filter za objektivnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.