Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jan 2015, 20:53

Lampard8 je napisao/la:Otkud znaju da je napadač u pitanju, možda je krilo il bek :?
Ja bih prije rek'o da je štoper. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 jan 2015, 20:57

[youtube][/youtube]

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 jan 2015, 21:01

HarisHelic je napisao/la:Momci ovo sto ovih dana gledate po Francuskoj je cista namjestaljka amerike
Jel se ikad išta loše desilo da Amerika nije bila iza toga? Ozbiljno. U historiji čovječanstva?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jan 2015, 21:05

Amerika stoji iza stogodisnjeg rata izmedju Engleske i Francuske :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 jan 2015, 21:06

filip13 je napisao/la:[youtube][/youtube]

kako ovo djeluje loše organizovano i primitivno :? . Stoji ih gomila na vratima i random pucanje u supermarket.
Pa ako se ništa efikasnije nije moglo osmisliti ne znam eto..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jan 2015, 21:07

hilmo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Nece ovo na dobro izaci. :oops: :cry:
Hoće, hoće...
Samo treba da se ostvare nečiji interesi...

A mogao bi se nekad i na fejs javiti, što čekaš da te uvijek ovdje prozivam :D :mrgreen:
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jan 2015, 21:09

Ima li ko sliku??
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 jan 2015, 21:20

JackTheStripper je napisao/la:Trazim sliku o licemjerju charlija hebdoa, bila je na ovoj temi ali je ne mogu naci. Moze li neko postaviti? Treba mi.
Je li ova http://static.klix.ba/media/images/vije ... 0.3_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 jan 2015, 21:25

rob do bagro je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Trazim sliku o licemjerju charlija hebdoa, bila je na ovoj temi ali je ne mogu naci. Moze li neko postaviti? Treba mi.
Je li ova http://static.klix.ba/media/images/vije ... 0.3_mn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Po cemu je ova slika licemjerna ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jan 2015, 21:27

Mislim da vam tom slikom pokušava nešto reći. I to nije tako teško za razumjeti.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 09 jan 2015, 21:32

DukeOfWellington je napisao/la:Uzeli su vam i Island al im je to izmaklo. I Britanci su vam uzeli Shetland i Orkney, Šveđani Skane, Blekinge (Nerminovicu) i Jamtland. Pošto je Svalbard, ostalo mi dinara od sajma pa da ne bacam?

I Halland.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jan 2015, 21:50

JackTheStripper je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Uzeli su vam i Island al im je to izmaklo. I Britanci su vam uzeli Shetland i Orkney, Šveđani Skane, Blekinge (Nerminovicu) i Jamtland. Pošto je Svalbard, ostalo mi dinara od sajma pa da ne bacam?

I Halland.
Baš tako. I Gotland. I Osel. Prava rasprodaja :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 jan 2015, 21:52

DukeOfWellington je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:

I Halland.
Baš tako. I Gotland. I Osel. Prava rasprodaja :D
Ako sam dobro shvatio govorite o geo. Mozda je van konteksta ali se sjetih kako SAD uze Ruse za Aljasku, pa to je pljacka milenija. Ali eto ko je znao da ce biti bogata resursima.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jan 2015, 22:18

muamerc je napisao/la: Ako sam dobro shvatio govorite o geo. Mozda je van konteksta ali se sjetih kako SAD uze Ruse za Aljasku, pa to je pljacka milenija. Ali eto ko je znao da ce biti bogata resursima.
Tad je to bila samo ledina s pogrešne strane mora. A Rusija je već imala i previše ledine. Lako je sad bit' pametan, al' tad su te pare dobro došle u skoro praznu carsku kasu.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 jan 2015, 22:40

muamerc je napisao/la: Ako sam dobro shvatio govorite o geo. Mozda je van konteksta ali se sjetih kako SAD uze Ruse za Aljasku, pa to je pljacka milenija. Ali eto ko je znao da ce biti bogata resursima.
Tad je to bila samo ledina s pogrešne strane mora. A Rusija je već imala i previše ledine. Lako je sad bit' pametan, al' tad su te pare dobro došle u skoro praznu carsku kasu.

Doduse. Bilo preskupo odrzavanje pa daj sta das a i prilicno daleko. Tad bi to zahtjevalo velike izdatke.
SAD je cini mi se kupila i Floridu od Spanije, ili se varam, mozda su i od Francuza Luizijanu, ne sjecam se. Kako god isplative investicije.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jan 2015, 22:46

muamerc je napisao/la: Doduse. Bilo preskupo odrzavanje pa daj sta das a i prilicno daleko. Tad bi to zahtjevalo velike izdatke.
SAD je cini mi se kupila i Floridu od Spanije, ili se varam, mozda su i od Francuza Luizijanu, ne sjecam se. Kako god isplative investicije.
Francuzi su iscicijali neku siću, Španci nisu dobili ništa, kolonije su jednostavno odlazile od njih. Osim toga Britanci su bacili oko na Aljasku, i to je pomoglo Rusima da brže-bolje izvuku što mogu jer budimo realni Britanija je imala cijelu logistiku u Kanadi, kako bi to Rusi branili uopšte?

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 jan 2015, 23:06

muamerc je napisao/la: Doduse. Bilo preskupo odrzavanje pa daj sta das a i prilicno daleko. Tad bi to zahtjevalo velike izdatke.
Francuzi su iscicijali neku siću, Španci nisu dobili ništa, kolonije su jednostavno odlazile od njih. Osim toga Britanci su bacili oko na Aljasku, i to je pomoglo Rusima da brže-bolje izvuku što mogu jer budimo realni Britanija je imala cijelu logistiku u Kanadi, kako bi to Rusi branili uopšte?
Nikako. Neisplativo. Rusi su uradili jedinu logicnu stvar koju su mogli. Ma citam ovu knjigu Istorija SAD, Henry Brentford, pa, ko malo, da komentarisem. Preporuka ako nisi citao. Ne znam koliko je objektivna odnosnk subjektivna ali svakako odlicna knjiga.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jan 2015, 23:08

Vojvodu za savjetnika ministra vanjskih poslova :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jan 2015, 23:10

Onaj momcina od 18 godina sto su mu spominjali ime u vezi ovog terora u pocetku bio u skoli kad je se to desilo. Momku su maksimalno otezali zivot, ime ce mu uvijek bit povezano za to. Treba tuzit novinare sto su objavili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jan 2015, 23:11

muamerc je napisao/la: Nikako. Neisplativo. Rusi su uradili jedinu logicnu stvar koju su mogli. Ma citam ovu knjigu Istorija SAD, Henry Brentford, pa, ko malo, da komentarisem. Preporuka ako nisi citao. Ne znam koliko je objektivna odnosnk subjektivna ali svakako odlicna knjiga.
Nisam čitao, uzet ću u obzir.

Iz svake knjige, ma koliko ona bila neobjektivna možeš izvući objektivne zaključke. Samo uključi filter za objektivnost.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.