Mozemo mi tebi reci pomoz Bog ako treba nije frka. Samo cire.sviunapad1010 je napisao/la:Selam @beli. Selam Muhamede.
Nego muha jesi li istrazivao za bogumile fakat, ili onako bacas bombe?
Alejkumu Selam.
Jel ti ja licim na Boska Buhu
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Mozemo mi tebi reci pomoz Bog ako treba nije frka. Samo cire.sviunapad1010 je napisao/la:Selam @beli. Selam Muhamede.
Nije mi frka reci da saznaš kako cu odgovoriti.MocMahale444 je napisao/la:Mozemo mi tebi reci pomoz Bog ako treba nije frka. Samo cire.sviunapad1010 je napisao/la:Selam @beli. Selam Muhamede.
Alejkumu Selam.
Jel ti ja licim na Boska Buhu
MocMahale444 je napisao/la:**** Tursku koji su **** oni.
MocMahale444 je napisao/la:Ma jok, mislio sam ali u prvih 11 nema dovoljno muslimana.
Druzeee Tito mi tiii seee kunemoMocMahale444 je napisao/la:Neretvanska je napisao/la: Muha brato jeli ovo Sejo i Seada na pomolu![]()
![]()
Jok ba, ima ona momka pitara.
Jos uz to nije vlahinja, znaci u startu je slabo odma.
ne vredzati govedaGoosman je napisao/la:
Zato im je litar rakije misaona imenica.MocMahale444 je napisao/la:"Uživamo u Sarajevu, stigli smo sinoć i moramo reći da je pivo jako dobro. Teško nam je međutim naći pubove gdje bismo mogli piti na naš način. Hranu još nismo probali. Jučer nismo jeli nikako, samo smo pili, jer "eating is cheating", složni su navijači Sjeverne Irske.
Nemaju oni meraka **** ih mlitave.
Malo meze ( suhomesnatih proizvoda i 2 kile hljeba) jer kako mogu lokati na prazan stomak.
Sve muha ne pijeMocMahale444 je napisao/la:Nemaju proces lokanja.
Nego na ho-ruk.
Dva sata prije pocetka jedes, cekas da se hrana slegne. Ubijes 45 minuta sna.
Poslije toga ako pratis igru 24 sata lagano.
Ovi se za 2 sata olese ko mazge.
Cugo sam ja u svoje doba ali nekako dosta problema naleti kad si pod gasom.Penaltiky je napisao/la:Sve muha ne pijeMocMahale444 je napisao/la:Nemaju proces lokanja.
Nego na ho-ruk.
Dva sata prije pocetka jedes, cekas da se hrana slegne. Ubijes 45 minuta sna.
Poslije toga ako pratis igru 24 sata lagano.
Ovi se za 2 sata olese ko mazge.![]()
28 sat prilegnes u separe do 31 i nastavljas laganica.
Djaba sve, Zen´caaaaaaaaaa u srcu <3tareizo je napisao/la:ne vredzati govedaGoosman je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.