Proći ćete kao što je prošlo i Sarajevo.zrinja1905 je napisao/la:proci cete kao sto nas je proslo i sarajevo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
moglo je i bolje ali eto.
žao mi Zrinjskog, taman jedan sarajevski klub izbacili, drugi će ih potopiti.

Another hero - another mindless crime.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
zna li ko kad su datumi odigravanja utakmica?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ova vijest na portalu, k'o da je malo dijete sastavilo.. Pa ko je domacin, kad se igra, kad je uzvrat majku mu...
Zaebano ce biti, al' hajd bolje nego Siroki, oni bi nam zadali vise problema, ovi zele da se nadigravaju...
Zaebano ce biti, al' hajd bolje nego Siroki, oni bi nam zadali vise problema, ovi zele da se nadigravaju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
mene osjecaj nikad ne vara rekao sam Svinjski ali sam isto rekao da nam je pusa protiv bojcaFrobidden je napisao/la:moglo je i bolje ali eto.![]()
Dona je napisao/la:@carson
Mnogo je takvih koji su pisali da ako pobjedim necemo pisati na forumu.
Zeljo je isto prvu polusezonu bio kuci los malo ko je mislio da na gostovanju s takvom igrom mozemo nesto pa smo sve poderali.Prva je tekma,vraca se Bekric i mislim da uzimamo bod u BL..
Tebe razabu sam se sjetio sto puta kad je sarajevo povelo protiv celika svega sam ti se sjetio nemoj sta zamjeriti ali je tako
Kuglice su odlučile da će se u polufinalu sastati: Sloga - Široki Brijeg i Željezničar - Zrinjski. Prvi susreti se igraju 13. marta u 15 odnosno 18 sati, a revanši na rasporedu 3. aprila.
Nekom logikom prvu igramo kuci.
Nekom logikom prvu igramo kuci.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Da smo izvukli Slogu manekeni bi sebi u glavi već upisali pobjede, i onda bismo gledali patnju na terenu, ovako Zrinjski dobar protivnik, a drago mi je što nije Široki...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bolje je sto je prva kuci, jer do uzvrata ima dosta dosta vremena, a mi i nismo u nekoj bas sjajnoj formi trenutno, a do aprila ima da jedemo malu djecu, pa tako i njih...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
pa pa zeljo 

Pa dobro, slagao bi kad bi rekao da mi je zao. Mislim, zasto zaliti Zrinjski?
Jedino cega se ja bojim je kako ce oni podnijeti definitivno ispadanje na svom terenu, ako je vec uzvratna kod njih..... Nadam se dobroj organizaciji.
Jedino cega se ja bojim je kako ce oni podnijeti definitivno ispadanje na svom terenu, ako je vec uzvratna kod njih..... Nadam se dobroj organizaciji.
- SarajlijaTM
Mislim da su sad sve nade komsinica,da nadju opravdanje za ovogodisnji neuspjeh,usmjerene na svinjski 
Edit: Sva sreca pa Amar ne razmislja ko pojedini ovdje sto kontaju da ce mo svinjski glat otresti,bice to najteze utakmice u ovoj sezoni sigurno...

Edit: Sva sreca pa Amar ne razmislja ko pojedini ovdje sto kontaju da ce mo svinjski glat otresti,bice to najteze utakmice u ovoj sezoni sigurno...
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 05 mar 2013, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
plakat ce ti vi za nama 

a jbt nas nikad da laksi raspored potrefi al eto barem nece biti price nastimali slogu
al opet ocekujem standardnu spiku kup klubovima sa hrvatskim predznakom
a sta ocekivati ma isto kao i protiv celik u finalu ... pobjeda kuci, euforija mostaraca i lagano 03 za nastavak njihovog pracenja dinama ili hajduka

SamoZeljo je napisao/la:Pa dobro, slagao bi kad bi rekao da mi je zao. Mislim, zasto zaliti Zrinjski?
u slucaju da budu bolji mi cemo im pruziti ruku i cestitati i NARAVNO APLAUZOM ISPRATITI
TO NAJBOLJE ZNAJU OVI PALESTINCI IZ BANJA LUKE.
kako pise danasnji avazov sport povreda Kvesica je stopirala njegov transfer u Napoli... e sad koliko je to bilo realno i sve ali eto tako pise to je izjava njegovog menadzera
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Možeš li to slikati ili skenirati pa postaviti ?MrRiccoli je napisao/la:kako pise danasnji avazov sport povreda Kvesica je stopirala njegov transfer u Napoli... e sad koliko je to bilo realno i sve ali eto tako pise to je izjava njegovog menadzera
DRUG NEBI TI PUNCA
rado bi Bgm ali uzeo od druga sport i procitam to, vjerovatno neko ima pa nek skenira i postavi, ne pise nista spektakularno ono nego eto kao sad ide na tu operaciju kod doktrora Nemeca pauzirat ce oko 6 mjeseci i kao ta povreda mu je sprijecila transfer u Napoli...bagrcavi je napisao/la:Možeš li to slikati ili skenirati pa postaviti ?MrRiccoli je napisao/la:kako pise danasnji avazov sport povreda Kvesica je stopirala njegov transfer u Napoli... e sad koliko je to bilo realno i sve ali eto tako pise to je izjava njegovog menadzera
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.