Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nole bi trebao ovo rutinski privest kraju.Znalo se da Gulbis ne moze odigrat 3 vrhunska meca jedan iza drugog.Da moze,bio bi medju 5 na svijetu.
Šta je bilo sa njim? Nema ga nikako u zadnje vrijeme.samirr je napisao/la:Robin Söderling
“Nisam se povukao. Moj san jeste da se vratim i da pokušam. Nadam se da ću jednog dana biti ponovo na terenu“, kaže 29-godišnji Soderling, koji dane provodi u Stokholmu – uživa s porodicom, peca, ali i pokušava da se vrati tenisu.
“Tenis je bio deo mog života od četvrte godine, tako da mi je teško bez njega. Gledam Tomija Hasa, on je u Top 20 sa 36 godina, i zbog toga se osećam pozitivnije. Znate li koji je jedan od razloga što želim da se vratim? Želim da se penzionišem kako ja hoću, kad ja osetim da je dosta. Sada nije dosta“, zaključio je Soderling.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la: Šta je bilo sa njim? Nema ga nikako u zadnje vrijeme.

Ajde da svako napishe minimum josh po jednom shta je bilo sa Soderlingom; kako ima problema sa mononukleozom, kako se nada da ce se vratiti tenisu, kako i dalje trenira... - da bi ti i tebi slichni to znali.
Kako odradise Gulbisa sad,al komentatoru dat medalju za glupost
Ovaj komentator je teski debil.Pa covjek konta da je lopta izasla i bezveze vrati loptu,kaze ovo u stilu Mike Changa sakriva udarac hahahaha
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Nedo Bog da Gulbis okrene ovo,ja mislim da bi zaplako od muke...KiaKaha je napisao/la:Ovaj komentator je teski debil.Pa covjek konta da je lopta izasla i bezveze vrati loptu,kaze ovo u stilu Mike Changa sakriva udarac hahahaha
Fakat,razumijem navijas za Djoleta,i ja bi isto tako,da igra neki nas teniser,a ja komentiram.Al ne mozes svaku liniju Gulbisa uz winner okarakterisat srecom,a svaku liniju Djokovica umjetnoscu.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
-
- Kontakt:
Nole 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nisam nesto impresioniran Noletom. Dobar je, ali nista spektakularno.
Aj da vidim Nadala pa da procijenim.
Aj da vidim Nadala pa da procijenim.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Đoković je došao do finala onako rutinski, mislim da je ostalo još dosta toga u rezervi.
Mislim da mozemo sa sigurnoscu reci da dobivamo novog kralja sljake (bar za ovu godinu)
Kako glupa zavrsnica mecha.Gulbis sam sebe sazvakao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Hajde Rafa pokaži ko je tata ove podloge.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Đoković s pola snage oderao Gulbisa. Kao što sam i predvidio, Latvijac mu je pravio probleme samo u jednom setu, kojeg je i osvojio. Ostala tri su bila klasično odrađivanje posla za Novaka. Spreman je za finale, nema sumnje, iako je danas u nekoliko navrata pravio neočekivane greške iz čistih situacija (mahom na mreži), a to mu se ne smije dešavati. Dobra stvar je što je naučio odservirati as ili service winner u teškim situacijama. Tipično Rogerovski.
A sada drugi meč, koji će valjda biti uzbudljiviji i neizvjesniji.

A sada drugi meč, koji će valjda biti uzbudljiviji i neizvjesniji.
Gulbis se u četvrtom setu premalo oslanjao na lijevu nogu, posebno kada je udarao BH. Očigledno da je povreda ipak u pitanju ili eventualno umor. Noge daju stabilnost udarcu a kada se igrač ne može dovoljno osloniti na njih, udarci gube snagu, intezitet, oštrinu, pravac. Zato je mnogo loptica u 4-om setu poslao u out. Da je nastavio sa igrom iz trećeg, meč bi otišao u peti. Novak je totalno ispao iz ritma, a Gulbis je isti pronašao, pogotovo na riternu i BH-u. Šteta za Ernestov forhend, teško je sa onakvim zamahom biti konkurentan najboljim igračima. Nevjerovatno mnogo laganih riterna je ispucao u out sa tog krila.
Novak dobar, izuzmemo li malo lošiji početak meča i one padove, koje smo ionako navikli gledati od njega.
Novak dobar, izuzmemo li malo lošiji početak meča i one padove, koje smo ionako navikli gledati od njega.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
I meni je fascinantan taj njegov FH. Na stranu što zamah izgleda ružno i neprirodno, ali valjda bi trebao malo saviti lakat kada vidi da su udarci previše kruti i neučinkoviti.
Čak mu ni po gripu ne odgovara. Da je imao udarac sličan BH-u, koji je fenomenalan, danas bi ishod meča bio vjerovatnu drukčiji. Ovako, nema šanse da naudi igraču Djokerovog kalibra samo sa servisom i backhandom. Doduše, net-play mu je također bio jako dobar, međutim vidi se koliko znači imati prodoran i konstantan forehand.

Bravo za Novaka. Nek je dobio ovog maloumnika.
Sada Andy ide do pobjede.
Sada Andy ide do pobjede.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nadal maksimalno ozbiljno ušao u polufinale. Ne ostavlja Andyju ni milimetar prostora da se razmaše i pokaže šta zna, nego agresivnom igrom dolazi do kratkih poena. Za sada mu dobro ide, ali dug je meč da bi se već sada reklo kako ćemo gledati jednosmjernu ulicu u nastavku.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Čestitam Đokoviću što je stigao do finala.
U ova 4 gema vidim da je Rafa ušao maksimalno ozbiljno i mislim da će Mareja riješit u tri seta.Vamos Rafa!
U ova 4 gema vidim da je Rafa ušao maksimalno ozbiljno i mislim da će Mareja riješit u tri seta.Vamos Rafa!
Manchester United!
Imaj u vidu da je Murray proveo skoro 6 sati na terenu vishe od Nadala na ovom turniru.Claus je napisao/la:Nadal maksimalno ozbiljno ušao u polufinale. Ne ostavlja Andyju ni milimetar prostora da se razmaše i pokaže šta zna, nego agresivnom igrom dolazi do kratkih poena. Za sada mu dobro ide, ali dug je meč da bi se već sada reklo kako ćemo gledati jednosmjernu ulicu u nastavku.
Teshko da mu duge razmene i generalno: dug mech odgovaraju.

Ide ovo u 3 seta, ako se neshto drastichno ne promeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.