Ne znam za tebe, al Bgm ja sam se s njegovim inovacijama prosle godine gadno smrzav'o, pogotovo u novembru tamo...sa tri jorgana sam morao biti pokriven kad sam gledao utakmice protiv Bordoa itd.Omerbavarac je napisao/la: Kad je Sosa mogao zapoceti na poziciji zadnjeg veznog, pa kasnije i Haas na beku, zasto i ovaj malac to isto ne bi mogao?![]()
Van Gaal je velika klasa. Samo molim Boga da ostane sto duze, jer dok je on glavni strateg nema zime.![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Nazalost i ako sam planirao ispalo je drugacije nisam pregledo utakmnicu ali hvala bogu pa sam propustio nevaznu utakmnicu jer se radi o prijateljskoj utakmnici(nedo bog da sam propustio nesto vaznije
), nego po komentarima vidim da smo bili dosta bolji sto me jako raduje vise volim da smo se uigrali nego da smo pobijedili na ruzan nacin na neke penale, vidim isto po komentarima da se Ribery vratio u formu sto znaci samo jedno Rib und Rob, a znamo da nema odbrane na svijetu koja moze zaustaviti ovaj dvojac kad su u formi i spremni(nazalost imali su dosta povreda i nismo vidjeli jos ono najbolje od njih) Nije mi jasno zasto Badstruber puca penale
Ali hajde radi se o prijateljskoj utakm. ma da nije nista zgrijeso jednostavno Iker je odlican, i trenutno je najbolji golman na svijetu to je dokazao vise puta(nema vise kahna
) inace bi bio number 2
Bice to dobar Bayern kad budemo kompletni ima da opet haramo Bundes ligom a i sire
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i ranije sam upozoravao prave navijace bayerna na uljeza koji nam truje temu, pokusava ocrniti najbolji klub...
taj moderator(necu ga imenovati) se tako vjesto kamuflirao da mi ni najblizi prijatelji sa teme nisu povjerovali.
nakon dugogodisnjeg uhodjenja, placanja vrhunskih spijuna, trosenja para i zivaca uspjevam pribaviti krunski dokaz koji razotkriva ovu forumsku hulju, necovjeka koji je iskoristio vasu naivnost, vasa plemenita srca, da bi ih natopio svojim otrovima
namjerno gubi opklade samo da bi na casnoj temi postirao slike omrazenog i drugoligaskog reala!
ispod mozete pogledati video(rp! video obavezno pogledati poslije iftara prethodno sasuvsi paklo apaurina!)
o kakvoj se iskusnoj varalici radi govori i to da prvo u izvidnicu salje svoju zenu(video ispod, od 0:02, hanuma u plavom)
pogledajte kako se hanuma okrece lijevo-desno da provjeri ima li neko iz tabora fc baye...
...daje mu vec ranije dogovoreni znak da je ´zrak cist´...
...i na 0:25 do 0:33 vidimo hulju(prugasta majica) kako pozdravlja bracu - navijace cfrcvcfcfk real iz hale!
konacno, na 0:39 im se pridruzuje.
video je snimljen na partiju organizovanom od strane navijaca cfrcvcfcfk real m. iz hale u cast igracima zbog sinosnje pobjede nad omrazenim neprijateljem.
dakle, znamo sta nam je ciniti!
taj moderator(necu ga imenovati) se tako vjesto kamuflirao da mi ni najblizi prijatelji sa teme nisu povjerovali.
nakon dugogodisnjeg uhodjenja, placanja vrhunskih spijuna, trosenja para i zivaca uspjevam pribaviti krunski dokaz koji razotkriva ovu forumsku hulju, necovjeka koji je iskoristio vasu naivnost, vasa plemenita srca, da bi ih natopio svojim otrovima
namjerno gubi opklade samo da bi na casnoj temi postirao slike omrazenog i drugoligaskog reala!
ispod mozete pogledati video(rp! video obavezno pogledati poslije iftara prethodno sasuvsi paklo apaurina!)
o kakvoj se iskusnoj varalici radi govori i to da prvo u izvidnicu salje svoju zenu(video ispod, od 0:02, hanuma u plavom)
pogledajte kako se hanuma okrece lijevo-desno da provjeri ima li neko iz tabora fc baye...
...daje mu vec ranije dogovoreni znak da je ´zrak cist´...
...i na 0:25 do 0:33 vidimo hulju(prugasta majica) kako pozdravlja bracu - navijace cfrcvcfcfk real iz hale!
video je snimljen na partiju organizovanom od strane navijaca cfrcvcfcfk real m. iz hale u cast igracima zbog sinosnje pobjede nad omrazenim neprijateljem.
dakle, znamo sta nam je ciniti!
Zadnja izmjena: secer, dana/u 14 avg 2010, 10:39, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
koju ti drogu buraz koristis,na cemu si,de majke ti reci da se i ja ubijemsecer je napisao/la:i ranije sam upozoravao prave navijace bayerna na uljeza koji nam truje temu, pokusava ocrniti najbolji klub...
namjerno gubi opklade samo da bi na casnoj temi postirao slike omrazenog i drugoligaskog reala!![]()
pogledajte kako se hanuma okrece lijevo-desno da provjeri ima li neko iz tabora fc baye.
na 0:25 do 0:33 vidimo i hulju(prugasta majica) kako pozdravlja bracu - navijace cfrcvcfcfk real iz hale!
dakle, znamo sta nam je ciniti!![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
ma zbog toga je i bilo ovo u zagradi sto ti vjerovatno dovoljno govoriTrasimaco je napisao/la:Ne podrzavam ja ovdje Bayern, Boze sacuvaj... pu pu puS-Y-L-A-R je napisao/la:evo cak nas i navijac djavola podrzaje(koliko tolikoTrasimaco je napisao/la:Sjoooooo slavlja, kao da su prosli 1/8 finala LP.![]()
) a ovaj se nasao pravit pametan zbog jednog nevaznog trofeja
Najezim se kad pomislim na to.
Nego govorim da mi je ovo malo smijesno sta pisu. A ni vi niste nista bolji. Ne znam jesi li bio ovdje u to vrijeme, ali se prije tacno godinu dana na ovom mjestu slavio trofej Audi Cupa kao da je osvojen Klempo.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jedan od najboljih fudbalera Bayern Münchena Arjen Robben trebao bi biti spreman za otvaranje nove sezone njemačkog prvenstva, koje je na rasporedu sljedećeg vikenda.
"Mislim da bih mogao zaigrati već u prvom kolu. Ipak, treba vremena da se povreda sanira, pa je teško dati tačnu prognozu", rekao je Robben po završetku utakmice na Allianz Areni protiv Real Madrida u čast Franzu Beckenbaueru (0-0).
Povreda bedrenog mišića lijeve noge je Holanđaninu dijagnosticirana po povratku s godišnjeg odmora u Bayernove redove, a prvobitno se prognozirala pauza od čak dva mjeseca.
Robben je prošle sezone sa 16 postignutih golova predvodio Bayern do bundesligaške titule, a izabran je i za najboljeg igrača njemačkog prvenstva.
Novu sezonu bavarski gigant otvara 20. augusta na Allianz Areni protiv Wolfsburga.
"Mislim da bih mogao zaigrati već u prvom kolu. Ipak, treba vremena da se povreda sanira, pa je teško dati tačnu prognozu", rekao je Robben po završetku utakmice na Allianz Areni protiv Real Madrida u čast Franzu Beckenbaueru (0-0).
Povreda bedrenog mišića lijeve noge je Holanđaninu dijagnosticirana po povratku s godišnjeg odmora u Bayernove redove, a prvobitno se prognozirala pauza od čak dva mjeseca.
Robben je prošle sezone sa 16 postignutih golova predvodio Bayern do bundesligaške titule, a izabran je i za najboljeg igrača njemačkog prvenstva.
Novu sezonu bavarski gigant otvara 20. augusta na Allianz Areni protiv Wolfsburga.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
???FC BAYERN je napisao/la:Nazalost i ako sam planirao ispalo je drugacije nisam pregledo utakmnicu ali hvala bogu pa sam propustio nevaznu utakmnicu jer se radi o prijateljskoj utakmnici(nedo bog da sam propustio nesto vaznije), nego po komentarima vidim da smo bili dosta bolji sto me jako raduje vise volim da smo se uigrali nego da smo pobijedili na ruzan nacin na neke penale, vidim isto po komentarima da se Ribery vratio u formu sto znaci samo jedno Rib und Rob, a znamo da nema odbrane na svijetu koja moze zaustaviti ovaj dvojac kad su u formi i spremni(nazalost imali su dosta povreda i nismo vidjeli jos ono najbolje od njih) Nije mi jasno zasto Badstruber puca penale
Ali hajde radi se o prijateljskoj utakm. ma da nije nista zgrijeso jednostavno Iker je odlican, i trenutno je najbolji golman na svijetu to je dokazao vise puta(nema vise kahna
) inace bi bio number 2
Bice to dobar Bayern kad budemo kompletni ima da opet haramo Bundes ligom a i sire
![]()
FC BAYERN je napisao/la:idemo veceras da ponizimo MadridzaneNema veze sto je prijateljska utakmnica i sto cemo igrati sa drugim sastavom
Sve ima svoju svrhu. Prije svega, svrha je da se nabije što veći broj stranica na ovoj temi.secer je napisao/la:i ranije sam upozoravao prave navijace bayerna na uljeza koji nam truje temu, pokusava ocrniti najbolji klub...bla bla bla
Najbolji primjer/i su tvoji komentari koji se ne brišu (ima vas još), dok se na drugim temama briše.
Zdena04 je napisao/la: Sve ima svoju svrhu. Prije svega, svrha je da se nabije što veći broj stranica na ovoj temi.![]()
Najbolji primjer/i su tvoji komentari koji se ne brišu (ima vas još), dok se na drugim temama briše.

Nek' ti znaš šta je nama svrha. Uostalom, svrsihodno nam pomažeš da dođemo do tog cilja. Ne sjećam se kad si nešto ovdje napisao vezano za temu. Samo nastavi tako.

P.S. Nisi svjestan koliko se postova briše sa ove teme, ako ne vjeruješ, pitaj @hammersa (koji također mrzi Bayern iz dna duše, kao i ti
).Kao što vidiš, drug secer je na posebnom zadatku, bila bi grehota sav njegov uložen trud poništiti/obrisati.

Šećko, ja se predajem
, dođi da te pomilkim za uspješno urađen posao 
Iako nisam topli brat, imaš
od mene.Stvarno imamo moćnu ekipu.

Vom Jäger zum Gejagten
hehehe Zdenka sta te muci
Jbg ja mogu pisati jedno sad sutra drugo jer je ovo forum i rijetko ko ga shvata preozbiljjno, a to sto sam ja rekao da cemo demolirati Real je bilo da malo potpalim atmosferu na forumu posto su se Realovci poceli uveliko javljati
nego
1958 - 2010 =52 godine
nego
1958 - 2010 =52 godine
To Seceru Đido Mova
, čestitke na uspješno obavljenom zadatku
, nema šta trebalo je truda i truda da se ova banda razotkrije
, i sada bi neki da se ovakvi očigledni dokazi brišu
, ne, ne... 

@Gero
Jah bljak bljak. Lijepo je vidjeti kako se uvijek potruduš da mi odgovoriš no, kao i uvijek, više odgovoriš sam sebi...
Pa vidiš da je ne mrzim Bayern kad vam želim što veći broj stranica na temi. Evo od danas ću da počnem sa tim...........u stvari neću. Ne želim da se pokaže pravi kriterij sa banovanjem i brisanjem postova (Skoro se nešto desilo sa onim navijačem Reala). Mislim, ipak ti imaš neki ugled među "svojima".
Hajd pošto je židovski klub toliko popularan ovdje kod nas, da napišem nešto o utakmici i, naravno, o reakcijama prije i poslije utakmice. (Biće uložen trud k'o kod šekera)
Prvo da napomenem za hvalisanje pred utakmicu a poslije, Boga mi, i pravdanje forumaša. To sam znao da će se desiti (pitam se samo kako sam to mogao znati???). Jedino je dobro što Bayo nije pobijedio, šta bi sve onda ovdje čitali.... Najbolji primjer za to je forumaš kojeg sam citirao (nick je nešto sa Bayern).
Što se same utakmice tiče, Bayern je bio u nekoliko trenutaka igrački bolji ali ne i dominantan. Kad se samo sjetim na koji način su dobili penal, može se reći da je tako i cijela utakmica provela. Ribery pokušava proći pored Ramosa, ovaj ga bez problema zaustavlja i igra loptu dalje no, zbog neuigranosti Madriđana, lopta ponovo dolaži do Riberya (čini mi se čak i od samog protivnika). U kaznenom prostoru ponovo duel Riberya i Ramosa i sudija svira penal. Slabašni Badstuber šuta, Casillas brani i lopta se odbija do jadovitok Müllera koji takožer šuta ka golu ali Casillas ovo još lakše brani. Tako se nekako udvijala cijela utakmica do penala tj. Real bez neke igre a Bayern sa jadnim pokušajima. Slijedili su penali, a penali su uvijek lutrija osim ako je Casillas na golu.
Eto moje viđenje utakmice. Evo za kraj jedan besmislen video zapisak:
[youtube][/youtube]
Jah bljak bljak. Lijepo je vidjeti kako se uvijek potruduš da mi odgovoriš no, kao i uvijek, više odgovoriš sam sebi...
Pa vidiš da je ne mrzim Bayern kad vam želim što veći broj stranica na temi. Evo od danas ću da počnem sa tim...........u stvari neću. Ne želim da se pokaže pravi kriterij sa banovanjem i brisanjem postova (Skoro se nešto desilo sa onim navijačem Reala). Mislim, ipak ti imaš neki ugled među "svojima".
Hajd pošto je židovski klub toliko popularan ovdje kod nas, da napišem nešto o utakmici i, naravno, o reakcijama prije i poslije utakmice. (Biće uložen trud k'o kod šekera)
Prvo da napomenem za hvalisanje pred utakmicu a poslije, Boga mi, i pravdanje forumaša. To sam znao da će se desiti (pitam se samo kako sam to mogao znati???). Jedino je dobro što Bayo nije pobijedio, šta bi sve onda ovdje čitali.... Najbolji primjer za to je forumaš kojeg sam citirao (nick je nešto sa Bayern).
Što se same utakmice tiče, Bayern je bio u nekoliko trenutaka igrački bolji ali ne i dominantan. Kad se samo sjetim na koji način su dobili penal, može se reći da je tako i cijela utakmica provela. Ribery pokušava proći pored Ramosa, ovaj ga bez problema zaustavlja i igra loptu dalje no, zbog neuigranosti Madriđana, lopta ponovo dolaži do Riberya (čini mi se čak i od samog protivnika). U kaznenom prostoru ponovo duel Riberya i Ramosa i sudija svira penal. Slabašni Badstuber šuta, Casillas brani i lopta se odbija do jadovitok Müllera koji takožer šuta ka golu ali Casillas ovo još lakše brani. Tako se nekako udvijala cijela utakmica do penala tj. Real bez neke igre a Bayern sa jadnim pokušajima. Slijedili su penali, a penali su uvijek lutrija osim ako je Casillas na golu.
Eto moje viđenje utakmice. Evo za kraj jedan besmislen video zapisak:
[youtube][/youtube]
Auu već se počelo na ovakav način pravdati ccc. Moraš ostati dosljedan svojim stavovima i onome šta si napisao. Inače će čitaoci pomisliti da si samo balavac koji ima previše slobodnog vremena ili da si ostao bez argumenata.FC BAYERN je napisao/la:hehehe Zdenka sta te muciJbg ja mogu pisati jedno sad sutra drugo jer je ovo forum i rijetko ko ga shvata preozbiljjno, a to sto sam ja rekao da cemo demolirati Real je bilo da malo potpalim atmosferu na forumu posto su se Realovci poceli uveliko javljati
![]()
nego
1958 - 2010 =52 godine
Pošto je meni danas malo dosadno, a ovo tema u većini slučajeva služi za prepirku i šprdanciju, da budem danas malo aktivan.
Sad će početi sezona 2010/11. Prema tome 1958 - 2011 = 59 godina
Vidiš da mi to ne smeta.
Evo, pošto si toliki ljubitelj titula, jedan poklon za tebe i mnoge forumaše sa ove teme.

RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN.
hahahahah cuj pravdanje kome se ja imam ovdje pravdati pa pobogu ovo je forum
A sad cu izjaviti da smo najaci na svijetu i da nema kluba koji nas moze zaustaviti kad smo kompletni
a tim klipom si dokazao koliko si zreo tj. nezreo 
Sad će početi sezona 2010/11. Prema tome 1958 - 2011 = 59 godina :Zdena04 je napisao/la:Auu već se počelo na ovakav način pravdati ccc. Moraš ostati dosljedan svojim stavovima i onome šta si napisao. Inače će čitaoci pomisliti da si samo balavac koji ima previše slobodnog vremena ili da si ostao bez argumenata.FC BAYERN je napisao/la:hehehe Zdenka sta te muciJbg ja mogu pisati jedno sad sutra drugo jer je ovo forum i rijetko ko ga shvata preozbiljjno, a to sto sam ja rekao da cemo demolirati Real je bilo da malo potpalim atmosferu na forumu posto su se Realovci poceli uveliko javljati
![]()
nego
1958 - 2010 =52 godine![]()
Pošto je meni danas malo dosadno, a ovo tema u većini slučajeva služi za prepirku i šprdanciju, da budem danas malo aktivan.
Sad će početi sezona 2010/11. Prema tome 1958 - 2011 = 59 godina![]()
Vidiš da mi to ne smeta.![]()
Evo, pošto si toliki ljubitelj titula, jedan poklon za tebe i mnoge forumaše sa ove teme.
RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN.
I ja sam danas dosta slobodan pa se mozemo druziti
RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN
Vi , ste ovje i Spamate jer neznae sto cete od ljubomore a , mi vam to necemo zabraniti kao najbolji navijaci najboljeg kluba 
Zivjeli mi i nas Bayo
Nek puknu dusmani
Zivjeli mi i nas Bayo
Nek puknu dusmani
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jao jesi me našao.FC BAYERN je napisao/la:
Sad će početi sezona 2010/11. Prema tome 1958 - 2011 = 59 godina :![]()
![]()
![]()
![]()
59 godina nije mi jasno ali dobro matematika mi nije bila nikad jaca strana
![]()
I ja sam danas dosta slobodan pa se mozemo druzitiAko hoces mozemo i uzivo
![]()
RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN
Ni google translator ovo ne može prevesti. Šta si bolan htio reći?CoDe je napisao/la:Vi , ste ovje i Spamate jer neznae sto cete od ljubomore a , mi vam to necemo zabraniti kao najbolji navijaci najboljeg kluba
Zivjeli mi i nas Bayo![]()
![]()
![]()
Nek puknu dusmani
Valjda se Gero neće ljutiti što malo imitiram šekera sa ovim spamanjem.
Ma Gero njega bali, on tu uleti samo da obrise par postova da malo radi svoj poso 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.