pa ako su brži u datom trenutku zašto se ne bi smjeli unlapovat? tom logikom nek pogine neko od ferarija i mercedesa na startu, izgubi krug, mogu komotno parkirat bolid jer je gotova utrka iako mogu do top 3,4IlCapitano je napisao/la:Koja je poenta ovog kad ovi što su krug iza prolaze ove ispred, tj. unlap?
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Formula 1
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vettel psuje dan kad su ubaceni V6 motori
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako Lec dere Hamiltona doktorski 
Ma sad ce Vetel lagano do 5 mjesta, ako iko to moze to je on.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma nisam mislio da ne volim što to rade nego ne razumijem zašto? Mislio sam da ima neki razlog osim toga što su brži pa eto da prođu. Nemaju nikakve druge koristi osim toga?Donnie Darko je napisao/la:pa ako su brži u datom trenutku zašto se ne bi smjeli unlapovat? tom logikom nek pogine neko od ferarija i mercedesa na startu, izgubi krug, mogu komotno parkirat bolid jer je gotova utrka iako mogu do top 3,4IlCapitano je napisao/la:Koja je poenta ovog kad ovi što su krug iza prolaze ove ispred, tj. unlap?
Jer ovi komentatori kad govore o tome djeluje mi kao da ima
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma od pocetka trke se vidjelo da nema nista od Vettela!
- BosniaBoston
- Kontakt:
5 mjesto jupi
#Punoljetstvo
Hahshdhdhdhs......Ferrari je proklet
Nemoj više prognozirati više živ bio.messilla je napisao/la:Samaraju crveni poprilicno. Ovo je valjda i gotova trka.
Ili makara jinxaj mečku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Problemi sa motorom kod leclerca, imaju brat bratu bolid brzi za jedno 2 stotinjke od merca al tacno likovi nemaju sto bi u fidbalu rekli zadnji pas
Hamilton je prodo dushu djavolu definitivno 
Koji je qrc sad sa Leclercom ? Kakva ekipa grob te sevio 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Najsretniji sportaš ikad.jelle je napisao/la:Hamilton je prodo dushu djavolu definitivno
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- LlullSergio
- Kontakt:
Ja ki.te od ekipe... 
Au kakva nesreca. Jbga. Zasluzio je mali pobjedu, ali bolje se roditi bez kurca, nego bez srece.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Od 43 boda,osvajaju 28
#Punoljetstvo
Ferrari = Tottenham
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je prosto nemoguce koliko je Hamilton sretan
Zar postoji neko koga je ovo iznenadilo?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.