FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U sezoni 2008/09 za vas je nastupao A. Smajlović, ukoliko netko zna puno ime neka napiše!
Unaprijed Hvala!
Unaprijed Hvala!
Adnan Smajlovic ja mislim, joj sjecam se kad uvali Borcu hattrick na Tusnju ehhhsony_91 je napisao/la:U sezoni 2008/09 za vas je nastupao A. Smajlović, ukoliko netko zna puno ime neka napiše!
Unaprijed Hvala!
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
-
- Kontakt:
Zivinice - Selo veselo :*slani grad je napisao/la:nema nista...selo ko seloJuzna_tribina je napisao/la:Fukare sta ima u Zivinicama![]()
![]()
![]()
![]()
..sva su ista
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Adnan Smajlovic djete Slobode , mnogo obecavao povrede ga skrsile , nastupao jedno vrijeme i za Osijek koliko se ja sjecam , kada je bio zdrav nije bilo ekipe kome taj nije mogao da go zabije .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' to onaj malac sto je iz Slobode otisao u Gradinu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
oro ja njivuslani grad je napisao/la:nema nista...selo ko seloJuzna_tribina je napisao/la:Fukare sta ima u Zivinicama![]()
![]()
![]()
![]()
..sva su ista

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
To Smajlovic bivsi rukometas?...odnosno Smajlovic sa svojim tipicnim radovanjima nakon gola, a najvise se sijecamo onih golova mu u finalnoj utakmici turnira Mustafa Hukic, protiv Partizanaclassic je napisao/la:Adnan Smajlovic ja mislim, joj sjecam se kad uvali Borcu hattrick na Tusnju ehhhsony_91 je napisao/la:U sezoni 2008/09 za vas je nastupao A. Smajlović, ukoliko netko zna puno ime neka napiše!
Unaprijed Hvala!

Znam da ga je u tom periodu prije desetak godina i Zeljo zeljeo dovesti.
Nadam se da ste pitali za ovog Adnana Smajlovica,nekada dijete Slobode, koji je negdje zajedno sa Okanovicem trazio svoje mjesto u ekipi...samo kazem povrede su ga unistile, kao i mozak koji koristi u toku jedne utakmice, dok u fizickim sposobnostima malo ko mu moze parirati
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
hajmo Tuzlaci, izvucite se vise iz ovog sran*ja u koje ste upali, necu da vjerujem da jedna Sloboda ispadne iz ovog jada od lige
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
ok, valjda je taj, info mi je trebao jer sam nešto počeo raditi oko starih mečeva pa mi je trebao, http://www.transfermarkt.de/en/nk-travn ... 89732.htmlSaltCityAttack je napisao/la:To Smajlovic bivsi rukometas?...odnosno Smajlovic sa svojim tipicnim radovanjima nakon gola, a najvise se sijecamo onih golova mu u finalnoj utakmici turnira Mustafa Hukic, protiv Partizanaclassic je napisao/la:Adnan Smajlovic ja mislim, joj sjecam se kad uvali Borcu hattrick na Tusnju ehhhsony_91 je napisao/la:U sezoni 2008/09 za vas je nastupao A. Smajlović, ukoliko netko zna puno ime neka napiše!
Unaprijed Hvala!....kad se sijetim kad je dao pobjedonosni go, , kakvo mu je radovanje bilo pokazuje treneru rukom kao ovo je njegovo mjesto, dnosno njegova pozicija...za mene je on uvjek bio koma od igraca i ako je znao nekada da bljesne...izrazito je brz i jak u duelu mislim da se jako tesko sa njim nositi, ali meni on nema mozga za fudbalera...mislim da je on kao mladji bio puno bolji rukometas, a i otac mu je rukometni sudija i delegat .
Znam da ga je u tom periodu prije desetak godina i Zeljo zeljeo dovesti.
Nadam se da ste pitali za ovog Adnana Smajlovica,nekada dijete Slobode, koji je negdje zajedno sa Okanovicem trazio svoje mjesto u ekipi...samo kazem povrede su ga unistile, kao i mozak koji koristi u toku jedne utakmice, dok u fizickim sposobnostima malo ko mu moze parirati
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Evo da ti malo pomognem... uglavnom radi se o njemu, tako da mi on vise uopste ne izgleda kao ozbiljan nogometas.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
[youtube][/youtube]slani grad je napisao/la:nema nista...selo ko seloJuzna_tribina je napisao/la:Fukare sta ima u Zivinicama![]()
![]()
![]()
![]()
..sva su ista
Živinice nisu obično selo.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Nece Sloboda nikad ispast.. mozda bi nam to i dobro doslo jer bi uprava mozda otisla al' to se nece desit..bordo_Sarajevo je napisao/la:hajmo Tuzlaci, izvucite se vise iz ovog sran*ja u koje ste upali, necu da vjerujem da jedna Sloboda ispadne iz ovog jada od lige
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Zasto si ti toliko siguran da Sloboda nikad nece ispasti, ispadali su i veci klubovi od Slobode iz ove sabanije pa sto ne bi i mi...Fkr.87 je napisao/la:Nece Sloboda nikad ispast.. mozda bi nam to i dobro doslo jer bi uprava mozda otisla al' to se nece desit..bordo_Sarajevo je napisao/la:hajmo Tuzlaci, izvucite se vise iz ovog sran*ja u koje ste upali, necu da vjerujem da jedna Sloboda ispadne iz ovog jada od lige
Alen Mešanović ponovo na Tušnju!
Mozete sta hocete da pricate , ali ovo za Alena mi je jako drago , kakv god da je da nije imao bubica ostvario bi drama karijeru , to je neprevaziđeni majstor , dobro dosao kuci .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Svakako se slazem, majstor ostaje majstor i u ovakvoj situaciji je vise nego dobrodosaoTaRgEt_ je napisao/la:Mozete sta hocete da pricate , ali ovo za Alena mi je jako drago , kakv god da je da nije imao bubica ostvario bi drama karijeru , to je neprevaziđeni majstor , dobro dosao kuci .

Ma vidjeces da nece, jedino ak se ne ugasi klub ...scudetto je napisao/la:Zasto si ti toliko siguran da Sloboda nikad nece ispasti, ispadali su i veci klubovi od Slobode iz ove sabanije pa sto ne bi i mi...Fkr.87 je napisao/la:Nece Sloboda nikad ispast.. mozda bi nam to i dobro doslo jer bi uprava mozda otisla al' to se nece desit..bordo_Sarajevo je napisao/la:hajmo Tuzlaci, izvucite se vise iz ovog sran*ja u koje ste upali, necu da vjerujem da jedna Sloboda ispadne iz ovog jada od lige
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Kakva vam je to tema ? Jedan govori da ce Sloboda ispasti iz lige a drugi da nece, mislim to vam je stvarno bezpotrebno zar nije bolje da svaku utakmicu dodjete na stadion i platite 5 KM i onda tako dajes podrsku svom klubu. Drukcije ne mozes, mozes samo odmoci i nista vise.
Drago mi je zbog Alena Mesanovica.
Drago mi je zbog Alena Mesanovica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.