SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Marsal
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Očekuj večeras svega da bude. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Supenzije 4.kolo
3.LIGA
Smogovci
AllGunsBlazing© +,
,
,
,
apocalyps +,
,
,
,
3.LIGA
Smogovci
AllGunsBlazing© +,
,
,
,apocalyps +,
,
,
,Re: SportSport.ba liga
Samo Kockari vode , pogodio @donCorleone1892. Svaka čast mom suigraču. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- donCorleone1892
- Kontakt:
HvalaMaestro^^ je napisao/la:Samo Kockari vode , pogodio @donCorleone1892. Svaka čast mom suigraču.
Do prve pobjede aBd iako su nas Villareal, Napoli i Leverkusen zafrkali, favoriti a prosuli bodove
Pobijeda Spamma 
Ajaccio rutinski :ugeek:
Ajde Juve il ga daje ili neka ostane ovako da slavimo trecu pobjedu u nizu :ugeek:
Ajde Juve il ga daje ili neka ostane ovako da slavimo trecu pobjedu u nizu :ugeek:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako smo takticki odigrali za Lazio -Juve. Ako ovako ostane gol je nama, dadne Lazio opet nama gol i ako Juve dadne opet nama
Ajjacio
da je i ostalo onako bio bi opet gol. Gongashi idu ka trecoj pobjedi 
Ajjacio
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Znaci vi i mi (Spamm) bi mogli predvodit drugu ligu nakon ovog kolaUnofficialpage je napisao/la:Kako smo takticki odigrali za Lazio -Juve. Ako ovako ostane gol je nama, dadne Lazio opet nama gol i ako Juve dadne opet nama![]()
![]()
Ajjacioda je i ostalo onako bio bi opet gol. Gongashi idu ka trecoj pobjedi
Ima li kakvih informacija za ovu odgodjenu tekmu hoce li se cekati ili se racuna bonus par ?
Za nas mi bilo dobro da se ne racuna bonus par je bi onda bilo 0:1 za nas,a ako se bude racunao bonus par onda 1:1
Za nas mi bilo dobro da se ne racuna bonus par je bi onda bilo 0:1 za nas,a ako se bude racunao bonus par onda 1:1
To je to.Otelo je napisao/la:Ajaccio rutinski :ugeek:
Kolega @claus na asistenciju @redsa pogadja za 2:0.
U slucaju racunanja bonus para ostaje isto a u supronom moguce je samo 2:1.
Nadamo se ovom prvom da bi mreza Pijetlova ostala netaknuta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ponovo smo izdominirali slabasnog legendu sa svojim poluklubicem i onog samira botinuMarsal je napisao/la:Očekuj večeras svega da bude.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Marsal
- Kontakt:
Evo baš gledam, pa stvarno nam ništa ne moguEdin TM87 je napisao/la: Ponovo smo izdominirali slabasnog legendu sa svojim poluklubicem i onog samira botinu
Vidim Samir je najavio i oproštaj hahahaha, koji epic fail od igrača, pa ne znam šta im je, da nisu pripadnici LGBT populacije jer nam redovno spuštaju gaće.
- legenda reala
- Kontakt:
redovno ih gazimo još od treće lige, danas iskoristili gostujuće kolo i odma sila
nećemo napuštati ligu, ali ćemo zamrznuti status do slijedeće sezone
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trece kolo i treci put na pogresnoj strani. Smijesno vise.
Hajde, ovo kolo bar nije toliko jednosmjerno bilo kao proslo.
Hajde, ovo kolo bar nije toliko jednosmjerno bilo kao proslo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Marsal
- Kontakt:
Šta ima gazite naslegenda reala je napisao/la:
redovno ih gazimo još od treće lige, danas iskoristili gostujuće kolo i odma sila![]()
Al' onaj samir, to je već priča, tipuje par excellence, evo zovu ga azijski mafijaši da im vodi tamo kladionice, toliko dobro pogađa.
Ma ne zna drvosjeca sta bi slagao prije, ja se ne sjecam da su nas vise od jednom dobili otkad smo mi u ekipi, a sta smo mi njima radili to je smijesno postaloMarsal je napisao/la:Šta ima gazite naslegenda reala je napisao/la:
redovno ih gazimo još od treće lige, danas iskoristili gostujuće kolo i odma sila![]()
zadnji put kad ste nas dobili za 3 marke si mogo i jest i kafu popit i kupit pljuge
Al' onaj samir, to je već priča, tipuje par excellence, evo zovu ga azijski mafijaši da im vodi tamo kladionice, toliko dobro pogađa.
- legenda reala
- Kontakt:
Zaviri u vitrine ss.ba lige ja se nemam motiva više prepiratiMarsal je napisao/la:Šta ima gazite naslegenda reala je napisao/la:
zadnji put kad ste nas dobili za 3 marke si mogo i jest i kafu popit i kupit pljuge
a odlaskom samira nama su kola i krenula nizbrdo
samir_tm87 (Green Dragons/Mislish United)=64+15+4+1=84 čovjek je dao više golova nego ti i Edin sa svih nikova
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zabili smo mi njemu karinu u medjusobnim duelima, ako je 3 gola ukupno dao ubijte me, yebe se meni sta je on radio u mislis unitedu prije 9 sezona...
- legenda reala
- Kontakt:
Pa mi s vama smo samo jednom i igrali, u Kupu i mi vas dobili, i ovo je drugi meč, vi niste bili naš nivo nikad tako da nismo ni igrali s vamaEdin TM87 je napisao/la:Zabili smo mi njemu karinu u medjusobnim duelima, ako je 3 gola ukupno dao ubijte me, yebe se meni sta je on radio u mislis unitedu prije 9 sezona...
čovjek gdje dođe tu su trofeji, jedna sezona s Unitedom osvojio KUP,3 sezone u Dragonsima KUP,SuperKup,Titula Cvajte, predlažem ti da ga zamoliš da se vrati u ligu i nek zamjeni ovog tvog antitalenta Marsala
Legendarni ne salji mi vise pp-ove. Ne zelim u tvoju ekipu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.