NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA chat/svastara/prepucavanja
Feminizam buraz, nikakve veze sa logikom.
-
- Kontakt:
Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
1921
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Miami, Indiana, Oklahoma , New OrleansGeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
-
- Kontakt:
Mislim da bi NO bez jruea i ingrama bio aba predstavnik u eurocupu.
Moje mišljenje Boston.
Moje mišljenje Boston.
1921
sad pitanje je ko su npr. u bostonu dva najboljaGeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
bucksi,bez konkurencije.GeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
23
Milwaukee.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma po meni ne bi Bucksi nema sanse bez giannisa i Middletona, ali ima zanimljivih tako ekipa
Indiana i Netsi su pokazali to da mogu i da izgledaju dosta dobro tako da nekako oni su mi najozbiljniji jer sam ih vidio kako igraju bez dvojice glavnih, iako po imenima bi bilo jacih ekipa, Boston i Fila opet imaju jak sastav kad dvojca se izbace, Horford-Harris-Ennis-Richardson-Burke/Neto opet izgleda jako dobro
Indiana i Netsi su pokazali to da mogu i da izgledaju dosta dobro tako da nekako oni su mi najozbiljniji jer sam ih vidio kako igraju bez dvojice glavnih, iako po imenima bi bilo jacih ekipa, Boston i Fila opet imaju jak sastav kad dvojca se izbace, Horford-Harris-Ennis-Richardson-Burke/Neto opet izgleda jako dobro

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
kakav bi houston bio u takvoj situaciji?
-
- Kontakt:
filip13 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 17:40sad pitanje je ko su npr. u bostonu dva najboljaGeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
Kemba i Tatum. Houston bi bio lutrija.
1921
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Netsi. Vid'li smo kako igraju bez Duranta i Irvinga.GeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislis kajrija i spensera ?Kako ce kevina izbacit kad nikad nije ni igro?Monolog je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:47Netsi. Vid'li smo kako igraju bez Duranta i Irvinga.GeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
23
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne mislim. Da mislim, to bih i napisao. Durant i Irving su najbolji igrači Netsa, baš kao Curry i Thompson kod GSW-a, Oladipo i Sabonis kod Pacersa... To što Durant nije igrao ne mijenja činjenicu da je najbolji igrač Netsa.GOAT je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:53Mislis kajrija i spensera ?Kako ce kevina izbacit kad nikad nije ni igro?Monolog je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:47Netsi. Vid'li smo kako igraju bez Duranta i Irvinga.GeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
GeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:43filip13 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 17:40sad pitanje je ko su npr. u bostonu dva najboljaGeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?

- BuffonGigi
- Kontakt:
Slazem seMonolog je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:47Netsi. Vid'li smo kako igraju bez Duranta i Irvinga.GeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mozda bi ih Westbrook ipak odveo do playoffa.GeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 23:43filip13 je napisao/la: ↑19 jan 2020, 17:40sad pitanje je ko su npr. u bostonu dva najboljaGeriOldman je napisao/la: ↑19 jan 2020, 12:51Naiđoh negdje na netu na dobro pitanje. Kad bi svaka ekipa izbacila dva najbolja igrača, koji tim bi uzeo prsten?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa ne mozes bas tako gledati, ako se pita za ovu sezonu, onda bi mozda i GSW imao sanse jer im ne bi izbacio ni jednog igraca i najbolje bi prosli

Inace, Denver ne bi tad imao losu ekipu, izbacis Jokica i Bartona ove sezone i opet imas Murray, Harris, MPJ, Millsap, Plumlee i sa klupe Morrisa, Beasleya, Juancha i Granta

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kako je ovo jadno i zalosno za pogledati. Ne znam zasto NBA Community nesto ne poduzme, a toliko se hvale kako pomazu na svakodnevnoj bazi. Sad ce neko napisati da je to zasluzio zbog skandala sa Jamesom, ali covjek je i tada bio bolestan, samo posljedice nisu bile ovakve.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.