RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 26 sep 2011, 18:28

MostaracVelezovac je napisao/la:
um94 je napisao/la:kad već prenose sa bijelog brijega morat će i jednu utakmicu i iz vrapčića .. onu prvenstvenu
doću na livadu ali kad bht prenosi više izgleda ima gost :D :D
Neko tokom svoje istorije izgradi 3 stadiona, a neko se ogrebe od drugog i za jedan.

Sta ces? Ima nas svakakvih.
Ja bih se samo malo nadovezao na misao :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 sep 2011, 18:34

Slika govori više od riječi :!: slika :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 sep 2011, 19:02

Neko tokom svoje istorije izgradi 3 stadiona, a neko se ogrebe od drugog i za jedan.

Sta ces? Ima nas svakakvih.[/quote]
Samo da se zna;
Na prvom je igrao Zrinjski dok nije nasilno izgašen, a Velež samo nastavio igrati tako da je u najmanju ruku izjednačeno po pitanju stadiona. Drugi stadion je napravio grad, Velež nije dao ni marke za njega. Većinu trećeg vam je grad napravio kroz izdvajanja iz gradskog proračuna.
U ovoj državi ni jedan klub NIJE napravi svoj stadion od svojih para !!!
Nije ni Zrinjski gradio BB ali je u njega uložio više para zadnjih 10ak godina nego Velež za svo vrijeme igranja na istom.
Uglavnom, što se tiče utakmice ,nadam se da će biti dobra i da će ljudi imati šta vidjeti.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 26 sep 2011, 19:27

Nisi odavno koju pametnu prozborio. :roll:

Pali mali. ;)
Who dares, wins !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 26 sep 2011, 19:29

Marin je napisao/la:

Sta ces? Ima nas svakakvih.
Samo da se zna;
Na prvom je igrao Zrinjski dok nije nasilno izgašen, a Velež samo nastavio igrati tako da je u najmanju ruku izjednačeno po pitanju stadiona. Drugi stadion je napravio grad, Velež nije dao ni marke za njega. Većinu trećeg vam je grad napravio kroz izdvajanja iz gradskog proračuna.
Nije ni Zrinjski gradio BB ali je u njega uložio više para zadnjih 10ak godina nego Velež za svo vrijeme igranja na istom.
Uglavnom, što se tiče utakmice ,nadam se da će biti dobra i da će ljudi imati šta vidjeti.
Netacno. Postoje racuni i dokumenti koji dokazuju suprotno. Velez je izgradio i ulozio sto sta u onaj stadion. Postoje i dokumenti kada su se donosile odluke da se gradi gradski stadion da se rasprava vodila "zasto da se gradi" i da je radi Veleza vecina i prihvatila da se izgradi. Znaci zna se kome je izgradjen i oni koji su odobrili tu odluku su odlucili da je odobre za tu namjenu i odlucili da pare usredotoce na taj put i ZA TAJ klub. Sve nove teorije i price "zasto je stadion napravljen" su izmisljene 93ce kada su izmisljane i price o stolnom gradu, novim nazivima ulica itd...

Dalje, za 10 godina Zrinjski nije ulozio ni onoliko koliko treba da se taj stadion odrzava na istom nivou - eno koliko je ulozio, isto kokosinjac izgleda, dok je Velez od livade napravio kako/tako - nesto sa puno manje prihoda nego je Zrinjski nakro, pardon, primio tokom zadnjih 15 godina (od Aluminijskog i ostalih stvari koje su gradjani Mostara gradili a fasisti, kao tvoja familija npr, uzeli sebi).

Tako, da mozda mozete lazima prepisivat istoriju, mozete ubjedjivat svoju djecu u bajke da stadion "nije bas" ukraden, da susjedi "nisu bas" etnicki ocisceni, da im imovina "nije bas" oduzeta silom, da Velez "nije bas" protjeran sa "svog" stadiona, da je rentanje stadiona svinjama "ipak" legalno, mozete pricati i o stolnom gradu, mozete ubjedjivat svoju djecu o nekoj novoj prici 2 svjetskog rata itd, ali nemozete prodavat vakima ko meni te price koje, ja znam, ko i ti, su zasnivane na lazima.

Ko sto rekoh, neko je naucio gradit, neko otimat - isto ko sto je neko naucio istoriju izvrcat a neko prepricavat. To je pitanje odgoja, kulture, itd, a ne politike.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 sep 2011, 19:55

Marin je napisao/la:
Samo da se zna;
Marine ne se*ri živ bio, odakle ti znaš da nije Velež dao ni marke? Jesi li ti bio rođen 40 - tih godina prošlog vijeka, pa da znaš ko je davao pare? Imaju dokumenti iz tog perioda koji demantuju tvoje nebuloze i dosta više tog BB, nakon ovoga rata, taj stadion je za mene mrtav.....

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 sep 2011, 20:18

ma eto im stadion nek umru na njemu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 sep 2011, 20:22

vm22 je napisao/la:ma eto im stadion nek umru na njemu.
rekao sam već jednom, za mene je BB zauvijek mrtav, živio Sjeverni logor, abd.........

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 sep 2011, 20:56

pocelo je, pocelo je :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 sep 2011, 21:15

Netacno. Postoje racuni i dokumenti koji dokazuju suprotno. Velez je izgradio i ulozio sto sta u onaj stadion. Postoje i dokumenti kada su se donosile odluke da se gradi gradski stadion da se rasprava vodila "zasto da se gradi" i da je radi Veleza vecina i prihvatila da se izgradi. Znaci zna se kome je izgradjen i oni koji su odobrili tu odluku su odlucili da je odobre za tu namjenu i odlucili da pare usredotoce na taj put i ZA TAJ klub. Sve nove teorije i price "zasto je stadion napravljen" su izmisljene 93ce kada su izmisljane i price o stolnom gradu, novim nazivima ulica itd...

Dalje, za 10 godina Zrinjski nije ulozio ni onoliko koliko treba da se taj stadion odrzava na istom nivou - eno koliko je ulozio, isto kokosinjac izgleda, dok je Velez od livade napravio kako/tako - nesto sa puno manje prihoda nego je Zrinjski nakro, pardon, primio tokom zadnjih 15 godina (od Aluminijskog i ostalih stvari koje su gradjani Mostara gradili a fasisti, kao tvoja familija npr, uzeli sebi).

Tako, da mozda mozete lazima prepisivat istoriju, mozete ubjedjivat svoju djecu u bajke da stadion "nije bas" ukraden, da susjedi "nisu bas" etnicki ocisceni, da im imovina "nije bas" oduzeta silom, da Velez "nije bas" protjeran sa "svog" stadiona, da je rentanje stadiona svinjama "ipak" legalno, mozete pricati i o stolnom gradu, mozete ubjedjivat svoju djecu o nekoj novoj prici 2 svjetskog rata itd, ali nemozete prodavat vakima ko meni te price koje, ja znam, ko i ti, su zasnivane na lazima.

Ko sto rekoh, neko je naucio gradit, neko otimat - isto ko sto je neko naucio istoriju izvrcat a neko prepricavat. To je pitanje odgoja, kulture, itd, a ne politike.
U kost :D
Puno srece i da ih razvalite na "njihovom stadionu" :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 sep 2011, 21:57

[youtube][/youtube]

malo nostalgije za nekadašnjim Mostarom...

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 26 sep 2011, 22:22

Marine brato, imam za tebe onu jednu "Član vaše udruge, Marino Bogdan je...." :D Neću da pišem nastavak da me ne banuju, nastavak ti napišem poslje tekme kad bude ono potpuno slavlje.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 sep 2011, 00:53

Da je ovo sve istina, ima jedna ogromna greška. Promašili su lokaciju :lol:

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 27 sep 2011, 08:28

koliko ja znam u to vrijeme kad se pravio stadion i sve to navijaci veleža su radili u alminiskom i odbijalo im se od plate da se pravi stadion i klub da se poboljsa!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 27 sep 2011, 08:44

Na žalost stadion je preotet od Veleža na hinjski način. Na žalost ratna dešavanj su doprinijela tome ali kažu kroz istoriju uvijek sve dodje na svoje pa tako vjerujem da će doći i to. Namirit će to Velež svinjskom kad tad ! Sretno i da ih poderete a ukoliko budu pomenuli samo nacionalizam odmah napustite teren i tražite tri bobe u svoju korist!
U novi boj ...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2011, 09:15

Sretno rođeni u narednoj tekmi... iskrene želje za pobjedu! :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 27 sep 2011, 10:28

ne brinite kod nas vas spiker nece pozdravljati sa 'hvaljen isus i marija', nismo zadrte seljacine poput vas, al sam siguran da cemo u vrapcicima cu selam aleikum, jel tako?

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 27 sep 2011, 10:33

antifa ste vi jel tako? vi ste oni što podržavate gay populaciju?
a ovo je to što grmi kako kažete haha
" onclick="window.open(this.href);return false;
čuj grmi hahaha šta bola grmi ko grmi... ko pjeva... o čemu pjeva?

koji ste vi paćenici tuga jedna. samo mi još uvijek nije jasno jel vas tako neko filuje pričama ili sami sebe filujete. šta je god u pitanju nije vam dobro.

bjeri nosi vas đavo izčančali ste od ministarstva za raseljena lica novce za stadion u vrapčićima uz novce iz gradskog proračuna, nije vas sramota.
navikli da neko drugi za vas daje. e nema toga više zato i jeste to što jeste. legarija od kluba i navijača.

antifa = ra = gay završavam sa vama raspravu sada opletite, prvo ban pa onda laži. može vam biti na ovom forumu!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 27 sep 2011, 11:30

a ima otet i zavest ko pod svoje?

a bjeri kontradiktorni majmune

uložili 5000 stolicA I to vam je največee ulaganje u ispresjecanoj hIstoriji gospinog kluba... :lol:
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 27 sep 2011, 11:36

molim moderatore da baniraju ovog lenta i onog marina, obicne fasiste :!:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.