Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 15:27

Mandrak je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:Šišmiš OUT
Kaka IN

inače , mislim na di mariu , dečko je mlad i još nesiguran u većim tekmama
nemoj tako care...do juce ste trvdili da je Angel ponajbolje krilo na dunjaluku i daleko bolji igrac od Pedra...Marcelo da je najbolji bek i slicne price...ali dobro, nebitno sad.
Marcelo je jedan od najboljih bekova na svijetu pa vi pricajte sta hocete...A nije li to Di Maria kojeg ste vi svojevremeno htjeli...?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 19 dec 2010, 15:29

nisam ništa tvrdio , što me persiraš?
što se tiče marcela , taj momak nikad nije ni trebao zaigrat na poziciji lijevog beka , ofanziva mu je u krvi a "driblanje boli glava"

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:30

Ma dobro...htjeli smo mi i Ozila i Khediru i Gaga i svašta nešto, ali se moramo zadovoljiti sa ovim koji trpaju petarde svima redom...jbg takva sudbina :(

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 15:31

Mandrak je napisao/la:Ma dobro...htjeli smo mi i Ozila i Khediru i Gaga i svašta nešto, ali se moramo zadovoljiti sa ovim koji trpaju petarde svima redom...jbg takva sudbina :(
Pa gledaj, uprava Barcelone je svakako htjela Mariu, ne bi se interesovala da je neki los igrac kakvim ga ti predstavljas.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 dec 2010, 15:31

boom.dll je napisao/la:nisam ništa tvrdio , što me persiraš?
što se tiče marcela , taj momak nikad nije ni trebao zaigrat na poziciji lijevog beka , ofanziva mu je u krvi a "driblanje boli glava"
Potpis! Marcelo je uvijek bio strasno dobar na poziciji krila. KAda je svoj prvi gol postigao protiv Almerie, kada je i prvi gol zabio i Huntelar, od tad je nevjerovatan bio na toj poziciji.

Popravlja se i na poziciji beka, vjerovatno je najbolji ofanzivni lijevi bek na svijetu

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 dec 2010, 15:33

Nail for Real je napisao/la:Marcelo je jedan od najboljih bekova na svijetu pa vi pricajte sta hocete...A nije li to Di Maria kojeg ste vi svojevremeno htjeli...?
precjenjujete svoje igrace , Di Maria nije bolji od Pedra , nije mu ni blizu .
I te price Marcelo jedan od najboljih , do jucer ste mu jbali sve po redu , sada je najbolji ?
U ofanzivi je odlican , ali u defanzivi katastrofalan , brazilac je , ima tehniku dobru i dribling uf , ali da je najbolji na toj poziciji , nije .

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:33

Nail for Real je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Ma dobro...htjeli smo mi i Ozila i Khediru i Gaga i svašta nešto, ali se moramo zadovoljiti sa ovim koji trpaju petarde svima redom...jbg takva sudbina :(
Pa gledaj, uprava Barcelone je svakako htjela Mariu, ne bi se interesovala da je neki los igrac kakvim ga ti predstavljas.
Izvrtanje teza...nisam ja rekao da je loš ,vec ste vi prije derbija SVI kolektivno i u glas tvrdili da je ponajbolje krilo na dunjaluku i da je daleko bolji igrac od Pedra...a da je Marcelo najbolji bek na svijetu.
Te izjave su se zapamtile ,nije to bilo prije 10 godina vec prije nepuni mjeseca dana.
Necemo se sad praviti naivni ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 15:35

Mandrak je napisao/la:
Izvrtanje teza...nisam ja rekao da je loš ,vec ste vi prije derbija SVI kolektivno i u glas tvrdili da je ponajbolje krilo na dunjaluku i da je daleko bolji igrac od Pedra...a da je Marcelo najbolji bek na svijetu.
Te izjave su se zapamtile ,nije to bilo prije 10 godina vec prije nepuni mjeseca dana.
Necemo se sad praviti naivni ;)
Svi? Pojedinci jesu, svakako nisu svi.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:39

Ja ta dva doticna igraca nisam vidio da su se sastavili sa loptom kako treba , pošteno govoreci :!: ...ako su odigrali 5-6 pasova to im je kapak.
Taj strašni Di Maria još uvijek viri iz Abidalovog džepa...a Marcelo je izgledao kao potpuni amater (pa kako ce kao takav biti najbolji bek...nebitno jel ofanzivan,defanzivan,nautralan itd)
Mislim, ne pljujem po ljudima kad se zna da ni Ronaldo (kojeg isto tako svi redom doživljavaju kao najveceg igraca svijeta) se nije ni vidio.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 15:40

Mandrak je napisao/la:Ja ta dva doticna igraca nisam vidio da su se sastavili sa loptom kako treba , pošteno govoreci :!: ...ako su odigrali 5-6 pasova to im je kapak.
Taj strašni Di Maria još uvijek viri iz Abidalovog džepa...a Marcelo je izgledao kao potpuni amater (pa kako ce kao takav biti najbolji bek...nebitno jel ofanzivan,defanzivan,nautralan itd)
Mislim, ne pljujem po ljudima kad se zna da ni Ronaldo (kojeg isto tako svi redom doživljavaju kao najveceg igraca svijeta) se nije ni vidio.
Svi su zakazali protiv Barcelone, ne mozes to tako gledat. A ni igraci se ne ocjenjuju na osnovu jedne utakmice.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:41

Mandrak je napisao/la:Ja ta dva doticna igraca nisam vidio da su se sastavili sa loptom kako treba , pošteno govoreci :!: ...ako su odigrali 5-6 pasova to im je kapak.
Svi su zakazali protiv Barcelone, ne mozes to tako gledat. A ni igraci se ne ocjenjuju na osnovu jedne utakmice.
Odlicno, ali isto tako se ne može se ni protiv Bilbaoa ili Ajaxa dizati u zvijezde ;) jel tako ili nije.
Valjda se protiv najjacih dokazuje kvaliteta.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 15:42

Mandrak je napisao/la:
Odlicno, ali isto tako se ne može se ni protiv Bilbaoa ili Ajaxa dizati u zvijezde ;) jel tako ili nije.
Valjda se protiv najjacih dokazuje kvaliteta.
Pa evo, protiv Milana su odigrali odlicno. Ako to nije veliki tim, ne znam koji jeste. A osim vas, nismo imali prilike da igramo protiv nekog veceg.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:45

hajd dobro, i to sto kazes...ali ja ti kazem da to nisu toliko dobri igrac koliko ih pojedinci ovdje velicaju....dobri jesu, ali se nenormalno pretjeruje u velicanju...isto kao što se od skora pretjeruje u pljuvanju istih tih pojedinih igraca (kao sad ko fol ne valjaju)...Ronaldo odjednom nekima ne valja, a lik svaku tekmu zabije gol i asist...ne ide to tako jbg.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 15:46

Mandrak je napisao/la:hajd dobro, i to sto kazes...ali ja ti kazem da to nisu toliko dobri igrac koliko ih pojedinci ovdje velicaju....dobri jesu, ali se nenormalno pretjeruje u velicanju...isto kao što se od skora pretjeruje u pljuvanju istih tih pojedinih igraca (kao sad ko fol ne valjaju).
Ma kada se gura dobro i Arbeloa je najbolji :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2010, 15:49

Meni su ta dva 22 godišnjaka oduševila a to što ih nije bilo protiv najače ekipe na svijetu koja več 3 godinu za redom igra u istom sastavu nije do njih...mogu biti samo bolji iz utakmice u utakmicu...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 dec 2010, 15:49

kako su igrali protiv Atletico Madrida , Seville , Milana 2 tekme , Barcelone ...
u tim se utakmicama moze viditi koliko-toliko , kakvi su igraci ... marcelo je dobar , ali je on krilo , nesto kao Bale .
Di Maria ima potencijala da bude dobar , ali ne mozete reci da je bolji od Pedra koji se dokazao kao odlican igrac , zabija i igra odlicno u velikim utakmicama , zapravo podatak kaze , kada je Pedro starter Barcelona je pobjedila u svakoj utakmici ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:51

Mandrak je napisao/la:hajd dobro, i to sto kazes...ali ja ti kazem da to nisu toliko dobri igrac koliko ih pojedinci ovdje velicaju....dobri jesu, ali se nenormalno pretjeruje u velicanju...isto kao što se od skora pretjeruje u pljuvanju istih tih pojedinih igraca (kao sad ko fol ne valjaju).
Šta fali Arbeloi :?: :? sasvim dobar igrac (pa reprezentativac je Španije), samo što Mourinho voli forsirati svoje zemljake Pepea i Carvalha.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2010, 15:53

Mandrak je napisao/la:
Šta fali Arbeloi :?: :? sasvim dobar igrac (pa reprezentativac je Španije), samo što Mourinho voli forsirati svoje zemljake Pepea i Carvalha.
A Arbeloa je štoper ili da preformulišem Pepe i Carvljao su bekovi...ili samo nas hebeš u mozak :lol:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 dec 2010, 15:56

Pa eto i Albiola zapostavlja (isto reprezentativac Španije) a gura svoje zemljake...forsira Marcela i Ramosa, a ništa bolji nisu od Arbeloe (cak je Arbeola bolji u defanzivi od obojice)
Kako ce se dokazati i nametnuti kad mu daje šanse na kapaljku :?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2010, 16:06

Mandrak je napisao/la:Pa eto i Albiola zapostavlja (isto reprezentativac Španije) a gura svoje zemljake...forsira Marcela i Ramosa, a ništa bolji nisu od Arbeloe (cak je Arbeola bolji u defanzivi od obojice)
Kako ce se dokazati i nametnuti kad mu daje šanse na kapaljku :?
Ma meni je to jednostavna računica...Ramos je bolji od Arbeloe na desnom beku kao što je i Marcelo bolji od Arbeloe na lijevom beku,možda on jest bolji od njih u defanzivi(kad ne prelazi pola) ali taj čovjek ne može ubaciti loptu u 16 do sutra,Albiol je bio povrijeđen na početku sezone a pošto smo igrali dobro,odbrana pogotovo nije bilo potrebe da se mijenja...još Garay se tek sada vratio u pogon...u svakom slučaju se odbrani ne može zamjeriti,ako gledamo jednu utakmicu onda treba i Mourinha otpustiti ali ako gledamo ovih nekih 25 utakmica(1 poraz) -2 od Barcelone,dobro -5 prvo mjesto u najtežoj grupi LP kolo prije kraja,pa i kupu smo več otišli dalje nego prethodne dvije godine...nije loše sa 4 nova startera :geek:
Što se tiče Arbeloa i Albiola,prvi je limitran igrač koji je odlična zakrpa jer može igrati i lijevo i desno ali ne može igrati u prvoj postavi,dok ovaj drugi :? ma tu je sa Pepeom,samo što je Pepe dosta uigraniji sa Carvaljom a to je ipak navažnije kod štopera...Garay je veliki potencijal,šteta zbog povrede ali mogao bi se i on umješati

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.