Znam samo da je igrao u Turskoj negdje, ime nazalost ne znam.Devil je napisao/la:Goran Popov ?exbabilon je napisao/la:U 7 veceras slijece lijevi bek, Makedonac.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ako je slobodan igrac onda moze, ako nije, onda ne moze ni doci.likusa je napisao/la:Mozel on igrat za zelju odma ?
Znaci, valjda je logicno da jeste slobodan, inace ne moze doci.
Ja sam uvjeren da ce divljaci iz Banja Luke orgijati kao i svaki put do sad, putovali Manijaci tamo ili ne oni ce nastaviti po svome.
A kao posudjeni igrac ?SamoZeljo je napisao/la:Ako je slobodan igrac onda moze, ako nije, onda ne moze ni doci.likusa je napisao/la:Mozel on igrat za zelju odma ?
NO PYRO NO PARTY
Prelazni rok je zavrsen. Samo slobodni igraci mogu dolaziti u klubove.Buu je napisao/la:A kao posudjeni igrac ?SamoZeljo je napisao/la:Ako je slobodan igrac onda moze, ako nije, onda ne moze ni doci.likusa je napisao/la:Mozel on igrat za zelju odma ?
Pa to se samo kod nas može desiti da jedan klub najavi da nije u stanju da primi gostujuće navijače. Obaveza domaćina je da obezbijedi siguran dolazak gostujućih navijača na sve načine, ako to nisu u stanju dajte nam 3 boda, i nema potrebe ni da se takmiče u Premier ligi ako to nisu u stanju.. A jesam ljut 
Kako sam ja informisan, to je odluka Saveza a ne Borca.-SanaFCŽ- je napisao/la:Pa to se samo kod nas može desiti da jedan klub najavi da nije u stanju da primi gostujuće navijače. Obaveza domaćina je da obezbijedi siguran dolazak gostujućih navijača na sve načine, ako to nisu u stanju dajte nam 3 boda, i nema potrebe ni da se takmiče u Premier ligi ako to nisu u stanju.. A jesam ljut
Savez ce to podrzati da ne bude problema nasi navijaci nece ici za BL i kraj price.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Opet diskriminacija na djelu a sta ocekivati od onih anamo. Al sve ce se vratiti sve istom mjerom.
Ni dvadesetak minuta za Željine navijače, nisu u stanju da obezbijede.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ne trebaju onda ni igraci ici. Ako kazu kako ne mogu garantovati sigurnost nama, kako onda mogu garantovati sigurnost igračima. Sve ovo je u cilju da se pokusa na sto laksi nacin doci do pobjede, sve je ovo do rezima u manjem entitetu i ljudi jednostavno ne zele nasu prisutnost u Banja Luci. Dakle ako ne mozemo mi ici onda ni igraci ne trebaju igrati tu utakmicu pa nek izgubimo za zelenim stolom
A to inace ima kontra efekat pa mogli bi puci ko sijalica u subotu. Samo neka Amara naljute.damirc je napisao/la:Ne trebaju onda ni igraci ici. Ako kazu kako ne mogu garantovati sigurnost nama, kako onda mogu garantovati sigurnost igračima. Sve ovo je u cilju da se pokusa na sto laksi nacin doci do pobjede, sve je ovo do rezima u manjem entitetu i ljudi jednostavno ne zele nasu prisutnost u Banja Luci. Dakle ako ne mozemo mi ici onda ni igraci ne trebaju igrati tu utakmicu pa nek izgubimo za zelenim stolom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cuj da se da utakmica,sto navijaci ne mogu ici!!damirc je napisao/la:Ne trebaju onda ni igraci ici. Ako kazu kako ne mogu garantovati sigurnost nama, kako onda mogu garantovati sigurnost igračima. Sve ovo je u cilju da se pokusa na sto laksi nacin doci do pobjede, sve je ovo do rezima u manjem entitetu i ljudi jednostavno ne zele nasu prisutnost u Banja Luci. Dakle ako ne mozemo mi ici onda ni igraci ne trebaju igrati tu utakmicu pa nek izgubimo za zelenim stolom
Ako savez misli nesto rijesiti ovim zabranama glupi su.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To je jedino sredstvo koji savez ima,kad vec nema zakona!Dok se on ne donese,barem se tom zabranom spasi zivot nekome,iako ne rijesava problem u drustvu!ZZtop10 je napisao/la:Ako savez misli nesto rijesiti ovim zabranama glupi su.
ma to je kratkorocno rjesenje. Poslije bude jos gore. Dok se ne donese zakon nista od togaNEZALAGANJE je napisao/la:To je jedino sredstvo koji savez ima,kad vec nema zakona!Dok se on ne donese,barem se tom zabranom spasi zivot nekome,iako ne rijesava problem u drustvu!ZZtop10 je napisao/la:Ako savez misli nesto rijesiti ovim zabranama glupi su.
I onda kada više ne bude me ovdje
Prijatelju meni su 34 godine i ja na juznoj tribini nisam ima vec decenija moje mjesto je na sjeveru, tako da ova djecija kojekakva prepucavanja me ne interesuju.NEZALAGANJE je napisao/la:Cuj da se da utakmica,sto navijaci ne mogu ici!!damirc je napisao/la:Ne trebaju onda ni igraci ici. Ako kazu kako ne mogu garantovati sigurnost nama, kako onda mogu garantovati sigurnost igračima. Sve ovo je u cilju da se pokusa na sto laksi nacin doci do pobjede, sve je ovo do rezima u manjem entitetu i ljudi jednostavno ne zele nasu prisutnost u Banja Luci. Dakle ako ne mozemo mi ici onda ni igraci ne trebaju igrati tu utakmicu pa nek izgubimo za zelenim stolom![]()
![]()
Iskren da tu budem,kad vidim sva ova previranja na nasoj tribini,meni je i drago da im se nista neda,a time i tebi,ako si medju njima,bez uvrede!Dok ne dodju pameti,nema nista...
Jedini moj interes je klub i zastita igraca i navijaca. Ako nasa uprava nije kompatibilna sa nama navijacima, nama od kojih zive i koji im pruzamo svu mogucu podrsku onda neka i igraju utakmicu.
A da se ne moze organizovati utakmica i da nam se ne moze garantovati sigurnost je samo montirana politicka patka, pametnom dosta.
- storm_raider
- Kontakt:
Bila "montirana politcka patka" ili ne, ako neko izgubili zivot onda nista nije vrijedno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti i ja se onda razumijemo,jer i ja nisam vise na toj tribini!A @storm je iznad objasnio...Nista nije vrijedno zivota,pa ni politicka pozadina meca!damirc je napisao/la:Prijatelju meni su 34 godine i ja na juznoj tribini nisam ima vec decenija moje mjesto je na sjeveru, tako da ova djecija kojekakva prepucavanja me ne interesuju.NEZALAGANJE je napisao/la:Cuj da se da utakmica,sto navijaci ne mogu ici!!damirc je napisao/la:Ne trebaju onda ni igraci ici. Ako kazu kako ne mogu garantovati sigurnost nama, kako onda mogu garantovati sigurnost igračima. Sve ovo je u cilju da se pokusa na sto laksi nacin doci do pobjede, sve je ovo do rezima u manjem entitetu i ljudi jednostavno ne zele nasu prisutnost u Banja Luci. Dakle ako ne mozemo mi ici onda ni igraci ne trebaju igrati tu utakmicu pa nek izgubimo za zelenim stolom![]()
![]()
Iskren da tu budem,kad vidim sva ova previranja na nasoj tribini,meni je i drago da im se nista neda,a time i tebi,ako si medju njima,bez uvrede!Dok ne dodju pameti,nema nista...
Jedini moj interes je klub i zastita igraca i navijaca. Ako nasa uprava nije kompatibilna sa nama navijacima, nama od kojih zive i koji im pruzamo svu mogucu podrsku onda neka i igraju utakmicu.
A da se ne moze organizovati utakmica i da nam se ne moze garantovati sigurnost je samo montirana politicka patka, pametnom dosta.
Savez ne moze vise od ovoga.ZZtop10 je napisao/la:Ako savez misli nesto rijesiti ovim zabranama glupi su.
Nema potrebe napadati savez koji je nemocan kad su u pitanju entiteti i kantoni i njihove policije..... Iza istih stoje politicki tajkuni, kojima je u interesu nestabilnost u drzavi i stanje kakvo jeste. Bogate se na tome.
Ali da ne idemo daleko, jer bi presli na diskusije koje nemaju veze sa sportom. Savez bolje i vise od ovoga ne moze. To je jasno i ide na obraz organizatora. U njih se sumnja.