Zato je Gradina silna referenca...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel prosao pripreme sa nekim klubom? Vala Ekranas nije neka ekipa tako da to nije referenca neka ekstra.[/quote]
[/quote]

Amare hvala ti...
Zato je Gradina silna referenca...JMs1921 je napisao/la:Jel prosao pripreme sa nekim klubom? Vala Ekranas nije neka ekipa tako da to nije referenca neka ekstra.
Pametnom dosta, očekujem povlačenje mišljenja.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
zuka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Odgledah video, zanimljivo. Mada svaki video je montiran da izgleda savrseno. Medjutim ono sto mi je zapalo za oko jeste da momak ima jako dobar osjecaj za prostor, centarsut iz prve, sto je jako bitno i smirenost prilikom oduzimanja i predaje lopte. To su parametri koji su mi se jako svidjeli i kojih nema puo u nasoj ligi. Vrijeme ce da pokaze svoje, ali mislim da smo dobili dobrog igraca.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
England je napisao/la:Kako je moguće da može igrati stopera kada je visok 174 cm.?mokhe je napisao/la:Po transfermarktu Urdinov moze igrati jos stopera i zadnjeg veznog, zna li neko koliko je to tacno? Neko spomenu da moze na krilo kad se Kvesa vrati...
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Pitaj Fabia Cannavara kako je to moguce.
A i otkud ti to da je 174, meni pise 180, svejedno...
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 07 mar 2013, 11:57, ukupno mijenjano 2 puta.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- ficobahtic
- Kontakt:
Odlican igrac + sto smo dobili Stanica na desnom krilu ili beku ako bude potrebe. Sve pohvale za ovaj potez!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Kako ne navijati za vrijedne poljoprivrednike ,amatere haman, koji trce u birvaktilnim kopackama i treniraju na terenu gdje su im cunjevi lubenicestorm_raider je napisao/la:3:0 za nas nakon sjednice Saveza... iako nam trebaju ta 3 boda, ne bih volio da ovako dodjemo do njih. Nego, sta ce ti taj grb?Mijau je napisao/la:Jedno pitanjce, u slucaju da dodje do prekida utakmice iz sigurnosnih razloga, po igracima bacaju kojesta,itd, sta onda?
Evo izvinjavam se iako nisam ništa obećao alise izvinjavam što sam bio skeptičan, to jesam.zuka_TM je napisao/la:Ajd sad se izvini ljudima,jer izgleda da si ti lagaoRadmilo je napisao/la:To su oni nazovi lafo navijači koji sve znaju i samo lažu tu i laprdaju bez veze kakav bek nema od tog ništa.
Ovaj decko moze definitiivno odigrat i stopera,to je moje misljenje gledajuci ovaj video."nabijen" i jak,ne komplikuje...ovo je za mene pojacanje a ne prinova,obzirom da se uvijek pokrene diskusija ko je to za nas pojacanje a ko je samo novi igrac
SLOBODA NAVIJAČIMA
- champions1921
@pile ovaj klip sinoc stavljao.. Svaka cast na provjerenim info..zuka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
Zna li se do kada je potpisao i jeli fizicki spreman?? Moze li igrati u BL??
BUDI ŽELJO !!!
Hvala na izvinjenju za tvoju informaciju došao mu je i otac da se vidi sa AmaromRadmilo je napisao/la:Evo izvinjavam se iako nisam ništa obećao alise izvinjavam što sam bio skeptičan, to jesam.zuka_TM je napisao/la:Ajd sad se izvini ljudima,jer izgleda da si ti lagaoRadmilo je napisao/la:To su oni nazovi lafo navijači koji sve znaju i samo lažu tu i laprdaju bez veze kakav bek nema od tog ništa.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
U BL nemoze garant, do juce je morao biti prijavljen za utakmicu. Da on nama bude u konkurenciji za Zrinjski to bi bilo vise nego dobro.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Jako sam sretan i zadovoljan sto je Amar pronasao rjesenje za lijevog bocnog.Treba nam ljevak u ekipi.Ovo je dobra vijest,a neka bude priblizan kvalitetama Kvesica,ja cu skakati od srece.Super potez.Ovo nam vraca jednu poziciju u ekipi koja nece biti krpljena.Nadam se da je spreman fizicki i da ce sto prije imati pravo nastupa.Bas me je obradovalo ovo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
E jos desni bek i stoper i imemo ekipuboccaccio je napisao/la:Jako sam sretan i zadovoljan sto je Amar pronasao rjesenje za lijevog bocnog.Treba nam ljevak u ekipi.Ovo je dobra vijest,a neka bude priblizan kvalitetama Kvesica,ja cu skakati od srece.Super potez.Ovo nam vraca jednu poziciju u ekipi koja nece biti krpljena.Nadam se da je spreman fizicki i da ce sto prije imati pravo nastupa.Bas me je obradovalo ovo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zar se ne može registrovati kako u evropskim takmičenjima može sat pred utakmicu. ?Avanes je napisao/la:U BL nemoze garant, do juce je morao biti prijavljen za utakmicu. Da on nama bude u konkurenciji za Zrinjski to bi bilo vise nego dobro.
Imam osjećaj da smo doveli pravog igrača, brine me vezni red jer tu osim Bekrića nema kreativca. Da nam je sada Perica Stančevski da pojača konkurenciju u veznom redu.
Pa čak i da je to moguće, gdje će čovjeka staviti u prvi sastav bez treninga. Još na takvom vrućem gostovanju. Neka njega, možemo se krpiti sa Stanićem još ovu ili eventualno dvije utakmice. Bitno je da imamo lijevog beka ''kak' Bog zapov'eda''.Radmilo je napisao/la:Zar se ne može registrovati kako u evropskim takmičenjima može sat pred utakmicu. ?Avanes je napisao/la:U BL nemoze garant, do juce je morao biti prijavljen za utakmicu. Da on nama bude u konkurenciji za Zrinjski to bi bilo vise nego dobro.
znali se na koliko je potpisao i da upitam jer nesto se ne sjecam do kada je kvesi ugovori imali naznake da ce produziti ...
- storm_raider
- Kontakt:
Mijau je napisao/la:Kako ne navijati za vrijedne poljoprivrednike ,amatere haman, koji trce u birvaktilnim kopackama i treniraju na terenu gdje su im cunjevi lubenicestorm_raider je napisao/la:3:0 za nas nakon sjednice Saveza... iako nam trebaju ta 3 boda, ne bih volio da ovako dodjemo do njih. Nego, sta ce ti taj grb?Mijau je napisao/la:Jedno pitanjce, u slucaju da dodje do prekida utakmice iz sigurnosnih razloga, po igracima bacaju kojesta,itd, sta onda?a koji rasture prvoligaski tim ?!
Nalikuju na onaj fazon sa bob timom iz Jamajke
![]()
![]()
Sve mi nesto lijepo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
I lijevo krilopile87 je napisao/la:E jos desni bek i stoper i imemo ekipuboccaccio je napisao/la:Jako sam sretan i zadovoljan sto je Amar pronasao rjesenje za lijevog bocnog.Treba nam ljevak u ekipi.Ovo je dobra vijest,a neka bude priblizan kvalitetama Kvesica,ja cu skakati od srece.Super potez.Ovo nam vraca jednu poziciju u ekipi koja nece biti krpljena.Nadam se da je spreman fizicki i da ce sto prije imati pravo nastupa.Bas me je obradovalo ovo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
hoće biti press ono sliaknje sa dresom i predstavljanje zna li se išta možda sutra. ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.