ne moze amar bez univerzalcanime_tm87 je napisao/la:Sto me presjece... Kerla igra umjesto Vase...adilbeg je napisao/la:sad ce stanic umjesto suspendovanog vasilica![]()
![]()
odlicne vijesti za makedonca,bez kazni jos da dopuste to gostovanje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ne moze amar bez univerzalcanime_tm87 je napisao/la:Sto me presjece... Kerla igra umjesto Vase...adilbeg je napisao/la:sad ce stanic umjesto suspendovanog vasilica![]()
![]()
odlicne vijesti za makedonca,bez kazni jos da dopuste to gostovanje
Greska je, s obzirom da je Noveski stoper Mainza............Sabinho je napisao/la:Jel to Makedonija igrala sa dva golmanaSB90 je napisao/la:raja u zadnje vrijeme bez osnove puno ocekuje od novih igraca, eto npr. bio je gancev, zadnji primjer obucina. a ta dvojica se ne mogu ni porediti sa najnovijim pojacanjem, samo jedna slika je dokaz za to:
Ne daj Boze, ali ukoliko je tako ocekujem Brkovica desno.. to je njegova prirodna pozicija gdje on najvise daje tu je i u velezu igrao...champions1921 je napisao/la:Jesmo li to i Vernesa izgubili na duzi period ili pojedinci na treningu opet lupetaju![]()
i Hodžića umjesto Adilovića, pa kud puklo da puklo. Adilbeg se nešto zeza u zadnje vrijemenime_tm87 je napisao/la:Ne daj Boze, ali ukoliko je tako ocekujem Brkovica desno.. to je njegova prirodna pozicija gdje on najvise daje tu je i u velezu igrao...champions1921 je napisao/la:Jesmo li to i Vernesa izgubili na duzi period ili pojedinci na treningu opet lupetaju![]()
Smajic danas bio desno i makedonce ga pojelo sa 30% snage.. Brkovic igrao u sredini ali ce vjerovatno na njegovu poziciju Jamak.. Mozda ja na pogresan nacin gledam treninge ali sam stekao dojam da su nam svi igraci van forme i u nekoj igrackoj krizi ili nesto ne stima sa "finansijama"..nime_tm87 je napisao/la:Ne daj Boze, ali ukoliko je tako ocekujem Brkovica desno.. to je njegova prirodna pozicija gdje on najvise daje tu je i u velezu igrao...champions1921 je napisao/la:Jesmo li to i Vernesa izgubili na duzi period ili pojedinci na treningu opet lupetaju![]()
Majstore zasto su zatrazene izjave za utakmicu protiv Travnika za incident poslije utakmice ? Zato sto je organizator poslije utakmice duzan jos jedno izvjesno vrijeme da drzi stvari pod kontrolom na stadionu i oko istogBaja_Zvjerka je napisao/la:Do kraja sezone 2013/2014 ??? Ako je tako, moze otici i sada na ljeto, ako se pokaze bas dobar, ili u januaru poslije evropskih tekmi..bagrcavi je napisao/la:Makedonac potpiso na godinu.
Fakat, ne znam da ga je Smajić i jednom prošao, jest da se žalio par puta da je grub makedonac.champions1921 je napisao/la: Smajic danas bio desno i makedonce ga pojelo sa 30% snage.. Brkovic igrao u sredini ali ce vjerovatno na njegovu poziciju Jamak.. Mozda ja na pogresan nacin gledam treninge ali sam stekao dojam da su nam svi igraci van forme i u nekoj igrackoj krizi ili nesto ne stima sa "finansijama"..
Na kraju sezone kad obezbjedimo duplu trebalo bi ga probati.. mada trebalo bi davati ovim mladjim barem zadnjih 5-10 minuta kad je sigurna tekma.., ali eto Šef zna mi mozemo ovdje prizeljkivati i palamuditichampions1921 je napisao/la:Sta mislite o Bajicu iz juniora na desnom krilu?? Ispasce da sam mu menadzer koliko ga pominjemali momak igra maestralno za juniore.. Sad protiv Borca gol i dvije asistencije.. Ne znam sto ga Amar ne proba??
Ara jeste igracina ali tesko da bi se uklopio u Amarovu koncepciju sa jednim korpulentnim spicem.. Nije Ara taj tip igraca (pivot)..
Pa bio je na pripremama sa prvim timom.Od sljedeće sezone će najvjerovatnije i on i Sadiković biti priključeni ekipi.champions1921 je napisao/la:Sta mislite o Bajicu iz juniora na desnom krilu?? Ispasce da sam mu menadzer koliko ga pominjemali momak igra maestralno za juniore.. Sad protiv Borca gol i dvije asistencije.. Ne znam sto ga Amar ne proba??
Slazem se da treba vjerovati Amaru ali ako je Vernes ozbiljnije povrijedjen Smajke ga ne moze adekvatno zamijeniti jer malo je reci da je indisponiran.. Jucer u Hadzicima nula totalna a i danas nemocan protiv momka koji je tek dosao i trenirao sa 30% snage.. Meni je Smajke jedan od drazih igraca ali mislim da od njega nema nista.. Mozda Brkovic bude rjesenje a volio bih Bajica vidjeti bar na treninzima ako nista drugo..nime_tm87 je napisao/la:Na kraju sezone kad obezbjedimo duplu trebalo bi ga probati.. mada trebalo bi davati ovim mladjim barem zadnjih 5-10 minuta kad je sigurna tekma.., ali eto Šef zna mi mozemo ovdje prizeljkivati i palamuditichampions1921 je napisao/la:Sta mislite o Bajicu iz juniora na desnom krilu?? Ispasce da sam mu menadzer koliko ga pominjemali momak igra maestralno za juniore.. Sad protiv Borca gol i dvije asistencije.. Ne znam sto ga Amar ne proba??
Ara jeste igracina ali tesko da bi se uklopio u Amarovu koncepciju sa jednim korpulentnim spicem.. Nije Ara taj tip igraca (pivot)..
Frajer jutros dosao ti ga odma u prvih 11 stavljas. Ne znamo kakav je, on ne zna ekipu, nismo ga jos ni registrovali. Po meni bi to bio rizikBuu je napisao/la:Makedonac je sigurno pojacanje.
Protiv Borca ocekujem ovaj sastav, Antolovic-Stanic, Bogicevic, Kerla, Makedonac- Selimovic, Zolotic, Svraka, Jamak, Bekric-Adilovic
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, tiagofaria25 i 57 gostiju.