FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Na kraju sezone ce se podvuci racunica i vidjeti sta je donijela zamjena trenera i da li je bilo bolje sacekati do ljeta. Ako bude neki debalk mora neko odgovarati, trebala bi Hasanova glava da leti.
Ogroman rizik se preuzeo, a vidjet cemo kako ce proci.
Ogroman rizik se preuzeo, a vidjet cemo kako ce proci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Miler zasticeniji od polarnog medvjeda u ekipi. Najbolji fudbal smo igrali kad je on bio povrijedjen ili je glubio povredu za svjetsko kako god nije bio u timu. Tad smo igrali najbolje i najljepse. On se vratio i vratila se sranja u ekipi. Ispravite me ako grijesim
Tuchelu treba dici spomenik ispred AA ako pored ovog haosa koji mu je ostavio Nagelsmann uzme LP.
Freiburg 3 puta presao centar i dao 2 gola. Smijesno ali desi se jbg.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad za heftu dana protutnjamo Etihadom drugačije ćemo pricat 

Neki od nas se sjećaju onih silnih prilika i promašaja, od svega toga su ostali samo povremeni promašaji i traljavost. Tuchel je bio jedini koji je mogao napraviti nešto, nažalost on je krenuo gorim putem nego Kovač i Nagelsmann zajedno.thomashasler je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:14Miler zasticeniji od polarnog medvjeda u ekipi. Najbolji fudbal smo igrali kad je on bio povrijedjen ili je glubio povredu za svjetsko kako god nije bio u timu. Tad smo igrali najbolje i najljepse. On se vratio i vratila se sranja u ekipi. Ispravite me ako grijesim
Kojeg haosa, pa taj Nagelsmann u LP skoro perfektan ove sezone. Kakve vi gluposti pisete, da je neko drugi takav u LP pisali bi kako je trenercina
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
ja bas prije par dana pricam s prijateljom i kazem da je Mane dosta losiji nego sto je Jan Schlaudraff ikad bioBundesliga je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:09Tako se pricalo i za tabletasa pa fasova otkaz preko noci. Salihamidzic je pod sve vecim pritiskom i silne gluposti koje je napravio ubrzo dolaze na naplatu. Dovodjenje gotovog igraca Manea ce platiti pozicijom. Mane je igrac za MLS-a, a pitanje je da li je i to. Saudijska Arabija mozda.Nerminovic je napisao/la: ↑04 apr 2023, 22:59kakav otkaz, on ce zadnji dobiti otkaz jer je dobar prijatelj sa svim... ne bi me cudilo da ih cak i placa ispod stola![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jel vi stvarno mislite da je Muller najveci razlog danasnjeg poraza? Da je netko drugi igrao na njegovom mjestu da bi mi ovo uzeli?
Za pobjedu protiv Freiburga u subotu i prolazak Bayerna protiv Citya bih ovo večeras potpisao čak i poslije onih 1:0 za nas. Ali kad imaš ljude koji se bave nogometom, a ne žele da ošutaju na gol i uspiju u četiri uzastopne utakmice da naprave penal i da se zbog istih penala izgube 2 bitne utakmice...Bayern@heart je napisao/la: ↑04 apr 2023, 23:18Kad za heftu dana protutnjamo Etihadom drugačije ćemo pricat![]()
Ja iskreno ne mislim, i meni je večeras išao na živce, ali isti Muller je postigao dva gola protiv Dortmunda, u istoj utakmici je Musiala driblao kada je trebao ošutat za 5:1, pa je taj Musiala večeras šutao kad nije trebao (gađao publiku) i napravio penal. A pravljenje penala je najveći problem ove ekipe, pa onda poklanjanje lopti i nešutanje na gol.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 04 apr 2023, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Igrač manje čitavu utakmicu. Nema Musiale iz prvog dijela sezone, nema Čupe iz sredine, nema Comana nakon svjetskog, da su igrali oni možda. Ostali su tu kao i uvijek, da prime plaću.
Muler i Cupo Moting igrači manje na terenu definitivno bez klasne desetke nema titula posebno u LP. Smio bi glavu dat da je Mulac najveći problem u ekipi i to nam se svake godine obija o glavu u Ligi prvaka. Da se ne preziva Muler i da nije Švabo Iskra iz Bugojna bi bila vrh za njega.
joj hamo vidi mu glave
Imao si ili ste imali vremena gledati Bayern do mile volje a opet si ili ste postavili taktiku kao da niste koju godinu pogledali utakmicu.Tuchel on whether he bears responsibility for the defeat: "Of course we win together and lose together. It's true that we (coaching staff) didn't have much time, but I'm responsible. Now we have to analyze what went wrong and prepare for Saturday. Things go on"
Naravno da su zabili, pa to traje već 10 godina, ništa novo. Da, igrači ti ne znaju osnove, moraš ih to naučiti. P.S. psi na Novom Zelandu voze aute, pogledaj ako ne vjeruješ.Thomas Tuchel: "Freiburg scored 2 goals from 2 shots. I can't remember another chance for them. We had good moments but always missed something, the last pass, the right decision, precision. They defended very deep and we couldn't keep putting pressure on them" [@DasErste
]
Ti si sine debil i dok ti i tvoj partner Leon budete nosili vezu, Bayern će osvojiti ****.Kimmich: "It pisses me off brutally that we lost out on a title. We're eliminated, although in my opinion it was not possible to be eliminated. Freiburg actually had nothing at all - a long range shot and a penalty" [@georg_holzner
]
Da, preciznost i točna dodavanja.Müller: "We know Freiburg is a team that fights and works together. We put pressure on them and pushed them back especially in the second half. As I said, we missed something in the final third. It's very disappointing"
Nije ni na 50%, ali bar nisi delusional kao ostali.de Ligt: "We have to play much better in Freiburg on Saturday. Today we didn't have the feeling that we wanted to win the duels. Not everything was at 100% today. That's why we lost"
Kod prvog gola freiburga su se goretzka i de light micali lopti da ne bi kojim slučajem obranili. A za penal je neshvatljivo da musiala onako ide u blok, to su osnove fudbala. Malac je nebrušeni dijamant ali mora još sazrijeti, ovakve greške se ne smiju raditi ni u cvajti. S njim treba jako puno raditi da bi ostvario svoj potencijal, on je tempirana bomba ali za svoju ekipu.
Šta bi se pisalo da je Miler napravio onakav penal 

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Mogli su onako kilavi biti teže ozlijeđeni da ih je pogodilo.
Odavno oni imaju problema sa osnovama, uostalom penal je samo skratio muku produžetaka i pušenja na penalima.
-
- Kontakt:
Čuj ide se po napadača na ljeto. Koji ce im klinac kad imaju Milera univerzalca. Pitao je neko gore Zlaja cini mi se jel mislimo da je Miler kriv. Ima koristi od njega al dosta stete vise. Gdje ekipa igra bunkre buseve i slicno on je beskoristan i smeta.
-
- Kontakt:
Sa Cityijem bi mogao biti koristan. Jer ce biti vise prostora naprijed. A ovako gdje je zgusnuto on nema to da na malom prostoru uradi prevagu koja nam treba. Vec je jos jedan vise cunj u kaznenom prostoru. On ti ga dodje u ovim utakmica kao vecerasnja kao protivnicki dodatni odbrambeni igrac
Fali tu ono nesto a to je Mia San Mia Gefühl 

Sto bi Tohell bio jedini trener u Bayerna koji nije zijanio kup
.
Sto bi Tohell bio jedini trener u Bayerna koji nije zijanio kup
VOLIM BAYERN
Treba sacekati LP i vidjeti dokle se moze. Vrlo lahko se moze desiti da se domace popusi a evropsko dodje daleko. A ako bude debakl kupice uprava neku skupu igracku koja ne treba, da se opere, i da navijaci dr.kaju na nju do sljedece LP KO faze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.