FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 04 apr 2023, 23:12

Na kraju sezone ce se podvuci racunica i vidjeti sta je donijela zamjena trenera i da li je bilo bolje sacekati do ljeta. Ako bude neki debalk mora neko odgovarati, trebala bi Hasanova glava da leti.

Ogroman rizik se preuzeo, a vidjet cemo kako ce proci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 04 apr 2023, 23:14

Miler zasticeniji od polarnog medvjeda u ekipi. Najbolji fudbal smo igrali kad je on bio povrijedjen ili je glubio povredu za svjetsko kako god nije bio u timu. Tad smo igrali najbolje i najljepse. On se vratio i vratila se sranja u ekipi. Ispravite me ako grijesim

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 04 apr 2023, 23:15

Aki187 je napisao/la:
04 apr 2023, 23:02
coelho41 je napisao/la:
04 apr 2023, 22:52
Pravit ćemo Naggya od blata
Hocemo sigurno. Bolje ispasti 5-0 od Gladbacha i od Villareala.
Tuchelu treba dici spomenik ispred AA ako pored ovog haosa koji mu je ostavio Nagelsmann uzme LP.

Freiburg 3 puta presao centar i dao 2 gola. Smijesno ali desi se jbg.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 apr 2023, 23:15

Muller je Staljin.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 04 apr 2023, 23:18

Kad za heftu dana protutnjamo Etihadom drugačije ćemo pricat :mrgreen:

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 apr 2023, 23:20

thomashasler je napisao/la:
04 apr 2023, 23:14
Miler zasticeniji od polarnog medvjeda u ekipi. Najbolji fudbal smo igrali kad je on bio povrijedjen ili je glubio povredu za svjetsko kako god nije bio u timu. Tad smo igrali najbolje i najljepse. On se vratio i vratila se sranja u ekipi. Ispravite me ako grijesim
Neki od nas se sjećaju onih silnih prilika i promašaja, od svega toga su ostali samo povremeni promašaji i traljavost. Tuchel je bio jedini koji je mogao napraviti nešto, nažalost on je krenuo gorim putem nego Kovač i Nagelsmann zajedno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 apr 2023, 23:20

Balon je napisao/la:
04 apr 2023, 23:15
Aki187 je napisao/la:
04 apr 2023, 23:02
coelho41 je napisao/la:
04 apr 2023, 22:52
Pravit ćemo Naggya od blata
Hocemo sigurno. Bolje ispasti 5-0 od Gladbacha i od Villareala.
Tuchelu treba dici spomenik ispred AA ako pored ovog haosa koji mu je ostavio Nagelsmann uzme LP.

Freiburg 3 puta presao centar i dao 2 gola. Smijesno ali desi se jbg.
Kojeg haosa, pa taj Nagelsmann u LP skoro perfektan ove sezone. Kakve vi gluposti pisete, da je neko drugi takav u LP pisali bi kako je trenercina
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 04 apr 2023, 23:21

Bundesliga je napisao/la:
04 apr 2023, 23:09
Nerminovic je napisao/la:
04 apr 2023, 22:59
kakav otkaz, on ce zadnji dobiti otkaz jer je dobar prijatelj sa svim... ne bi me cudilo da ih cak i placa ispod stola :kafa:
Tako se pricalo i za tabletasa pa fasova otkaz preko noci. Salihamidzic je pod sve vecim pritiskom i silne gluposti koje je napravio ubrzo dolaze na naplatu. Dovodjenje gotovog igraca Manea ce platiti pozicijom. Mane je igrac za MLS-a, a pitanje je da li je i to. Saudijska Arabija mozda.
ja bas prije par dana pricam s prijateljom i kazem da je Mane dosta losiji nego sto je Jan Schlaudraff ikad bio :stop: bude li Salihamidzic dobio otkaz nek fino uzmu Manea za ruku, dodje 1 gratis
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 04 apr 2023, 23:22

Jel vi stvarno mislite da je Muller najveci razlog danasnjeg poraza? Da je netko drugi igrao na njegovom mjestu da bi mi ovo uzeli?

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 04 apr 2023, 23:23

Bayern@heart je napisao/la:
04 apr 2023, 23:18
Kad za heftu dana protutnjamo Etihadom drugačije ćemo pricat :mrgreen:
Za pobjedu protiv Freiburga u subotu i prolazak Bayerna protiv Citya bih ovo večeras potpisao čak i poslije onih 1:0 za nas. Ali kad imaš ljude koji se bave nogometom, a ne žele da ošutaju na gol i uspiju u četiri uzastopne utakmice da naprave penal i da se zbog istih penala izgube 2 bitne utakmice...
Zlaja83 je napisao/la:
04 apr 2023, 23:22
Jel vi stvarno mislite da je Muller najveci razlog danasnjeg poraza? Da je netko drugi igrao na njegovom mjestu da bi mi ovo uzeli?
Ja iskreno ne mislim, i meni je večeras išao na živce, ali isti Muller je postigao dva gola protiv Dortmunda, u istoj utakmici je Musiala driblao kada je trebao ošutat za 5:1, pa je taj Musiala večeras šutao kad nije trebao (gađao publiku) i napravio penal. A pravljenje penala je najveći problem ove ekipe, pa onda poklanjanje lopti i nešutanje na gol.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 04 apr 2023, 23:26, ukupno mijenjano 2 puta.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 04 apr 2023, 23:25

Igrač manje čitavu utakmicu. Nema Musiale iz prvog dijela sezone, nema Čupe iz sredine, nema Comana nakon svjetskog, da su igrali oni možda. Ostali su tu kao i uvijek, da prime plaću.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 05 apr 2023, 00:02

Muler i Cupo Moting igrači manje na terenu definitivno bez klasne desetke nema titula posebno u LP. Smio bi glavu dat da je Mulac najveći problem u ekipi i to nam se svake godine obija o glavu u Ligi prvaka. Da se ne preziva Muler i da nije Švabo Iskra iz Bugojna bi bila vrh za njega.
joj hamo vidi mu glave

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 05 apr 2023, 00:07

Tuchel on whether he bears responsibility for the defeat: "Of course we win together and lose together. It's true that we (coaching staff) didn't have much time, but I'm responsible. Now we have to analyze what went wrong and prepare for Saturday. Things go on"
Imao si ili ste imali vremena gledati Bayern do mile volje a opet si ili ste postavili taktiku kao da niste koju godinu pogledali utakmicu.
Thomas Tuchel: "Freiburg scored 2 goals from 2 shots. I can't remember another chance for them. We had good moments but always missed something, the last pass, the right decision, precision. They defended very deep and we couldn't keep putting pressure on them" [@DasErste
]
Naravno da su zabili, pa to traje već 10 godina, ništa novo. Da, igrači ti ne znaju osnove, moraš ih to naučiti. P.S. psi na Novom Zelandu voze aute, pogledaj ako ne vjeruješ.
Kimmich: "It pisses me off brutally that we lost out on a title. We're eliminated, although in my opinion it was not possible to be eliminated. Freiburg actually had nothing at all - a long range shot and a penalty" [@georg_holzner
]
Ti si sine debil i dok ti i tvoj partner Leon budete nosili vezu, Bayern će osvojiti ****.
Müller: "We know Freiburg is a team that fights and works together. We put pressure on them and pushed them back especially in the second half. As I said, we missed something in the final third. It's very disappointing"
Da, preciznost i točna dodavanja.
de Ligt: "We have to play much better in Freiburg on Saturday. Today we didn't have the feeling that we wanted to win the duels. Not everything was at 100% today. That's why we lost"
Nije ni na 50%, ali bar nisi delusional kao ostali.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 apr 2023, 00:33

Kod prvog gola freiburga su se goretzka i de light micali lopti da ne bi kojim slučajem obranili. A za penal je neshvatljivo da musiala onako ide u blok, to su osnove fudbala. Malac je nebrušeni dijamant ali mora još sazrijeti, ovakve greške se ne smiju raditi ni u cvajti. S njim treba jako puno raditi da bi ostvario svoj potencijal, on je tempirana bomba ali za svoju ekipu.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 05 apr 2023, 00:43

Šta bi se pisalo da je Miler napravio onakav penal :lol:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 05 apr 2023, 00:51

ledar je napisao/la:
05 apr 2023, 00:33
Kod prvog gola freiburga su se goretzka i de light micali lopti da ne bi kojim slučajem obranili.
Mogli su onako kilavi biti teže ozlijeđeni da ih je pogodilo.
ledar je napisao/la:
05 apr 2023, 00:33
A za penal je neshvatljivo da musiala onako ide u blok, to su osnove fudbala.
Odavno oni imaju problema sa osnovama, uostalom penal je samo skratio muku produžetaka i pušenja na penalima.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 05 apr 2023, 01:24

Čuj ide se po napadača na ljeto. Koji ce im klinac kad imaju Milera univerzalca. Pitao je neko gore Zlaja cini mi se jel mislimo da je Miler kriv. Ima koristi od njega al dosta stete vise. Gdje ekipa igra bunkre buseve i slicno on je beskoristan i smeta.

thomashasler
Kontakt:

Post Postao/la thomashasler » 05 apr 2023, 01:27

Sa Cityijem bi mogao biti koristan. Jer ce biti vise prostora naprijed. A ovako gdje je zgusnuto on nema to da na malom prostoru uradi prevagu koja nam treba. Vec je jos jedan vise cunj u kaznenom prostoru. On ti ga dodje u ovim utakmica kao vecerasnja kao protivnicki dodatni odbrambeni igrac

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 apr 2023, 03:53

Fali tu ono nesto a to je Mia San Mia Gefühl 😀😀😀
Sto bi Tohell bio jedini trener u Bayerna koji nije zijanio kup 😉😉.
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 apr 2023, 04:43

Treba sacekati LP i vidjeti dokle se moze. Vrlo lahko se moze desiti da se domace popusi a evropsko dodje daleko. A ako bude debakl kupice uprava neku skupu igracku koja ne treba, da se opere, i da navijaci dr.kaju na nju do sljedece LP KO faze.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.