Jel ti ovo ozbiljno?DzidziMidzi je napisao/la:Sikiras ce da bine novi Sabonis, al nize trojke, ratatatata!
*bune
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
A morebit i bidneTracy3McGrady je napisao/la:Jel ti ovo ozbiljno?DzidziMidzi je napisao/la:Sikiras ce da bine novi Sabonis, al nize trojke, ratatatata!
*bune
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Musa na klupi. To je najbitnije.
8/9 su nam slobodna.
Musu odmoriti maximalno, ide ovo glatko i bez njega. Odrzat ovo i zadnju moze komotno presjediti.
Musu odmoriti maximalno, ide ovo glatko i bez njega. Odrzat ovo i zadnju moze komotno presjediti.
Jedno pitanje ljudi posto nisam bas ekspert u kosarci. Da li savez dobija neke pare za odredjeni plasman ove ekipe? Nesto mi nema smisla npr ako uzmemo medalju da necemo dobit nista ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Jbt. Iako je forum nemoj života ti, imam ovdje nekih poznanika koji tako pričaju pa me ovo baš ubada u oči. Nisam ni ja lektor, ali ono osnovno bi se trebalo znati.DzidziMidzi je napisao/la:A morebit i bidneTracy3McGrady je napisao/la:Jel ti ovo ozbiljno?DzidziMidzi je napisao/la:Sikiras ce da bine novi Sabonis, al nize trojke, ratatatata!
*bune
Musa danas slobodna pogađa a i ostali takođe. Imam osjećaj kad bi i Aljoša Janković bacao da bi pogodio.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nedo bog da nam treba i pobjeda Finske, pojo bi se od muke...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- akisarajevo92
- Kontakt:
Fkt su Musi previse ramena i ledja povijena prema naprijed, trebao bi raditi na tome obavezno.

Don't believe the hype.
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Re: Re : RE: Re: Re : RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Tracy3McGrady je napisao/la:Jbt. Iako je forum nemoj života ti, imam ovdje nekih poznanika koji tako pričaju pa me ovo baš ubada u oči. Nisam ni ja lektor, ali ono osnovno bi se trebalo znati.DzidziMidzi je napisao/la:A morebit i bidneTracy3McGrady je napisao/la: Jel ti ovo ozbiljno?
Musa danas slobodna pogađa a i ostali takođe. Imam osjećaj kad bi i Aljoša Janković bacao da bi pogodio.
Ma ljubim oci ljepotice. A bili ciku?
Zezam se gospon kolektore. Internet je. Ako krenes ispravljati ...
Macko pravo si moderna.
Safet je musko.
Safet je musko.
Znaci igramo polufinale protiv Njemacke. Odlicno 
Polako da mi ne bi ispali, ja ću vjerovati samo kada svira kraj xDmirzatele je napisao/la:Znaci igramo polufinale protiv Njemacke. Odlicno
- DzidziMidzi
- Kontakt:
ovaj žaibiški mi mozak ispra..
Safet je musko.
Safet je musko.
HEJSERA SERA RA AA A ADzidziMidzi je napisao/la:ovaj žaibiški mi mozak ispra..
-
admir12345
- Kontakt:
Zar nije sad cetvrtfinale protiv njemackeSGD53 je napisao/la:Polako da mi ne bi ispali, ja ću vjerovati samo kada svira kraj xDmirzatele je napisao/la:Znaci igramo polufinale protiv Njemacke. Odlicno
Fali mi "za"
Re: Odg: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
AsharaK je napisao/la:Jedno pitanje ljudi posto nisam bas ekspert u kosarci. Da li savez dobija neke pare za odredjeni plasman ove ekipe? Nesto mi nema smisla npr ako uzmemo medalju da necemo dobit nista ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- DzidziMidzi
- Kontakt:
SGD53 je napisao/la:HEJSERA SERA RA AA A ADzidziMidzi je napisao/la:ovaj žaibiški mi mozak ispra..
whatever will be will be..
sta ce bunut bidnut ce
Safet je musko.
Safet je musko.
Finci za poluvrijeme dali 15 poena
, A Francuzi i s pobjedom opet su 4 i idu na Spaniju u QF. imam osjecaj da je Litvanija namjerno izgubila od Njemacke kako bi igrali s Finskom u cetvrtfinalu, iako je Finska nas yugoslovene sve redom tamburala opet su oni realno najpozeljniji protivnik