ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

delko
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la delko » 18 mar 2017, 02:45

Cinio se zrijeb dosta tezak za Rogera medjutim rascistilo se pravo :D vrijeme je za novu masters titulu :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 18 mar 2017, 08:25

Edin TM87 je napisao/la:Pa ko je ikad to odigro po dijagonali?

Lakse je po paraleli logicno kroz noge s poda kad igras
Nisi u pravu, lakse je desnjaku odigrati na lijevo zbog prirodnijeg pokreta rukom, tj po dijagonali, a i lakse je opcenito ubaciti teren po dijagonali, veci teren ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 mar 2017, 09:47

Uvijek je lakši udarac po dijagonali nego po paraleli zbog većeg ugla. (veći teren)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2017, 09:50

A i zbog niže mrežice.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 18 mar 2017, 09:56

delko je napisao/la:Cinio se zrijeb dosta tezak za Rogera medjutim rascistilo se pravo :D vrijeme je za novu masters titulu :)
ja imam neku šuhu da će ovo stan osvojiti, nekako mi preozbiljno izgleda ovih dana :mrgreen:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2017, 14:19

Nole najvjerovatnije neće igrati Miami, povreda ramena, bio je i u IW povrijeđen.

Damir Dzumhur!!!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 18 mar 2017, 14:37

Unofficialpage je napisao/la:Nole najvjerovatnije neće igrati Miami, povreda ramena, bio je i u IW povrijeđen.
Steta,odmah ce da izgubi sansu da se bori za hiljadu poena na race listi :mrgreen: tj iluziono ce da izgubi 1000 bodova na entry listi.Jako losa vijest :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 mar 2017, 18:26

I Murray otkazao Miami zbog iste povrede kao i Nole, lakat.

Damir Dzumhur!!!!

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 18 mar 2017, 18:40

Sve nesto povrijedjeni cim pocnu losije igrati.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 18 mar 2017, 18:56

delinjo je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav :) :D
Uopste te nisam prozvao zbog njihovog meca vec zbog tvog pisanja po forumu i vidim da sam bio u pravu cim pises necemo se raspravljati pa ti postavim pitanje gdje sam to pisao da roger nece biti prvi kao sto si ti tvrdio pa mi ne odgovoris... :D al aj vide ljudi da si lazov sta se tu moze... :thumbup: I ja bi iskreno volio da izravnaju medjusobni jer ovo je blago receno bruka od zaostatka a neki ga smatraju najvecim... :rol:
ko je na tebe mislio kada sam spomenuo ovih 5 % ....ti si meni cak i normalan bio dok me nisi poceo prozivati nicim izazvan ...zbog gluposti ali hajde nek bude....

mozda bas treba tebi malo postovanja prema najvecem svih vremena !
Ovo normalan cu smatrati kao da si se slagao sa dosta mojih postova koje sam pisao...Pa ne moram biti izazvan da bi te citirao kad pises onako nesto.Uredu razumijem drago ti vodi igrac za kojeg ti navijas nezz napisi razbi,poderi ga Roger ili sl. ali popisaj ga pa daj...ispod svakog nivoa...

Evo da ti kazem koliko ja postovanje imam prema Rogeru.Do prije nekih otprilike godinu dana kad je cijeli forum pisao da vise nema sta traziti na turu ni Rafa a posebno Roger i da bi se trebao oprostiti jer nece vise nista uraditi...kad je 95%foruma sto navijaca Rogera te navijaca dr. igraca pisalo da je od GS uzeo sto je uzeo i da je tu kraj jedini sam ja napisao da ce se vratiti i ponovo uzeti GS a mogao sam jednostavno nastaviti "ismijavati" kao i dr. i napisati da je tu kraj al sam napisao svoje iskreno misljenje i protivio se svima onima pa i navijacima samog Rogera koji su govorili da je bolje da se oprosti,a mogao sam samo iskulirati i gotovo pa ti meni reci da nemam postovanja prema njemu...

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 mar 2017, 19:49

Waw ovo uzima. Vraca mu sutra babuka za onu zutu minutu na AO. :kafa:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 18 mar 2017, 20:21

Na provizornoj listi nakon Roland Garrosa Wawrinka drugi tenisac svijeta :opaopa:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 mar 2017, 20:37

Galion je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Pa ko je ikad to odigro po dijagonali?

Lakse je po paraleli logicno kroz noge s poda kad igras
Nisi u pravu, lakse je desnjaku odigrati na lijevo zbog prirodnijeg pokreta rukom, tj po dijagonali, a i lakse je opcenito ubaciti teren po dijagonali, veci teren ;)
Twinner lob kroz noge nikad nece bit lakse udarit po dijagonali nego paraleli, kad igras sa zemlje lopticu uvijek je lakse udarit cisto pravo, nego gadjat prema desno dijagonalno...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 mar 2017, 20:56

Ovo ce Fedex rutinski vcrs dobiti i sutra svicarsko finale, nekad bi cak volio da Stan dobije jer zao mi bude lika,ali msm da Stan vrlo malo finala gubi ako neko ima negdje taj podatak volio bi da nam ga iznese.

Ko bi rekao da ce Roger nakon tolike pauze uzeti prvi Slam sezone i biti u finalu tzv 5 GS sezone,babuka dominira

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 mar 2017, 20:57

:kafa:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 18 mar 2017, 20:59

Odakle ti vise snaga i inspiracija? Majstore :clap:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 mar 2017, 21:00

e cuj Sock :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 mar 2017, 21:03

Uopste te nisam prozvao zbog njihovog meca vec zbog tvog pisanja po forumu i vidim da sam bio u pravu cim pises necemo se raspravljati pa ti postavim pitanje gdje sam to pisao da roger nece biti prvi kao sto si ti tvrdio pa mi ne odgovoris... :D al aj vide ljudi da si lazov sta se tu moze... :thumbup: I ja bi iskreno volio da izravnaju medjusobni jer ovo je blago receno bruka od zaostatka a neki ga smatraju najvecim... :rol:[/quote]

ko je na tebe mislio kada sam spomenuo ovih 5 % ....ti si meni cak i normalan bio dok me nisi poceo prozivati nicim izazvan ...zbog gluposti ali hajde nek bude....

mozda bas treba tebi malo postovanja prema najvecem svih vremena ![/quote]

Ovo normalan cu smatrati kao da si se slagao sa dosta mojih postova koje sam pisao...Pa ne moram biti izazvan da bi te citirao kad pises onako nesto.Uredu razumijem drago ti vodi igrac za kojeg ti navijas nezz napisi razbi,poderi ga Roger ili sl. ali popisaj ga pa daj...ispod svakog nivoa...

Evo da ti kazem koliko ja postovanje imam prema Rogeru.Do prije nekih otprilike godinu dana kad je cijeli forum pisao da vise nema sta traziti na turu ni Rafa a posebno Roger i da bi se trebao oprostiti jer nece vise nista uraditi...kad je 95%foruma sto navijaca Rogera te navijaca dr. igraca pisalo da je od GS uzeo sto je uzeo i da je tu kraj jedini sam ja napisao da ce se vratiti i ponovo uzeti GS a mogao sam jednostavno nastaviti "ismijavati" kao i dr. i napisati da je tu kraj al sam napisao svoje iskreno misljenje i protivio se svima onima pa i navijacima samog Rogera koji su govorili da je bolje da se oprosti,a mogao sam samo iskulirati i gotovo pa ti meni reci da nemam postovanja prema njemu...[/quote]

Rafu postujem drug moj kunem ti se ...ali kad igra protiv Rogera zelim mu sve najgore ....to nije nistal ose vjeruj mi...a i tebi zelim sve najbolje ja nemam problem sa tobom brate...prozvao si me bez razloga a ja u svojim postovima nisam mislio niakad na tebe nego na druge Rafoljupce....cak sta vise u dosta tvojih postova sam dijelio tvoje misljenje :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 mar 2017, 21:54

Roger prozivljava drugu mladost, svaka cast, bolje igra nego prije 3 godine jbt. :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 18 mar 2017, 21:55

ajde babuka da osvojimo ovo !!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.