Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Nisi u pravu, lakse je desnjaku odigrati na lijevo zbog prirodnijeg pokreta rukom, tj po dijagonali, a i lakse je opcenito ubaciti teren po dijagonali, veci terenEdin TM87 je napisao/la:Pa ko je ikad to odigro po dijagonali?
Lakse je po paraleli logicno kroz noge s poda kad igras
ja imam neku šuhu da će ovo stan osvojiti, nekako mi preozbiljno izgleda ovih danadelko je napisao/la:Cinio se zrijeb dosta tezak za Rogera medjutim rascistilo se pravovrijeme je za novu masters titulu
Steta,odmah ce da izgubi sansu da se bori za hiljadu poena na race listiUnofficialpage je napisao/la:Nole najvjerovatnije neće igrati Miami, povreda ramena, bio je i u IW povrijeđen.
Ovo normalan cu smatrati kao da si se slagao sa dosta mojih postova koje sam pisao...Pa ne moram biti izazvan da bi te citirao kad pises onako nesto.Uredu razumijem drago ti vodi igrac za kojeg ti navijas nezz napisi razbi,poderi ga Roger ili sl. ali popisaj ga pa daj...ispod svakog nivoa...delinjo je napisao/la:ko je na tebe mislio kada sam spomenuo ovih 5 % ....ti si meni cak i normalan bio dok me nisi poceo prozivati nicim izazvan ...zbog gluposti ali hajde nek bude....RafaGarros9 je napisao/la:Uopste te nisam prozvao zbog njihovog meca vec zbog tvog pisanja po forumu i vidim da sam bio u pravu cim pises necemo se raspravljati pa ti postavim pitanje gdje sam to pisao da roger nece biti prvi kao sto si ti tvrdio pa mi ne odgovoris...delinjo je napisao/la:opet brat nije Roger dobar nego je Rafa los ma vrh...sta cu ja sa tobom raspravljati kada pises takve gluposti ....uzivaj voli Rafi i navijaj ko zna koliko ce trajati to .... ja ti zelim iskreno da potraje jos malo i da ispeglamo medjusobni ...sportski pozdrav![]()
al aj vide ljudi da si lazov sta se tu moze...
I ja bi iskreno volio da izravnaju medjusobni jer ovo je blago receno bruka od zaostatka a neki ga smatraju najvecim...
mozda bas treba tebi malo postovanja prema najvecem svih vremena !
Twinner lob kroz noge nikad nece bit lakse udarit po dijagonali nego paraleli, kad igras sa zemlje lopticu uvijek je lakse udarit cisto pravo, nego gadjat prema desno dijagonalno...Galion je napisao/la:Nisi u pravu, lakse je desnjaku odigrati na lijevo zbog prirodnijeg pokreta rukom, tj po dijagonali, a i lakse je opcenito ubaciti teren po dijagonali, veci terenEdin TM87 je napisao/la:Pa ko je ikad to odigro po dijagonali?
Lakse je po paraleli logicno kroz noge s poda kad igras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.