Sve zavisi jesu li svi papiri gotovi..i Nyema je dugo cekao da zaigra zbog papira kao i YoshiBuu je napisao/la:Pa i Kvesic dosao pred Maccabi i Amar ga stavi u prvi tim, zasto nebi i makedonca ? Veci je rizik staviti Stanica na lijevoj strani.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Samo sto Nyema i Yoshi dolaze sa drugog kontinenta, a ovaj iz Litve. A i na kraju mislim da nebi mogao potpisati bez papira.
NO PYRO NO PARTY
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije registrovan u savezu, kao igrac nase lige... Mislim da nema sanse da zaigra...Buu je napisao/la:Samo sto Nyema i Yoshi dolaze sa drugog kontinenta, a ovaj iz Litve. A i na kraju mislim da nebi mogao potpisati bez papira.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Samo nek ne bude k'o Gančev, braco mila kad se sjetim one flopine.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pogledas klubove za koje je ovaj nastupao a za koje je Gancev i sve ti je jasno... Covjek igr'o protiv Portugala, po meni to nije mala stvar...cala je napisao/la:Samo nek ne bude k'o Gančev, braco mila kad se sjetim one flopine.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bilo bi dobro kad bi bar protiv Zrinjskog igrao. Na samom pocetku polusezone imamo jako bitne utakmice, ne bi valjalo da se ta registracija oduzi, da ne bude kasno.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kvesić je u Želju došao 6 jula,2011,a debitovao protiv Maccabija 28.julaBuu je napisao/la:Pa i Kvesic dosao pred Maccabi i Amar ga stavi u prvi tim, zasto nebi i makedonca ? Veci je rizik staviti Stanica na lijevoj strani.

po mojoj nekoj procjeni zaigrat će poslije rep. pauze
Einigkeit und Recht und Freiheit
- zubanovic89
- Kontakt:
kvesa je ja mislim bio u sastavu za prvu utakmicu kad je Maccabi bio domaćin pa je stanić igrao (mislim, nisam siguran). Makedonac ima dobre reference to stoji ali došao je danas a utakmica je za 2 dana mislim da su male šanse da zaigradomorocki je napisao/la:Kvesić je u Želju došao 6 jula,2011,a debitovao protiv Maccabija 28.julaBuu je napisao/la:Pa i Kvesic dosao pred Maccabi i Amar ga stavi u prvi tim, zasto nebi i makedonca ? Veci je rizik staviti Stanica na lijevoj strani.![]()
po mojoj nekoj procjeni zaigrat će poslije rep. pauze
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
kvesa je ja mislim bio u sastavu za prvu utakmicu kad je Maccabi bio domaćin pa je stanić igrao (mislim, nisam siguran). Makedonac ima dobre reference to stoji ali došao je danas a utakmica je za 2 dana mislim da su male šanse da zaigra[/quote]
pa prvu smo igrali kući
pa prvu smo igrali kući
Einigkeit und Recht und Freiheit
mislim da bi dvije sedmice uklapanja bile dosta, taman da zaigra poslije reprezentativne pauze. jer, ako smatra da smo takvi kakvi jesmo i da imamo takve navijače, mislim da su mu dvije heVte dosta da se uklopi a onda odma u prvu postavu neke teške tekmee.
tada bi se tek pokazao
tada bi se tek pokazao

Another hero - another mindless crime.
- zubanovic89
- Kontakt:
pa prvu smo igrali kući[/quote]domorocki je napisao/la:kvesa je ja mislim bio u sastavu za prvu utakmicu kad je Maccabi bio domaćin pa je stanić igrao (mislim, nisam siguran). Makedonac ima dobre reference to stoji ali došao je danas a utakmica je za 2 dana mislim da su male šanse da zaigra
a jest jbt. Stanic je onda igrao protif Sheriffa. Znam da smo igrali europu sa stanicem pa je uskocio kvesic. Ja sve otisao da je Makabi u ligi prvaka
pardon do mene

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
A jes se Gančev naigr'o u Želji, braćo mila. On je možda bio flopina, ali to nije imao priliku dokazati.cala je napisao/la:Samo nek ne bude k'o Gančev, braco mila kad se sjetim one flopine.
NAPRIJED NARODE!
Meni su jedni rekli da je Obucina isti Gancev dok su drugi rekli da je Obucina pravo dobar. Znaci mozda je i dobro sto Oucina nije potpisao.Zeman je napisao/la:A jes se Gančev naigr'o u Želji, braćo mila. On je možda bio flopina, ali to nije imao priliku dokazati.cala je napisao/la:Samo nek ne bude k'o Gančev, braco mila kad se sjetim one flopine.
A sto se ovoga novoga tice glupo je sad zakljucke donositi. Vrijeme ce pokazati.
Drugovi dva pitanja. Za ove sto znaju malo vise o prelaznom roku u nasoj drzavi. Evo slucaj Hasanovic naprimjer. Momak doso kao slobodan igrac u klub odprilike u pola sezone, znaci septembar-oktobar. Imali on prava da odma zaigra kad se registruje kao Zeljin igrac ili se mora cekati prelazni rok da bi on oficijalno posto nas igrac. Hasanovic je samo primjer.
I za ovog Obucinu sto se prica(lo). Jel on skroz otiso iz kluba ili trenira sa juniorima. To sam procito negdje.
I za ovog Obucinu sto se prica(lo). Jel on skroz otiso iz kluba ili trenira sa juniorima. To sam procito negdje.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kad smo kod Hasanovica, treniral on ? Sta je sa njim..
Trenira i pokušava se nametnut. Ali ja imam info neznam jel tačan, neko ko je siguran nek potvrdi ili demantira. Eldar je potpisao jer je Kvesićev menađer to tražio da bi Josip potpisao novi ugovor...pintol_TM87 je napisao/la:Kad smo kod Hasanovica, treniral on ? Sta je sa njim..
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- pintol_TM87
- Kontakt:
Hvala lijepo, mislim da bi mogao pomoci timu sa svojim "talentom" .ipetm je napisao/la:Trenira i pokušava se nametnut. Ali ja imam info neznam jel tačan, neko ko je siguran nek potvrdi ili demantira. Eldar je potpisao jer je Kvesićev menađer to tražio da bi Josip potpisao novi ugovor...pintol_TM87 je napisao/la:Kad smo kod Hasanovica, treniral on ? Sta je sa njim..
Tako se prica. Mada ja ne znam Kvesin status.ipetm je napisao/la:Trenira i pokušava se nametnut. Ali ja imam info neznam jel tačan, neko ko je siguran nek potvrdi ili demantira. Eldar je potpisao jer je Kvesićev menađer to tražio da bi Josip potpisao novi ugovor...pintol_TM87 je napisao/la:Kad smo kod Hasanovica, treniral on ? Sta je sa njim..
-
- Kontakt:
Eldar je Željino dijete i nije morao taj pitar od menadžera ništa urgirat ima on prisnijih ljudi sa Amarom. Kvesi je bilo u interesu da produži ugovor. Nažalost nešto nisam sigura da će produžit opet poslije oporavka.ipetm je napisao/la:Trenira i pokušava se nametnut. Ali ja imam info neznam jel tačan, neko ko je siguran nek potvrdi ili demantira. Eldar je potpisao jer je Kvesićev menađer to tražio da bi Josip potpisao novi ugovor...pintol_TM87 je napisao/la:Kad smo kod Hasanovica, treniral on ? Sta je sa njim..
Na kraju sjećam se kako nas je bivši sekretar kluba napustio jer mu Amar nije pogurao sina. Drugim riječima bivši kapiten juniorske repke ima i talenta i potencijala, bitno je samo da je u glavi odlučio da se posveti fudbalu za razliku od slovačkih kafana kojima je harao dok je bio u Žilini.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin, MrkiMedo i 50 gostiju.