FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A sta je sa Farukom Brkovicem ? Poceo je pripreme sa nama ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma tropa zesca.ZZtop10 je napisao/la:A sta je sa Farukom Brkovicem ? Poceo je pripreme sa nama ...
Pojeo **** sa onim talom u Olimpik a Amar ga ne bi uzeo pa da je i najbolji igrac lige.
Da, odmah ce ga nakon ove teske povrede uzeti neko ma daj... Kvesa potpisuje na jos 2 godine cim pocne igrati!Rade Paprica 9 je napisao/la:Eldar je Željino dijete i nije morao taj pitar od menadžera ništa urgirat ima on prisnijih ljudi sa Amarom. Kvesi je bilo u interesu da produži ugovor. Nažalost nešto nisam sigura da će produžit opet poslije oporavka.ipetm je napisao/la:Trenira i pokušava se nametnut. Ali ja imam info neznam jel tačan, neko ko je siguran nek potvrdi ili demantira. Eldar je potpisao jer je Kvesićev menađer to tražio da bi Josip potpisao novi ugovor...pintol_TM87 je napisao/la:Kad smo kod Hasanovica, treniral on ? Sta je sa njim..
... I potpisuje ugovor za Napoli , vrijedan 1,100,000 €

I onda kada više ne bude me ovdje
O cemu ti ili o komeZZtop10 je napisao/la:... I potpisuje ugovor za Napoli , vrijedan 1,100,000 €![]()

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
O Kvesicu. Navodno je teska povreda zasad stopirala trasnfer u napoli, ali ovi su mu rekli da ce ga kad sanira povredu pratiti...Elegant je napisao/la:O cemu ti ili o komeZZtop10 je napisao/la:... I potpisuje ugovor za Napoli , vrijedan 1,100,000 €![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zasto bi ga cekali kad su potpisali Radosevica? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A Kvesić i Radošević baš ono ista pozicija isti tip igrača...Sarajlijc@ je napisao/la:Zasto bi ga cekali kad su potpisali Radosevica?
DRUG NEBI TI PUNCA
Više mi ovo u vezi Kvesića djeluje ironično, al' eto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moja greska, ne znam sto sam mislio da je lijevi bek, haj pa onda ima smisla, Kvesic je stvarno dobar igrac.bagrcavi je napisao/la:A Kvesić i Radošević baš ono ista pozicija isti tip igrača...Sarajlijc@ je napisao/la:Zasto bi ga cekali kad su potpisali Radosevica?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Ultras1921
- Kontakt:
meni iskreno nema smisla i veliki sam skeptik
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Nema ba ironije vec je tako... uostalom kad bude bice... ima jos 5 mjeseci najmanje dok se Kvesa vrati...
Ma može se i ranije vratiti, odnosno početi trenirati, a kad će doći u formu vidjećemo...
službena lica za subotnju utakmicu

službena lica za subotnju utakmicu

DRUG NEBI TI PUNCA
- Ultras1921
- Kontakt:
pa kako cemo bez Vukasovica?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Puno vise vjerovatno, prema nekim informacijama nece ga bit ni na jesen iduce sezone.nime_tm87 je napisao/la:Nema ba ironije vec je tako... uostalom kad bude bice... ima jos 5 mjeseci najmanje dok se Kvesa vrati...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ja mislim da ce nam Vukasovic na ljevog bekaUltras1921 je napisao/la:pa kako cemo bez Vukasovica?

Amare hvala ti...
Real je ponudio milion, hoće Kvesu kao zamjenu za Marcela jer ovaj ode u tvorza, ali Napoli ponudio više i etokralj_je_mrtav je napisao/la:Mislim da se radi o RealuZZtop10 je napisao/la:... I potpisuje ugovor za Napoli , vrijedan 1,100,000 €![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Znaci nece biti zabrane da Manijaci idu u BL, ili se prvo treba vidjeti sa Borcem mogu li osigurati bezbjednost ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Dodjem, kontam fulio forum! Od kuknjave i depresije do euforije u sekundi,a sve zbog lijevog beka! Meni bi vala drazi bio neki napadac,pa makar i Stanica trpio,nego onog padavicara sto ni Fatu nezna presevati!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Ejnur, Napaceni87, voltron30 i 63 gosta.