Ma nigdje veze tema,ovo je pocelo jer rekao da za nas navijaju ljudi sa frizerskom skolom.let3 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:14Nisam pitar, al ista fali Montenu ili Merlinunidje veze
Kad smo kod te teme:
Ima dobrih ljudi na ovom spisku, ima ih onako prosjecnih, al ima i onih kojih koji nisu na ovom spisku (a koji su izrodi grada) poput onih smradova Neleta i Kuste.
Ali jedan je Davorin Popovic, legenda![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Pored obaveze da si clan SDA, u kuci Zahirage se navija i za FK Torpedo.
Uz britanskog mikrobiologa, najutjecajniji pitar trenutno

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Napisao sam ti budalo,Zlatko Lagumdzija,napisao sam i vaseg isto,mogu i Zeljinog al nisi taj nivo. Hajde cekam da nastavimo,zar ti je toliko google spor? Nisam navodio estradne zvijezde,pisi onako kako jest a ne da izmisljas. Seselj je bio zelj8n navijac veliki.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:14Pa kompjuteru, ako neko od tebe trazi da navedes bar jednog intelektualca koji navija za FK Sarajevo onda se ocekuje da napises ili nema ili da nam napises ime istog, a ne da navodis imena estradnih zvijezda. Koji ti dio nije jasan ? Pa napisao si sam jednog naseg. Kad navedete svog, ja cu rado dodati naseg jos jednog. Vi ste u rezultatskom minusu, vase je da napadate. Vi ste Sarajevo, mi cemo da se branimo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:08Prati malo temu. Daj nam reci da ocjenimo vase intelektualce,inace napisao sam ti ili napisali su ti ljudi vec. IQ ti je toliki da nisi zakljucio da niko nije naveo doticne kao intelektualce vec poznate licnosti. IQ ti nece narasti kad ovdje pokusavas ispasti pametan a ispadnes glup.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:02Sve pitare kad skupis na gomilu, IQ i dalje nije trocifren. Njima su intelektualci Kemal Monteno i Dino Merlin. Ne znam kako su Benjamina Isovica izostavili.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 jan 2024, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Daj neki, bilo kakav dokaz za tu tvrdnju. I najmanji. Kao recimo sto imas za Zdravka Grebu. Nije google spor, bas sam se potrudio da nadjem taj podatak ali nema ga. Neki novinarcic napisao pretpostavku i ti ubijedjen u Zlatka, meni on ne djeluje uopce kao neko koga fudbal zanima. Naprimjer Zeljko Komsic je isto deklarisani navijac Zelje, ali to je opce poznato. Ali za Lagumdziju ne znam na osnovu cega taj zakljucak.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:20Napisao sam ti budalo,Zlatko Lagumdzija,napisao sam i vaseg isto,mogu i Zeljinog al nisi taj nivo.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:14Pa kompjuteru, ako neko od tebe trazi da navedes bar jednog intelektualca koji navija za FK Sarajevo onda se ocekuje da napises ili nema ili da nam napises ime istog, a ne da navodis imena estradnih zvijezda. Koji ti dio nije jasan ? Pa napisao si sam jednog naseg. Kad navedete svog, ja cu rado dodati naseg jos jednog. Vi ste u rezultatskom minusu, vase je da napadate. Vi ste Sarajevo, mi cemo da se branimo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:08
Prati malo temu. Daj nam reci da ocjenimo vase intelektualce,inace napisao sam ti ili napisali su ti ljudi vec. IQ ti je toliki da nisi zakljucio da niko nije naveo doticne kao intelektualce vec poznate licnosti. IQ ti nece narasti kad ovdje pokusavas ispasti pametan a ispadnes glup.
Zadnja izmjena: tersnakvadrat, dana/u 05 jan 2024, 00:29, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:20Pored obaveze da si clan SDA, u kuci Zahirage se navija i za FK Torpedo.
![]()

-
- Kontakt:
Eto guglaj,moram sad detalje da ti ovdje pisem. Haris Silajdzic je navijac Sarajeva isto,samo sto su to ljudi na pozicijama bili pa nisu bas to javno iznosili kao Niksic i slicni dorati. Inace gdje ces poredit Komsija i Lagumdziju sto se intelekta tice svega ti.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:26Daj neki, bilo kakav dokaz za tu tvrdnju. I najmanji. Kao recimo sto imas za Zdravka Grebu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:20Napisao sam ti budalo,Zlatko Lagumdzija,napisao sam i vaseg isto,mogu i Zeljinog al nisi taj nivo.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:14
Pa kompjuteru, ako neko od tebe trazi da navedes bar jednog intelektualca koji navija za FK Sarajevo onda se ocekuje da napises ili nema ili da nam napises ime istog, a ne da navodis imena estradnih zvijezda. Koji ti dio nije jasan ? Pa napisao si sam jednog naseg. Kad navedete svog, ja cu rado dodati naseg jos jednog. Vi ste u rezultatskom minusu, vase je da napadate. Vi ste Sarajevo, mi cemo da se branimo.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 jan 2024, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nebi me cudilo da su pitari sa ovog foruma pekli zanat kod Zahiragica u spinovanju, vjerovatno je bio neki boot camp.
-
- Kontakt:
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Naveo sam ti primjer samo sta znaci deklarisani navijac a za te tvoje strucnjake niko nema nikakav dokaz osim rekla- kazala. Zeljka niko ne moze osporiti. Vas covjek i za ove pjevace ne moze ozbiljno shvatiti. Dino na Kosevu bude kad koncert ima. Proguglao sam, bas nista nema osim clanka na nekom portalu kojeg su kasnije svi ostali kopirali. Znaci, nema svrhe nastavljati. Nastavit cemo kad dodjes s necim konkretnim. Dotad, u rupu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:29Eto guglaj,moram sad detalje da ti ovdje pisem. Haris Silajdzic je navijac Sarajeva isto,samo sto su to ljudi na pozicijama bili pa nisu bas to javno iznosili kao Niksic i slicni dorati. Inace gdje ces poredit Komsija i Lagumdziju sto se intelekta tice svega ti.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:26Daj neki, bilo kakav dokaz za tu tvrdnju. I najmanji. Kao recimo sto imas za Zdravka Grebu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:20
Napisao sam ti budalo,Zlatko Lagumdzija,napisao sam i vaseg isto,mogu i Zeljinog al nisi taj nivo.
-
- Kontakt:
Predsjednik drzave Alija ti je bio navijac Sarajeva,tebi da dokazujem jel Lagumdzija navija za Sarajevo pitaj ga negdje slobodno ako budes imao prilike. Ovdje smo pisali ko navija za Sarajevo,simpatise a ne ko je vatreni navijac.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:35Naveo sam ti primjer samo sta znaci deklarisani navijac a za te tvoje strucnjake niko nema nikakav dokaz osim rekla- kazala. Zeljka niko ne moze osporiti. Vas covjek i za ove pjevace ne moze ozbiljno shvatiti. Dino na Kosevu bude kad koncert ima. Proguglao sam, bas nista nema osim clanka na nekom portalu kojeg su kasnije svi ostali kopirali. Znaci, nema svrhe nastavljati. Nastavit cemo kad dodjes s necim konkretnim. Dotad, u rupu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:29Eto guglaj,moram sad detalje da ti ovdje pisem. Haris Silajdzic je navijac Sarajeva isto,samo sto su to ljudi na pozicijama bili pa nisu bas to javno iznosili kao Niksic i slicni dorati. Inace gdje ces poredit Komsija i Lagumdziju sto se intelekta tice svega ti.tersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:26
Daj neki, bilo kakav dokaz za tu tvrdnju. I najmanji. Kao recimo sto imas za Zdravka Grebu.
https://bs.wikiquote.org/wiki/Dino_Merlin
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima."

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima."

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma vala pola od ovih nisu vidjeli stadiona, a ne sta drugo.let3 je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:14Nisam pitar, al ista fali Montenu ili Merlinunidje veze
Kad smo kod te teme:
Ima dobrih ljudi na ovom spisku, ima ih onako prosjecnih, al ima i onih kojih koji nisu na ovom spisku (a koji su izrodi grada) poput onih smradova Neleta i Kuste.
Ali jedan je Davorin Popovic, legenda![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Svijetski covjek Aleksandar Hemon. Fali na listi i Avdo Sidran, rahmetli Nedzad Ibrisimovic...sve legende, boemi.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 05 jan 2024, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sidran, stari zeljovacHansestadt je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:48Svijetski covjek Aleksandar Hemon. Fali na listi i Avdo Sidran.

K'o djeca kad se svađaju Boga mi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pa ljudino, lupetas imena bezveze. Da ne pisem kakvo misljenje imam o Aliji, sjebat ces se. Da ne nastavljamo. Demantuj me kad iskopas nesto. Do tad, za mene a vjerujem i za vecinu ostalih ste samo cevabzije, burekdzije, dzeparosi i taksisti koji su umislili da su aristokracija jer eto nekako su se domogli par kvadrata u Seheru nakon dolaska iz vukojebina koje ni dan danas struje nemaju. Laku noc.
-
- Kontakt:
Ma eto covjeku moras dokaze prilagat haha. Moras mu sad pricat gdje si sjedio i kako znas.Nirton je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:43https://bs.wikiquote.org/wiki/Dino_Merlin
![]()
-
- Kontakt:
Ko je drmo kavez ljakse? Znamo kakvo imate misljenje o vjeri ili Aliji i drzi ste petokrake koga boli uvo,slanina i lagano. Daj mi reci kad sam doselio u Sarajevo posto sve znastersnakvadrat je napisao/la: ↑05 jan 2024, 00:49Pa ljudino, lupetas imena bezveze. Da ne pisem kakvo misljenje imam o Aliji, sjebat ces se. Da ne nastavljamo. Demantuj me kad iskopas nesto. Do tad, za mene a vjerujem i za vecinu ostalih ste samo cevabzije, burekdzije, dzeparosi i taksisti koji su umislili da su aristokracija jer eto nekako su se domogli par kvadrata u Seheru nakon dolaska iz vukojebina koje ni dan danas struje nemaju. Laku noc.

- TurkishAirlines
Oooo jbte, sutra ocekujem da se raspravlja jel bolja za oci plava boja ili bordo boja
Pa ce neki pacenik iz vrapcica uci u razgovor i reci "crvena" i staviti neki smajli kao da nas je bas zayebao
Pa ce neki pacenik iz vrapcica uci u razgovor i reci "crvena" i staviti neki smajli kao da nas je bas zayebao
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
treba vas sve banovati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.