FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ferroviere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
po tri boda u šeher banjaluku 

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
-
- Kontakt:
Izgleda da poslije povrede nije onaj stari, nažalost.Protiv Travnika nije bio dobar, ali je na pripremama, prema izvještajima, bio među boljim, vidjet ćemo na kraju sezone, na čemu smo.bekicamir je napisao/la:Zar je Smajic tako los kao sto neki pisu po vasem forumu?!
- SarajlijaTM
Ako uzmeš da je protiv travnika bila prva zvanična tekma smajketu u kojoj je imao solidnu minutažu,onda je dobar.
Brz skoro ko i prije,slabiji nabacaj,al docice na svoje
Brz skoro ko i prije,slabiji nabacaj,al docice na svoje
Nije, na pripremama najjaci nas igrac! Ali Smajic ima hendikep los je na oranicama on moze lopte na finom terenu.A druga stvar igra lijevo a ne desno gdje se cini mi se najbolje snalazi, mozda za njega bude dobro sto se Selimovic povrjedio i zabetonira svoje mjesto.bekicamir je napisao/la:Zar je Smajic tako los kao sto neki pisu po vasem forumu?!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Smajke u Hadzicima i jucer na treningu igrao desno krilo bez ikakvog ucinka.. Bez i jednog jedinog centarsuta..
Jamak trenirao punim intezitetom kao i Adilovic.. Ne znam sto nebi bili medju 11 u BL, mada je Adilovic totalno van forme a mozda i nece da se trudi iz nekih razloga..
edit: Hoce li ici Manijaci u BL??
Jamak trenirao punim intezitetom kao i Adilovic.. Ne znam sto nebi bili medju 11 u BL, mada je Adilovic totalno van forme a mozda i nece da se trudi iz nekih razloga..
BUDI ŽELJO !!!
Radmilo Sipovac.Najvaljeno je dva autobusa i negdje oko 13 kombija. Istina ima tu nekih manjkavosti oko dolaska, tačnije iz kojeg će pravca doći. Ipak, sve će se odvijati u saradnji sa MUP-om Kantona Sarajeva i RS. Angažovali smo veliki broj redara, pripadnika MUP-a Republike Srpske. Činimo sve da prođe u najboljem redu i bez bilo kakvih incidenata.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sto ne bi isli...champions1921 je napisao/la:Smajke u Hadzicima i jucer na treningu igrao desno krilo bez ikakvog ucinka.. Bez i jednog jedinog centarsuta..
Smajic je igrac kojeg definitivno vrijedi cekati jer moze praviti prevagu a mozes imati korisnog igraca za evrope na koga se mozes osloniti.Sreca je pa Amar to zna i svjestan je njegovih mogucnosti.Ja se smijem zakleti da ce svi promjeniti pricu o Smajicu do kraja sezone.
A Nijaz, jel on blizu Zelje sada ?DANDY je napisao/la:
Nije.Faruk ide u Irsku gdje će studirati i igrati za neku drugoligašku ekipu.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije on je u olimpicu...bhsport je napisao/la:A Nijaz, jel on blizu Zelje sada ?DANDY je napisao/la:
Nije.Faruk ide u Irsku gdje će studirati i igrati za neku drugoligašku ekipu.
- ficobahtic
- Kontakt:
Antolovic
Colic Kerla Bogi Stanic
Zola
Smajic Jamak(Brkovic) Svraka Bekric
Adilovic(Pehilj)
Ovo je vjerovatni sastav i formacija za BL, ako Jamak i Adilovic ne nastupe onda ce uskociti Brkovic i Pehilj!?
Neka momci daju sve od sebe pa kako god zavrsilo.
Colic Kerla Bogi Stanic
Zola
Smajic Jamak(Brkovic) Svraka Bekric
Adilovic(Pehilj)
Ovo je vjerovatni sastav i formacija za BL, ako Jamak i Adilovic ne nastupe onda ce uskociti Brkovic i Pehilj!?
Neka momci daju sve od sebe pa kako god zavrsilo.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ne sumnjam uopste da ce momci dati sve od sebe protiv Borca.Nemamo neki bodovni pritisak,i sve je do nas.Mi znamo,tacnije Amar zna postaviti igru na rezultat i ovo je bas super utakmica za takve stvari.Sa druge strane Borac ce vjerovatno imati najbolji sastav,njima je veliki pritisak i na moranje im je da osvoje tri boda.
Umjereni sam optimista za ovaj mec jer mislim da smo mirniji i da imamo psiholosku prednost.U odnosu na Borac imamo konstantniju ekipu i to moze biti prevaga u mnogim stvarima tokom utakmice.
Bice sigurno pritisak sa tribina i na terenu jer ce gledati da sto prije pokusaju da daju gol nama,nadam se da cemo taj dio izdrzati i onda iskoristiti na pravi nacin u momentima kada igrace protivnicke ekipe bude hvatala mala nervoza ili zurba.
Samo da sve prodje bez incidenata i za nas je ovo utakmica kao i sve druge,gdje svakako trazimo svoje bodove.U slucaju uspjeha i pobjede nasih,a mislim da je to itekako moguce,uradili bi ogromnu stvar vezano za titulu.U slucaju poraza nasih,ne treba ocajavati nego mirno nastaviti dalje.Bio bih zadovoljan i sa remijem,ali neka pobjeda bude opcija.To nam otvara vrata titule.Ako nasi igraci budu razmisljali kako da pobijedimo a da pri tome ne osjete pritisak tabele i bodova,ja ocekujem lijepe stvari za nas tim.Mislim da ce u svakom slucaju odigrati puno bolje nego protiv Travnika,sada ce imati dobrog protivnika koji ce ici prema naprijed i to je sansa da nasi budu kreativni.
Umjereni sam optimista za ovaj mec jer mislim da smo mirniji i da imamo psiholosku prednost.U odnosu na Borac imamo konstantniju ekipu i to moze biti prevaga u mnogim stvarima tokom utakmice.
Bice sigurno pritisak sa tribina i na terenu jer ce gledati da sto prije pokusaju da daju gol nama,nadam se da cemo taj dio izdrzati i onda iskoristiti na pravi nacin u momentima kada igrace protivnicke ekipe bude hvatala mala nervoza ili zurba.
Samo da sve prodje bez incidenata i za nas je ovo utakmica kao i sve druge,gdje svakako trazimo svoje bodove.U slucaju uspjeha i pobjede nasih,a mislim da je to itekako moguce,uradili bi ogromnu stvar vezano za titulu.U slucaju poraza nasih,ne treba ocajavati nego mirno nastaviti dalje.Bio bih zadovoljan i sa remijem,ali neka pobjeda bude opcija.To nam otvara vrata titule.Ako nasi igraci budu razmisljali kako da pobijedimo a da pri tome ne osjete pritisak tabele i bodova,ja ocekujem lijepe stvari za nas tim.Mislim da ce u svakom slucaju odigrati puno bolje nego protiv Travnika,sada ce imati dobrog protivnika koji ce ici prema naprijed i to je sansa da nasi budu kreativni.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Ne, nije, definitivno !bekicamir je napisao/la:Zar je Smajic tako los kao sto neki pisu po vasem forumu?!
Slazem se, ne moze covjek zaboravit igrat lopte, al isto tako realno do sad kod nas nije pokazao nista za sta bih se uhvatio i rekao da se nadam da ce to ponovit. Nadam se da ce iz utakmice u utakmicu igrat sve bolje, jer puno gore i ne moze.Plavetnilo je napisao/la:Ne, nije, definitivno !bekicamir je napisao/la:Zar je Smajic tako los kao sto neki pisu po vasem forumu?!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Amar kaze da bi najvise volio da se utakmica odigra do kraja bez obzira na rezultat!boccaccio je napisao/la:Ne sumnjam uopste da ce momci dati sve od sebe protiv Borca.Nemamo neki bodovni pritisak,i sve je do nas.Mi znamo,tacnije Amar zna postaviti igru na rezultat i ovo je bas super utakmica za takve stvari.Sa druge strane Borac ce vjerovatno imati najbolji sastav,njima je veliki pritisak i na moranje im je da osvoje tri boda.
Po meni je ovaj borac precjenjen ustvari oni ko pitari svak misli da ima najbolju ekipu.Grujic nije onaj Grujic kojeg smo nekad gledali da jeste igrao bi vani u nekom boljem klubu trenutno je Svraka za njega igrac a vjerujem da ce se to pokazati i na terenu.Cak mislim da igracki kad smo kompletni imamo puno bolju ekipu od borca...Mislim da u borcu grijese jednostvno sa ovakvim stavom stave sebi imperativ pobjede i onda kad im krenu kola nizbrdo umalo da mrtva glava padne.Nema skrivenih karata svak zna sta moze oceivati od drugog.A ja ocekujem da uzmemo tri boda i nakon toga ocekujem da svi psihicki padnu i pocnu razmisljati o borbi za drugo mjesto jer smo mi preplaceni na prvo. Zgazit g.o.v.n.a.
Ma kakav Smajic frajer je truba zesca.
Sta ga imamo cekati od kad je dosao nije odigrao dvije tekme kako treba.Sto se tako ne ubacuje Brkovic,Tomic.Oni ce dobiti nogu a nisu posteno odigrali dvije tekme,a ovaj ce igrati pa ako sta odigra,odigra ako ne niokm nista.
I Bogy je imao istu povredu i cim se oparavio poceo je igrati,a ovaj truba teska.
Nema kilaze,nema snage da probije,izveo je protiv Travnika sigurno 3 kornera ko balon leti pola sata lopta.
Vise bih volio vidjet Brkovica na toj posiciji pet utamica za redom,a ne jednu odigra pa ga nema 10 kola hebo i to.
Hocu da kazem da isti tretman nemaju svi igraci.Smajic se forsira je su ga doveli ljudi jako bliski klubu i mora igrati,a sto je frajer truba to nema veze.
Dok Brkovic,Tomic,Pehilj,Ramic i ostali moraju sjediti na klupi jer nema ko da ih gura.
Daj da odigraju deset utakmica pa da vidimo,a ne ovi sto kao prate treninge znaju ko valja a ko ne..
Sta ga imamo cekati od kad je dosao nije odigrao dvije tekme kako treba.Sto se tako ne ubacuje Brkovic,Tomic.Oni ce dobiti nogu a nisu posteno odigrali dvije tekme,a ovaj ce igrati pa ako sta odigra,odigra ako ne niokm nista.
I Bogy je imao istu povredu i cim se oparavio poceo je igrati,a ovaj truba teska.
Nema kilaze,nema snage da probije,izveo je protiv Travnika sigurno 3 kornera ko balon leti pola sata lopta.
Vise bih volio vidjet Brkovica na toj posiciji pet utamica za redom,a ne jednu odigra pa ga nema 10 kola hebo i to.
Hocu da kazem da isti tretman nemaju svi igraci.Smajic se forsira je su ga doveli ljudi jako bliski klubu i mora igrati,a sto je frajer truba to nema veze.
Dok Brkovic,Tomic,Pehilj,Ramic i ostali moraju sjediti na klupi jer nema ko da ih gura.
Daj da odigraju deset utakmica pa da vidimo,a ne ovi sto kao prate treninge znaju ko valja a ko ne..
Zadnja izmjena: Dona, dana/u 08 mar 2013, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Bogi je nakon povede bio ubjedljivo najlosi na terenu.Dona je napisao/la:Ma kakav Smajic frajer je truba zesca.
Haj necu sad u raspravu kakav je Bogy bio,eto i nek je tako kako i ti kazes,ali Bogicevic kad je dosao bio je vazna karika prije povrede,a ovaj i prije povrede nigdje veze s vezom.Trci ko Stanic u praznom prostoru oko sebe,drbila samog sebe,nit se otkriva,nit koga moze proci.pile87 je napisao/la:Bogi je nakon povede bio ubjedljivo najlosi na terenu.Dona je napisao/la:Ma kakav Smajic frajer je truba zesca.
Ako igrace Travnika ne moze proci dva puta i igrace Radnika,sta ce on nama pomoci u evropi,samo se to pitam ?
Koliko utakmica je Smajic odigrao lose pa da ga pojedinci tako ocjenjuju?
Polahko ljudi, momak je poslije povrede tek poceo dobivati minutazu. Sabura.
Rasprava je Ok sve dok je na nekom normalnom nivou, tebi se igrac moze ne svidjati a meni svidjati ali mjerilo je samo jedno Brko! Smajic je dosao lakse povjerdjen i to ga je habalo cijelo vrijeme do kidanja ligamenata.A za sve je potreban period od bar 5-6 utakmca nekako mi najgluplje kad odmah na pravu zaljucimo nesto.To me podsjeti na ono Amarovo da su neki u prvom kolu sampioni svemira a poslije ih nema na mapi.Uostalom sve zavisi kako ko prati jednu utakmicu zna nas vise gledati a ne vidimo iste stvari...Dona je napisao/la:
Haj necu sad u raspravu kakav je Bogy bio,eto i nek je tako kako i ti kazes,ali Bogicevic kad je dosao bio je vazna karika prije povrede,a ovaj i prije povrede nigdje veze s vezom.Trci ko Stanic u praznom prostoru,nit se otkriva,nit koga moze proci.
Ako igrace Travnika ne moze proci dva puta i igrace Radnika,sta ce on nama pomoci u evropi,samo se to pitam ?
A kad ce dobit taj sabur Brkovic,Tomic,Pehilja i ostali ? Oni ce grijat klupu a mozda je Brkovic bolji od Smajica pet puta.SamoZeljo je napisao/la:Koliko utakmica je Smajic odigrao lose pa da ga pojedinci tako ocjenjuju?
Ako je ovja bio u Belgiji ne znaci da je bolji od Brkovica naprimjer.Uzimam njega jer igra na istoj poziciji,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.