FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
sa pobjedom sutra bi vec mogli pocet slavit novu titulu i amar i igraci su toga svjesni bice tesko al nadat se najboljem,ja sam i sa remijem prezadovoljan
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
vatreni je napisao/la:Bogami,ako uspijete i bod izvući u B.Luci definitivno ćete biti prvaci.Bez Maletića,Grujića,Kantara i Krunića su prikazali dosta dopadljivu igru u Gradačcu.Gledao sam vas protiv Travnika,nije čini mi se to taj Željo od jesen,ali i Borac, s tim što se na njih to odnosi u pozitivnom smislu.Imaju sve pozicije sjajno pokrivene,sreda veze-za nase prilike kao Barsa.Pritiskom i presingom na samu zadnju liniju Borca ,jer ako budete igrali bunker i na kontre izgubićete.Nadam se da ćemo svi kraj malih ekrana uzivati u sudaru trenutno dvije najbolje ekipe.sretno![]()
dobar post
čemu toliki pesimizam
mi smo MANIJACI, za nas ne postoji druga opcija već POBJEDA ŽELJEZNIČARA i gotovo
šta je prošle sezone bilo na početku, je li to treba spominjati, svi su mislili da ni Europu nećemo vidjeti a na kraju uzesmo Duplu sa bruku porušenih rekorda. Sir Osim zna šta radi. ja mu dosada nikada nisam ni a prigovorio tako da ne sumnjam da će uspjeti ušutkati Borac i sve one kvazi-navijače istog sa samom igrom na terenu. uostalom, ako povedemo i oni za 15 minuta ne izjednače, zna se šta možemo očekivati, kao i zadnje dvije utakmice u šeher Banja Luci. skroz je nebitno ko će početi utakmicu a ko ući sa klupe, REZULTAT NA SEMAFORU JE BITAN KADA ISTI BUDE PRIKAZIVAO 90:00
Sretno svima sutra koji idu u Banja Luku , seljoberima na megdan, od onima koji će srce ostaviti na terenu i koji će ginuti za plavi dres do onih koji će im 90 minuta NEPRESTANO pružati bezrezervnu podršku
FORZA ŽELJO !

šta je prošle sezone bilo na početku, je li to treba spominjati, svi su mislili da ni Europu nećemo vidjeti a na kraju uzesmo Duplu sa bruku porušenih rekorda. Sir Osim zna šta radi. ja mu dosada nikada nisam ni a prigovorio tako da ne sumnjam da će uspjeti ušutkati Borac i sve one kvazi-navijače istog sa samom igrom na terenu. uostalom, ako povedemo i oni za 15 minuta ne izjednače, zna se šta možemo očekivati, kao i zadnje dvije utakmice u šeher Banja Luci. skroz je nebitno ko će početi utakmicu a ko ući sa klupe, REZULTAT NA SEMAFORU JE BITAN KADA ISTI BUDE PRIKAZIVAO 90:00

Sretno svima sutra koji idu u Banja Luku , seljoberima na megdan, od onima koji će srce ostaviti na terenu i koji će ginuti za plavi dres do onih koji će im 90 minuta NEPRESTANO pružati bezrezervnu podršku

FORZA ŽELJO !
Another hero - another mindless crime.
samo da dodam da Borac ima puno bolju ekipu od nas maletic,avdukic,krunic bivsi reprezentativci bilbija,grahovac mladi reprezentativci trivunovic,stokic,rascic pravo dobra ekipa za nasu ligu.
idi navijaj za njih,ako su ti bolji !!CARSON je napisao/la:samo da dodam da Borac ima puno bolju ekipu od nas maletic,avdukic,krunic bivsi reprezentativci bilbija,grahovac mladi reprezentativci trivunovic,stokic,rascic pravo dobra ekipa za nasu ligu.

Pokusao, ali ne mere. Hocu pucilikusa je napisao/la:Zadrzi to za sebe ,moras li nama stvarat nerovozu?Buu je napisao/la:Poslije Travnika sve pokusavam biti optimistican, ali ne moze. Sve imam neki osjecaj da ce nas Borac oderati.
NO PYRO NO PARTY
hahahahahaCARSON je napisao/la:samo da dodam da Borac ima puno bolju ekipu od nas maletic,avdukic,krunic bivsi reprezentativci bilbija,grahovac mladi reprezentativci trivunovic,stokic,rascic pravo dobra ekipa za nasu ligu.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
druže Bešlija ti je bio puno standardniji reprezentativac od svih tih mladih i A reprezentativaca zajedno, pa smo prošlu polusezonu vidjeli koliko nam je valjao. sve otpatci.CARSON je napisao/la:samo da dodam da Borac ima puno bolju ekipu od nas maletic,avdukic,krunic bivsi reprezentativci bilbija,grahovac mladi reprezentativci trivunovic,stokic,rascic pravo dobra ekipa za nasu ligu.
jesu za respekta, ali ne pretjeranog.
@Buu hoćeš li sam sebe citirati poslije utakmice bez obzira bio u pravu ili ne?
leksaurin jedan i prespavas sutrasnji danBuu je napisao/la:Pokusao, ali ne mere. Hocu pucilikusa je napisao/la:Zadrzi to za sebe ,moras li nama stvarat nerovozu?Buu je napisao/la:Poslije Travnika sve pokusavam biti optimistican, ali ne moze. Sve imam neki osjecaj da ce nas Borac oderati.

Željeznicar za život cijeli !
Ma necu se citirati. Samo ima taj neki **** osjecaj, poslije Travnika sve trazim neke razloge za losu igru ali opet tesko slagati samog sebe.fczeljo je napisao/la:druže Bešlija ti je bio puno standardniji reprezentativac od svih tih mladih i A reprezentativaca zajedno, pa smo prošlu polusezonu vidjeli koliko nam je valjao. sve otpatci.CARSON je napisao/la:samo da dodam da Borac ima puno bolju ekipu od nas maletic,avdukic,krunic bivsi reprezentativci bilbija,grahovac mladi reprezentativci trivunovic,stokic,rascic pravo dobra ekipa za nasu ligu.
jesu za respekta, ali ne pretjeranog.
@Buu hoćeš li sam sebe citirati poslije utakmice bez obzira bio u pravu ili ne?
NO PYRO NO PARTY
Sve će to sutra dobro da bude samo lagano. Nego evo jedna vijest da se razbije ovaj pesimizam
http://www.****/showbiz/estrada/tifa ... a-grbavici" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/showbiz/estrada/tifa ... a-grbavici" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nagradno pitanje: pjesma sa kojom će otvoriti koncert je...DooVe je napisao/la:Sve će to sutra dobro da bude samo lagano. Nego evo jedna vijest da se razbije ovaj pesimizam![]()
to mi radi bejbe xd
sutra Grbavica ima da se ori šeherom

potrebna 3 mjesta za bl, hitno 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
2 autobusa i 13 kombija, koliko je to navijača?
Jel ima neko informaciju koliko ide naših?
Sretno nam sutra, da se dobije bojac i onda lagano u nastavak sezone.
Ja te volim, volim Željo..
Nemojte o takvim stvarima na ovom forumu, eto molim Vas....
U koliko sati je sutra tekma, jel u 14?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
17:00muXmania je napisao/la:U koliko sati je sutra tekma, jel u 14?

17muXmania je napisao/la:U koliko sati je sutra tekma, jel u 14?

Ja te volim, volim Željo..
To se ne prica po forumu papak.gio10 je napisao/la:2 autobusa i 13 kombija, koliko je to navijača?
gio10 je napisao/la:17muXmania je napisao/la:U koliko sati je sutra tekma, jel u 14?
Dobar si momak

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BungaBum, sebalos i 88 gostiju.