Izvuko bi ti par crtica iz istorije tvog plemena al je prekasno i vikend je, odmori papkeBeton je napisao/la:Ti si kmet, to ti je porodična tradicija.Rigoletto je napisao/la:Zafalilo pasteta? Poslat cu ti po Merlinu Dini, ja sam humanitaracBeton je napisao/la: Vrati se u štalu govedo jedno. Tako ti se i dedo jednom odvezao, uzeo furseta i više ga niko nije mogao dozvati, a bio je kvalitetan kmet.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Činjenica je da si potomak kmetova.Rigoletto je napisao/la: Izvuko bi ti par crtica iz istorije tvog plemena al je prekasno i vikend je, odmori papke
Zatrokiro si, ajde lecBeton je napisao/la:Činjenica je da si potomak kmetova.Rigoletto je napisao/la: Izvuko bi ti par crtica iz istorije tvog plemena al je prekasno i vikend je, odmori papke
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Selam veliki vjernici i politicki analiticari. Za mene je svrakino1921 jedini legitimni preCjenik jer se on od starta boriJo da se placa porez drzavi.
Muha placas li porez kad kupis vutru?
Muha placas li porez kad kupis vutru?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
ABd da budes blize sto blize Fikretu Abdicu.Virtu4l je napisao/la:Naravno da je trebao, osvojio je 200 hiljada glasova više od Izetbegovića, pa su mu smjestili igranku da ne bude član Predsjedništva. To im nije bilo dovoljno pa su nastavili sa mešetarenjem i napravili izdajnika od njega.MocMahale444 je napisao/la:Trebo je Fikret biti glavni tad bi se slagali.
A ja njemu i slicnim zelim metak u celo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ljupka sta ti velis na ovo?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Alija na temi prepucavanja? A ustvari tu nekako i pripada.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Kanta zasluženo osvojio sve trofeje i titule i kupove, šteta što nije bila utakmica superkupa jer bi i tu sam sebe nadjebao koliko je frajer nevjerovatno retardiran.
-
- Kontakt:
Kanta virto neda trofej kante foruma nikome. Krenula mu kampanja uveliko.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Je.be vas zeljko.Rigoletto je napisao/la:Samo se drogirat nemojte
Kako ne da, kad je tu nekoliko zenicana? A sta je Černobilogorac pogresno napisao kada je rijec o Handzar Aliji?sviunapad1010 je napisao/la:Kanta virto neda trofej kante foruma nikome. Krenula mu kampanja uveliko.
? ? <3
#staje2je

-
- Kontakt:
Nasao nacin za kampanju koristi priliku da skupi glasače. Vidis da ga je krenulodvokorak je napisao/la:Kako ne da, kad je tu nekoliko zenicana? A sta je Černobilogorac pogresno napisao kada je rijec o Handzar Aliji?sviunapad1010 je napisao/la:Kanta virto neda trofej kante foruma nikome. Krenula mu kampanja uveliko.

Covjek se prosto preporodio kako su izostale uvrede kojekakvih balavaca. Capajebo Cosmopolitan YouthslobodaTZ je napisao/la:#staje2je
![]()

? ? <3
@1010 Zamisli moralnog kompasa kod zenićana ukoliko se dotaknemo Alije i tih novokomponovanih bosnjaka 

? ? <3
Ne zna Bošnjo osnovne fakte iz tako nam bliske istorije, i treba da vam vladaju još minimalno 100 godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fahrudinov isprdak iz gusinja drzi predavanje o ratu u BiH. Muslimani su poceli rat, Alija je ratni zlocinac, scepan je spasitelj Bosne i bosnjaka..
Ugasite ovaj forum ako ce vam ovi ravnogorci pisati o tome sta je ko bio u ratu!!!!
Ugasite ovaj forum ako ce vam ovi ravnogorci pisati o tome sta je ko bio u ratu!!!!
Derim svoje zenske ukucane is on fiiiiireeeeeee.
? ? <3
- MocMahale444
Desilo se to da je Bošnjacima nanio najveću sramotu u istoriji (revizija tužbe protiv Srbije) i da su ga ovce ponovo slijepo ispratile.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.