Pa izracunaj, autobus prima oko 40-60 osoba, a kobmi od 7-10 osoba. Dobit ces pribliznu cifru 10-20 osoba gore dole.gio10 je napisao/la:2 autobusa i 13 kombija, koliko je to navijača?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Sta glumis ba mangupa,sta imas stavljati koliko ide navijaca ?PL BiH -1 je napisao/la:To se ne prica po forumu papak.gio10 je napisao/la:2 autobusa i 13 kombija, koliko je to navijača?
Jel ima neko informaciju koliko ide naših?
Sretno nam sutra, da se dobije bojac i onda lagano u nastavak sezone.
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
Sta se ti javljaš levatuLJOZE1921 je napisao/la: Sta glumis ba mangupa,sta imas stavljati koliko ide navijaca ?

Da hoce Hodzic sutra dobiti priliku,bilo bi lijepo
Ja te volim, volim Željo..
Prije ce Selimovic zaigrati,nego Hodzic,a vidim ko je levatgio10 je napisao/la:Sta se ti javljaš levatuLJOZE1921 je napisao/la: Sta glumis ba mangupa,sta imas stavljati koliko ide navijaca ?![]()
![]()
Da hoce Hodzic sutra dobiti priliku,bilo bi lijepo

ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
ovaj forum nije za takve stvar , je li treba nacrtano

Another hero - another mindless crime.
O kakvim stvarima vi pricate
Na 15 portala pise 2 autobusa i 13 kombija - tj iz Borca su toliko spomenuli sto nikakve veze nema sa iznosenjem nekih info o broju, putu itd. navijaca.
Fakat nekad postajete smjesni.

Na 15 portala pise 2 autobusa i 13 kombija - tj iz Borca su toliko spomenuli sto nikakve veze nema sa iznosenjem nekih info o broju, putu itd. navijaca.
Fakat nekad postajete smjesni.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
A jeste navalila da cemo izgubiti.Sta i ako izgubimo ja se ne sjecam kad se to posljedni put desilo.Covjek vam donese duplu krunu i vi se odmah osilite da kao Barsa moramo sve pobjedivati,a do neki dan molila Boga da izvucemo negdje bod.
Ja sam zadovoljan kako god bilo.Odmakli smo konkurentima solidno i da izgubio zaboli me neka stvar.Bolje sad izgubiti nego pred kraj sezona.
Duga je ovo polusezona ima se jos utakmica igrati,a meni licno je najvaznije da na Grbavici uzmemo sve derbije..
Ostalo manje vise..
Realno mi smo za BoraC pa Real Madrid.Kakvi Grujici,Maletici to da je valjalo ne bi se vamo nikad vracalo,a jos pored toga nemaju izgleda ni za virsli.
Mislim da Zeljo ide sutra na bod i da cemo to osvojiti.
Ja sam zadovoljan kako god bilo.Odmakli smo konkurentima solidno i da izgubio zaboli me neka stvar.Bolje sad izgubiti nego pred kraj sezona.
Duga je ovo polusezona ima se jos utakmica igrati,a meni licno je najvaznije da na Grbavici uzmemo sve derbije..
Ostalo manje vise..
Realno mi smo za BoraC pa Real Madrid.Kakvi Grujici,Maletici to da je valjalo ne bi se vamo nikad vracalo,a jos pored toga nemaju izgleda ni za virsli.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Realno mi smo za BoraC pa Real Madrid.Kakvi Grujici,Maletici
nesto ti se ne slaze ovdje

ako si real madrid za borac,onda ne ides na bod,vec dodjes i rutinski otreses borca 4-0

a btw,grujic nam je samo rezerva.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Armagedon Zeljovac u dusi.. ma ŽELJO uvijek ide na pobjedu, hrabro pa sta bude...
I Barsa ode u Milan i dobije po guzici,a jaci au 35475765 puta.Tako da ...Armageddon2012 je napisao/la:Realno mi smo za BoraC pa Real Madrid.Kakvi Grujici,MaleticiMislim da Zeljo ide sutra na bod i da cemo to osvojiti.
nesto ti se ne slaze ovdje![]()
ako si real madrid za borac,onda ne ides na bod,vec dodjes i rutinski otreses borca 4-0
a btw,grujic nam je samo rezerva.
Ja sam napisao da mi idemo na bod,a sve zavisi kakvi ce te biti na terenu,ako vam slozimo dva komada ici ce prekid..onda zarad toga i nek izgubimo,samo da se ne raspadnete i savez krivite.
-
- Kontakt:
Ih @Armagedon2012 i ti sve čitaš, preskoči koji post il bar dijelove
Željo TV još jednom sve pohvale .

Željo TV još jednom sve pohvale .
zdravo
Aj Borac

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ajjj Bojjac 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
1 : 3 bez prekidaDejan, BL je napisao/la:zdravoAj Borac

- ferroviere
- Kontakt:
prekid meča 1,50... prekid meča nakon gola Želje 1,05 

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Ko je na kraju bek koji je stigao,ne upratih u ova dva dana ? 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
[quote="Devil"]Ko je na kraju bek koji je stigao,ne upratih u ova dva dana ? 
reprezentativac makedonije

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Zar je tesko ime napisati ?adilbeg je napisao/la:Devil je napisao/la:Ko je na kraju bek koji je stigao,ne upratih u ova dva dana ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Google Adsense [Bot], Kockoglavi, Lokomotifa, mamonelafo i 67 gostiju.