FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlanski075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlanski075 » 22 jun 2017, 19:51

Čovjek se na ovo sve oko Husićevog transfera nasmije, ali duboko u sebi zna da smo u velikom kurcu, kako u odnosu sa savezom, tako i sa trenutnim UO

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2017, 19:54

tuzlak1987 je napisao/la:Azmir Husic nije nikakav seljo, Azmir Husic je za ovog napravio bonton.
Azmir je iato seljo beljo teski.
Al nam je valjo.
A ti ces na pivu meni ic ko ic :salut:

Tuzlanski075
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlanski075 » 22 jun 2017, 19:58

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Azmir Husic nije nikakav seljo, Azmir Husic je za ovog napravio bonton.
Al nam je valjo.
Kao da su Slobodu kada gospoda vodila :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2017, 20:00

Eh nemate vi djeco draga pojma...
Pitakte provisvjeta on je stariji

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jun 2017, 20:00

Sariel je napisao/la:
Al nam je valjo.
Imaj malo postovanja prema covjeku koji je Slobodu od zamalo ispadanja u kantonalnu ligu doveo do Evropske utakmice.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2017, 20:02

tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
Al nam je valjo.
Imaj malo postovanja prema covjeku koji je Slobodu od zamalo ispadanja u kantonalnu ligu doveo do Evropske utakmice.
Prvo ces na pivu a onda te prodajem pitama..
Tis meni o postovanju siso jedna.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jun 2017, 20:04

Nažalost, s ovakvim ponašanjem, gdje igrača kalibra Husića izgubimo na ovaj način, mi u petljanju sa savezom ne možemo dobiti taman kad bi imali crno na bijelo da smo mi u pravu a oni ne.
Koliko god bih volio da bude borbe i da istrajemo makar i po cijenu ispadanja i u neku od nižih liga, bojim se da ćemo pokleknut na čelu s ovim "predsjednikom" kao i svaki put do sad. Od nas ljudi moji s ovom upravom nema ništa!
Po hiljadu puta vam se reklo, jel sad kontate ono što vam se govori 9 mjeseci, ljudi su nesposobni, oni će nas u propast odvest.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2017, 20:06

wobly92 je napisao/la:Nažalost, s ovakvim ponašanjem, gdje igrača kalibra Husića izgubimo na ovaj način, mi u petljanju sa savezom ne možemo dobiti taman kad bi imali crno na bijelo da smo mi u pravu a oni ne.
Koliko god bih volio da bude borbe i da istrajemo makar i po cijenu ispadanja i u neku od nižih liga, bojim se da ćemo pokleknut na čelu s ovim "predsjednikom" kao i svaki put do sad. Od nas ljudi moji s ovom upravom nema ništa!
Po hiljadu puta vam se reklo, jel sad kontate ono što vam se govori 9 mjeseci, ljudi su nesposobni, oni će nas u propast odvest.
Stani malo jarane.druze.kako god.jwl ti stvarno mislis da to raja ne konta???

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 jun 2017, 20:11

Pa stvarno ovdje neki ne mogu skontati da pišu a da se ne svrstavaju u torove bivšeg i sadasnjeg predsjednika.
Treba da se pritisnu svi redom savez i UO. Yebat svima od do.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 22 jun 2017, 20:11

Znaci 10000% sa Kojicem je bila ista stvar kao sad sa Husicem.
Ukopa nas carsija !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jun 2017, 20:13

Kakav tor? Bivsi je davno otisao, niko ga vise i ne trazi. Traze ljudi normalnu upravu, a ne ove. Ovi na jednu dobru stvar urade pedeset losih. Normalna uprava bi sutila i radila, sredilo bi se sve ovo. Bar bi skontala za 9 mjeseci da ne treba praviti cirkus svaki dan.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jun 2017, 20:22

Sariel je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Nažalost, s ovakvim ponašanjem, gdje igrača kalibra Husića izgubimo na ovaj način, mi u petljanju sa savezom ne možemo dobiti taman kad bi imali crno na bijelo da smo mi u pravu a oni ne.
"Dobro se radi", "Nije loše kako se pričalo", "Sve je transparentno", Možemo i do Evrope", "Vraćaju se dugovi, bore se za igrače, traži se što bolje za što manji budžet"...Jel treba dalje? Jel to kontanje i shvatanje situacije kakve jest sad?!
Evo i ja stadoh na stranu Mačka i dadoh mu podršku, kontam budala ajde ujedinićemo se sad svi zajedno i ostaviti sve po strani da krenemo prema zajedničkom cilju...ali prevarih se..Sad se vidi da nam nije svima isti cilj. I tu sva priča prestaje.
Ljudi mi smo donji i bojim se za daljnje postojanje kluba ako ovi ostanu, pogotovo onaj pjesnik ako bude vedrio i oblačio klubom i dalje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jun 2017, 20:22

Covjeku bitnija rekreacija od kluba,hebem te zivote ko nama vodi klub,sta ga briga kad je postavljen od grobara sporta u Tuzli,dogovori jednu cijenu,pa poslije drugu i nije jedini Husic kojehmg je ovaj izlevatio,covjek nam je svojom bahatoscu navuko inspekciju,savez na vrat,tjera igrace,prvi put klub nam na izvlacenju bio oznacen iksom,nema on pojma.. Husaric kakav god da je za ovog je strucnjak..

Nek se nose od Slobode i jedni i drugi!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 22 jun 2017, 20:23

Jesi ti sposoban izaći iz prošlosti? I malo razmisliti i o tome sta drugi pišu. Ti se uhvatio ko pjan plota i ubi nas ovdje mjesecima ista ploča.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 jun 2017, 20:24

**** ti ovaj ciganluk sa ugovorima prave cirkus od kluba.

A ne odustajat sad, ni marke ne platiti. Ganjat se sa Savezom do CAF pa još ako bude suspenzije, poništavanja, samo bonus na sve. Tamo neko napisa de platite nemokte da nam ligu proglašavaju neregularnom :rol: :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2017, 20:26

wobly92 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
"Dobro se radi", "Nije loše kako se pričalo", "Sve je transparentno", Možemo i do Evrope", "Vraćaju se dugovi, bore se za igrače, traži se što bolje za što manji budžet"...Jel treba dalje? Jel to kontanje i shvatanje situacije kakve jest sad?!
Evo i ja stadoh na stranu Mačka i dadoh mu podršku, kontam budala ajde ujedinićemo se sad svi zajedno i ostaviti sve po strani da krenemo prema zajedničkom cilju...ali prevarih se..Sad se vidi da nam nije svima isti cilj. I tu sva priča prestaje.
Ljudi mi smo donji i bojim se za daljnje postojanje kluba ako ovi ostanu, pogotovo onaj pjesnik ako bude vedrio i oblačio klubom i dalje.
Zaboravljas wobly onaj dodatni dug ili omcu kako god od 700k.nebitno sad ciji je totalno.koliko je bitno da li ce uci u reprogram.jer ovo za licencu je nista.spram toga.
Slazem se tuga brate i moze bit jos gore. Nazalost.
I ovo ako je istina da je boni reko za sencu.pa imal tih novinara da pitaju bonija. :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jun 2017, 20:41

Sariel je napisao/la:Eh nemate vi djeco draga pojma...
Pitakte provisvjeta on je stariji
Evo ga roknu! Odoh sada pa cu kasnije objasnjavati. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2017, 20:48

sa ovim il se dogovoris pa preuzmes rizik da te hvali, al ko zna sta moze biti, ili i ne suradjujes uopste.
Samo steta je tu za igraca.
Mislim da bi nam bio dobar.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2017, 21:11

ma brate, ovo je sramotno ako je istina, nema tu price
đe ba ima da dogovoris uslove jednog ugovora, pa poslije poturas drugi ugovor

pa u evropi smo majka mu stara, nismo u africi, aziji i tako tim netalentovanim zemljama za fudbal

volio bih kada bi novinari smijeli pitat Sencu o tome, al znamo da od toga nema nista jbg

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 22 jun 2017, 21:28

Gdje ces ga pitat
:angel:
Ja se jos uvijek nadam da husara baca bombe. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.